Lütfen ne yapmam gerek?

Ben 11 sınıfta bir seçim yapmıştım ve bu seçim dil bölümünü seçmek oldu ve tabii ki hayatımın hatasını yaptığımı farketmemiştim. Dil seçmemin sebebi dile karşı çok yüksek bir sempati duymamdı yani İngilizceye aşk bir kızdım tabiki bölümü seçene kadar 11 sınıf güzel ilerledi 12 sınıfa geçtiğimde artık dil netimin artmadığını fark ettim ben sadece İngilizce'yi seviyordum İngilizceye yeteneğim yoktu. Ama bunu fark etmem biraz geç oldu. Yani yks'ye 16 gün kala fark ettim bunu. Ne kadar uğraşsam da İngilizceden netlerimi atmadığını fark ettim. Konuya gelecek olursak benim hayalim sayısaldı. evet İngilizceyi çok seviyordum ama benim hayalim sayısaldaydı not ortalamam yüksek olsun diye İngilizceyi seçtim, öyle de oldu. ama netlerim artmadı şu an tyt'de 45 netim ydt'de 30 netim var netlerim artmıyor yani ben dilden meskek istemiyorum arkadaşlar kısacası. Annemin bu konuya biraz hoş bakmayacağımı biliyorum ama ben mezuna kalmak istiyorum mezuna kalıp tekrardan sayısaldan hazırlanmak istiyorum. ya da bu net ile tyt puanı ile iki yıllık bir üniversiteye mi gideyim. Eğer sayısaldan hazırlanırsam 0'dan ne kadar sıralama yapabilirim ya da yapabilir miyim ve mezuna kalmalı mıyım?

Lütfen ne yapmam gerek?