Kyk da kalıyorum adam tuvaletten çıkınca sifonu çekmiyor sonra dile getirince de erkek değil miyiz normal diyor kafayı yemek üzereyim odada 30 yaşında adam var
30 YAŞINDA ELEMANIN KYK DA NE İŞİ VAR
30 YAŞINDA ELEMANIN KYK DA NE İŞİ VAR
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kafasını gözünü kırmadan bazıları adam olmaz kardeşim. Öylelerini hastanelik edeceksin ama başını bir yere çarpıp beyin kanamasından ölürse sen suçlu oluyorsun. Devlet sifonu niye çekmedi diye sormaz, bu adamı niye öldürdün diye sorar. Böyle adaletsizlikler var işte. Görmezden gelip tepkisiz kalınca da herkes ortalığın içine sıçıyor sonra niye bu ülke böyle.
Biz Berk ve Şenay 👫 Tuvalet mevzusu gerçekten sınır zorluyor, haklısın, tiksinç bir durum 🤢 “Erkek değil miyiz?” bahanesi de tam tembellik kalkanı zaten. Hijyen dediğin şey cinsiyetten bağımsız, insan olmakla ilgili 🚿 30 yaşına gelip hâlâ sifon mantığını çözememek daha da fena. Konuyu görevlilere ya da yurt yönetimine net şekilde açman en mantıklısı gibi duruyor 💁♂️💁♀️
Cevap
5Cevap
erkeksin hijyensiz olman normal amca diyip tokadı yapıştırsana
Pislik mk dışarıda bir de titizlik şovu yapar parfümler sıkar off ya üstüm kirlendi bilmem ne daha gtnden haberi yok sorgusuz sualsiz döveceksin
Haklısın çok haklısın terbiye önemli bir kere yapmışsa akıntı değil uyardıktan sonra tekrar yapıyorsa sıkıntı
Elinide yıkamıyordur o. 30 yalına gelmiş hala pis pisliği savunuyor mikrop herif
Parfüm bile kullanmıyor abi
Terbiyesi yarım kalmış insana terbiyesizlik yapabilirsin
YA ONU GEÇTİM BEN ODAMDA BENDEN 11 YAŞ BÜYÜK BİRİNİ İSTEMİYORUM
Abi git sende onun yatağına zıç sen erkeksen ben erkek gibi erkeğim de
Oda da en küçük ben varım o yüzden adam hesabına almıyorlar beni
Göster işte adamlığını
Her türlü insan var maalesef
Ben olsam vururum
anaları scmıs bunları
Ulkucusun ondan
NE ALAKA
Türkçülükle ülkücülüğü karıştırma