eleman alımı varmı bunalrda şu an full time çalısmak istiyorum bide çaısanlar varmı sartlar para sigorta vs nasıl acaba ?
Cevabın nedir?
mağzaya göre değişiyo lcw gibi biyerde çalışcaksan baştan yüksek bi tempoyu kabul etmişsindir.lcw in parası iyidr ama çok yoğun olur kuralları diğer markalara nazaran daha katıdır.defactoya gelince lcw den bi kademe daha rahattır.lcw e göre 4/3 daha az müşteri kapasitesi var buda eşittir daha az bi tempo.eğer bu aladna çalışmak istiyosan collezione ltb mavi gibi biraz daha elit kesime yönelk markaları tercih et.bu gibi markaların ücreti daha fazladır ve daha az yorulursun ağırlıklı olarak satışa odaklanırsın. full 750 artı prim part 350 artı prim standart.
00 Yorumla
de factoda çalışıyorum EİY'ye baktımda de facto rahat falan demiş Lc'ye göre sıkıntı şurda ki de factoda çalışan az Lc'de çalışan de factoya göre daha fazla yani çalışan az olduğu için gelen az müşteri bile yüksek tempo yapmanı sağlıyor Lc'de daha rahat olursun
10 Yorumla
+1 yılanası ağlar adamın ya onlar hiç oturmuyolarki özellikle lcw hep bişiler katlıyolar
00 Yorumla
+1 yılpart time çalışan arkadaşlarım vardı sınıftan. çok yorulduklarını söylüyorlardı
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
7Cevap
+1 yılOkul harçını ödeyebilmek için 2 hafta çalışmıştım çocuğun teki abi gömlek var mi abi tshirt var mı abi abi abi seslerinden bunalmış olsam gerek hırpaladım bayağı bi veledi sonra yaka paça dışarı atılmıştım bayağı gülmüştüm (:
30 YorumlaPaso koştur dur.Büyük avmlerde haftanın 2 günü gece vardiyasına kalıyorlar 940 lira maaş+pirim (her yer vermiyor) 300 küsür yemek 200 lira kadar da yol veriyorlar. sabah 10 akşam 10 full ayaktasın
00 Yorumla
+1 yılLcw magazalari pazar yeri gibi la disari tasiyor kalabalik bazen diyorum bedava dagitiyorlar galiba. yorar bence adami pazarda bir tezgah acsan daha cok kazanirsin
00 Yorumla
+1 yıl1000 tl maaş var + yemek var ama sigortayı bilmiyorum.
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 410 cevap paylaştı. lcwde yukselme ımkanı varmıs baya kendılerının dedıklerıne gore sıgorta heryerde yapılması sart zaten parada baslangıcta 800 dıe bılıorm
00 Yorumla
+1 yılmaaş bilmiyorum sigortası yatıyor ama çok yorucu komşunun kızı çalışıyodu ruh gibi dolanıyodu ortalıkta
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 8,7b cevap paylaştı.
+1 yılAsgari ücret sanırım.
00 Yorumla Lise mazunu olmk Şark mj
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılen az asgari ücret veriyorlar sanırım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbomb.k
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi