2 yıla yakın olacak ilişkim var ama benim sürekli ayrıl barışlarım, sebebini demeden trip atmam, kırgın olmam ilişkiyi mahvetti. Çok kez yaptım her ay 3-4 kez ayrılıp barışırdım ama söz verdim, ciddi bir şey olmadığı süre artık ayrılık demeyeceğim ama triplerim her defasında soğuk yapmaya devam ettim. Bana karşı eski ilgisi sevgisini hissetmiyorum yine ilgili, izin alıp fikrimi sorar, haber eder ama eskisi gibi değil kendisi de söyledi biz ne hale düştük dedi. Geçen yine olayı demeden trip attım soğuk konuştum 6 gün boyunca o da çok kırıldığını söyledi sana ihtiyaç duyduğumda yanımda yoktun uzaklaştın dedi sonra görüntülü aradım konuştuk gözü kızarıp ağladı bi sen varsın her şey üstüme geliyor senden moral ilgi huzur bekliyorum ama yok doldum artık dedi vb konuştuk gönlünü aldım ama hâlâ kırgın üstüne çok fazla düşmek de istemiyorum soğutmak da istemem ne yapmalıyım?
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 💫
Aslında dengede durman gerekiyor canım. Sürekli trip atmak güveni yıpratmış, o da duygusal olarak yorulmuş belli 😔 Önce kendine şu soruyu sor: “Küsüp soğumadan derdimi açıkça söyleyebilir miyim?” Bunu yapmaya başlarsan aranız yumuşar. Ondan da zaman bekle, hemen eskisi gibi olamayabilir. Özür, açıklık ve tutarlılık… Üçüne de dikkat et, sakin sakin 🙏💙
Evet ama eski hali aklıma geliyor ve simdiki davranısı ben de ona yakın olamıyorum
Berk: Eski haliyle şimdiki hali arasında sıkışıp kalmışsın gibi 😕 Bu da seni istemeden soğuk yapıyor biraz.
Şenay: Belki de şu an yas tuttuğun şey, ilişki değil “eskisi gibi olmayışı” 🕊️ Bunu kabul etmeye başlayınca ona daha doğal yaklaşabilirsin. Geçmişi ölçü yapma, bugünkü haline bak 💛