Bende dedim ki benle niye konusuyorsun git baska biriyle konus ne zevk alacan ki diye bana senden etkilendim ondan senle konusuyorum ben delimiyim uzakdaki kizla böyle konusacam isim gucum yok baska bisey yaparim diyordu
Bana diyordu ki senin a** soyle yaparim popona soyle sokarim falan güzel dudaklarini yalarim
yani o kadar sapik denk geldi böylesi denk gelmedi bu nasil bi sapiklikdir ya bide bana dinliyim diyordu yaptigim yanlis ama napim hep helalimi bekledim yoksa zina yapardkm coktan diyordu yani insan kendiyle bu kadar celisebilir dedigimde beni azarlama cocuk degilim asagilama beni degistirme bende seni degistirmiyorum ben boyleyim diyordu
Yazik etti hoslanmistim ondan. Benimle erkekler niye boyle askerlik arkadasiymisim gibi argo konusuyor anlamiyorum acayip obje gibi hissetim bu arada acik sacik bi kizda degilim nerden buluyorlar bu cürreti anlamiyorum az hos sohbet yaklasiyorum insanlara beni egolu bulmasinlar diye sonra böyle oluyor ben anlamiyorum milletde diyor hata senin hep böylesinin sana denk gelmesi normal degil diye hatam nerde onuda bilmiyorum kimsenin alninda yazmiyor ki 😭
Hata sende mi? Bence değildir. Çünkü genel olarak kültürsüz ve kaba bi toplum olduk. Argo konuşma olabilir dediğim gibi ama hep bu demde olmaz. Herşeyin yeri var. Seni arzulamaları normal netice kadınsın. Üzülme bir gün iyisine illaki rastlarsın.
Sorun zaten arzulamada degil cinsellige kapali birisi degilim ama böyle arzulanmakda beni üzüyor sanki or. ospuymusumda bana öyle davraniyorlar halbu ki sevgilim bile olmadi hic 😞
Ne güzel işte yaklaşımda gayet güzel o halde. Geriye bir tek denk düşmek kalıyor. Onu bulmak biraz zor ama bu sadece senin için geçerli değil herkes için geçerli. Sevgilinde olmadıysa o doğru kişi ile herşeye açık olmak güzel.
Iste bu ne ya sen engellemediysen dedim yok instagtamda sorun var herhalde diyor ben bisey yapmadim konusmak istemesem adam gibi söylerdim dedi yalan ben fake hesaplarimdan baktim orada bile gözükmüyordu anneminkiyle baktim annemde gözükdü nedense neden böyle bi yalan uydurdu anlamadim herhalde baska konuştuklari rahatsiz oldu neden bu kiz diye o da kisa süreliğine engelledi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Çok zoru oynadıysan..
hic hayatimda böyle sapik görmedim bak
https://www.hizliresim.com/tfgwmik
Tek istediği cinsellik onun dışında bir muhabbet istemediği açık.
Bende dedim ki benle niye konusuyorsun git baska biriyle konus ne zevk alacan ki diye
bana senden etkilendim ondan senle konusuyorum
ben delimiyim uzakdaki kizla böyle konusacam isim gucum yok baska bisey yaparim diyordu
İsteklerine cevap vermedin demek ki. Yani senden hoşlantı yerine sadece cinsel çekim ve açlık mı desek. Öyle bir şey olmuş. Başka bir ilgi oluşmamış.
Bana diyordu ki senin a** soyle yaparim popona soyle sokarim falan
güzel dudaklarini yalarim
yani o kadar sapik denk geldi böylesi denk gelmedi bu nasil bi sapiklikdir ya
bide bana dinliyim diyordu yaptigim yanlis ama napim hep helalimi bekledim yoksa zina yapardkm coktan diyordu
yani insan kendiyle bu kadar celisebilir dedigimde
beni azarlama cocuk degilim asagilama beni degistirme bende seni degistirmiyorum ben boyleyim diyordu
Demek ki baya baya cahil ve görgüsüzmüş. İnsan cinsellik konuşurken bazen kabalaşabilir. Bu dürtüdür. Ama bunun ki görgüsüzlük bence.
Yazik etti hoslanmistim ondan. Benimle erkekler niye boyle askerlik arkadasiymisim gibi argo konusuyor anlamiyorum acayip obje gibi hissetim bu arada acik sacik bi kizda degilim nerden buluyorlar bu cürreti anlamiyorum
az hos sohbet yaklasiyorum insanlara beni egolu bulmasinlar diye sonra böyle oluyor ben anlamiyorum milletde diyor hata senin hep böylesinin sana denk gelmesi normal degil diye
hatam nerde onuda bilmiyorum kimsenin alninda yazmiyor ki 😭
Hata sende mi? Bence değildir. Çünkü genel olarak kültürsüz ve kaba bi toplum olduk. Argo konuşma olabilir dediğim gibi ama hep bu demde olmaz. Herşeyin yeri var. Seni arzulamaları normal netice kadınsın. Üzülme bir gün iyisine illaki rastlarsın.
Sorun zaten arzulamada degil cinsellige kapali birisi degilim ama böyle arzulanmakda beni üzüyor sanki or. ospuymusumda bana öyle davraniyorlar halbu ki sevgilim bile olmadi hic 😞
Ne güzel işte yaklaşımda gayet güzel o halde. Geriye bir tek denk düşmek kalıyor. Onu bulmak biraz zor ama bu sadece senin için geçerli değil herkes için geçerli. Sevgilinde olmadıysa o doğru kişi ile herşeye açık olmak güzel.
Engeli kaldirmis simdide diyor ki ben engellemedim seni
Kim engellemiş demedin mi :)
Iste bu ne ya sen engellemediysen dedim
yok instagtamda sorun var herhalde diyor ben bisey yapmadim konusmak istemesem adam gibi söylerdim dedi
yalan
ben fake hesaplarimdan baktim orada bile gözükmüyordu
anneminkiyle baktim annemde gözükdü nedense
neden böyle bi yalan uydurdu anlamadim
herhalde baska konuştuklari rahatsiz oldu neden bu kiz diye o da kisa süreliğine engelledi
Bende bay bay dedim bitirdim yani
Doğrusunu yapmışsın. Zaten işine gelmedi mi yalana sarılır bu tipler. Ne istediğini bilmeyenler diyoruz biz bunlara. Zaman kaybı olurdu senin için.
Aynen öyle tesekkürler yardimlariniz için tek siz yazdiniz. Mutluluk sizinle olsun 🙏
Yardımım olduysa ne mutlu. Ne demek rica ederim. Sende her daim mutlu ol.