sevgilim daha önce şey yapmış kızla adını veremiyorum anlayın 3-4 defa gencliğinde şu an 21 yaşında olgun ve çok pişman benide cok seviyor görüyorum hal ve hareketinden davranısından ama ben ne yapsam unutamıyorum bu konuyu sürekli ağlıyorum ve moralim bozuk geziyorum ona yasıtmasamda ve onuda cok seviyorum ne yapmalıyım o da cok pişman..
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
52Ne var bunda ya sanane adamın senden önceki hayatından
sevdiğin kızın daha önce başka erkeklerle yaptıgını düşünsene geçmiştede olsa çok üzüyor bu durum beni
erkeğin* pardon
Benim sevgilimin benden önceki ilişkilerinde bunu yaşadığını biliyordum ben ve rahatsız olmadım. Çok normal kendi tercihi. Yetişkin insan sonuçta 30 yaşına kadar beni beklemesi mucize olurdu zaten. Seninki de erkenden yaşamış bunları demek ki yaşamayı çok istiyordu.
yaşamayı çok istiyordu derken?
Anlaşılmayan ne? Sen de sevişmişsin başkalarıyla o da daha ilerisini istemiş ve yaşamış diyorum erken yaşta. Neyi anlamadın?
ya sen 18 sin 18 biraz aklini kullan en degerli donemdesin onun icin anlayin artik ya seni sevmicekte kimi sevicek seni sever bir zaman sonra baskasini sever
başkasını sever derken biz ciddi düşünüyoruz aileler tanışmış evlilik gözü ile bakıyoruz eğlence icin değil canım😂
Ya birak ya bu yasta evlilik mi olur neyse evlen de gor
bu yaşta değil 2-3 sene sonra canım deli misin
tm canım evt aynen
guvenmiyorsun demek ki 2 sene 3 sene sonra
ne farkediyor sanki 21 oluyorsun
güveniyorum manyak mısın kendimden cok güveniyorum sadece eskide yaşadıkları üzüyor o kadar
he manyagm sen gorcen manyagi neyse 😄
hadi bye
geçmiş geçmişte kalmıştır sen şu ana baksan iyi edersin seni seviyormuş sen de onu seviyorsun önemli olan bu değil mi zaten
evet ama unutamıyorum 1 yıl oldu nerdeyse biz evliliğe kadar düşündük ciddiyiz kocamın daha önce başkaları ile yapması beni ister istemez üzüyor
yani anlayabiliyorum benim de sevgilim önceki ilişkilerinde yapmış ama fazla da takılmıyorum ben sonuçta geçmişte kaldı ve elden ne gelebilir ki hatta bazen bu konularda daha deneyimli olması güzel bile oluyor
ne güzel olması allah aşkına o deneyimi benimle öğrenebilirdi cidden deliriyorum
ama o zaman siz yoktunuz ve sizinle de yeni yeni deneyimler edinebilir sonuçta. Belli ki bu konuda çok rahatsız olmuşsunuz ve hayatınızı birleştireceksiniz dediğinize göre bana bunu demen düşer mi bilmiyorum ama bir şekilde çözüm bulmalisiniz çünkü bir ömür bunu düşünerek ve üzülerek geçmez
Sende başkası ile yap :) başka türlü bi ömür kızgın olursun
Sen peki bir şeyler yaşadın mı
yok sadece daha üstü kapalı diyelim s*vistim
Kusura bakma da sende bakire değilsin
hayır bakireyim kızlıgım bozulmadı
İlla onun bozulmasına gerek yok. Sonuçta fiziksek olarak sevişmişsin. Yazık…
kızlıgım bozulmadı bundan dolayı bakireyim anlatamıyorum galiba o daha ileriye gidip bozmuş
Peki o kaç kere yapmış
3-4
Hm anladım.
Yani neden bu durum seni üzüyor
benim sevgilim daha önce böyle şeyler yapmış düşündükce üzülüyorum
Yani sormak istediğim bunun seni jeden etkilediği kıskançlık mi ya da baska bir şey mi
hem kıskanıyorum hemde sevgilimin önceden başka kıza bunu yapması düsündükce delirtiyor
Geçmişte kalanı boş ver yapacak bir şey yok
çıkmıyor aklımdan
Sen galiba önceden biriyle bi şey yaşamamışsın sana o yüzden üzücü gelir bende de öyleydi birisi ile yaşamadan önce sonra çok da takmamaya başladım umrumda olmadı ama biriyle ilişki yaşadığını bi insan durduk yere de söylememeli
Eskiler konuşulmaz çünkü
ben açtım konuyu söylemek zorunda kaldı o zaten açmamaya calısıyor sürekli kapatıyor ayrıca bende önceden yaşadım ama böyle değildi daha üstü kapalı anlamışsındır yinede zoruma gidiyor
Sende yaptıysan bence zoruna gitmesin herkesin neredeyse geçmişte bi şeyleri var açmamaya çalış