Erkek arkadaşım bedava alkol kafasında mı, yoksa benden mi soğudu sizce?

Zar zor biriktirdim paramla gittim viski aldım benimki durum paylaşmış erkek ark bana sözün vardı diyerek rollenmis yengen ısmarladı demiş neyse biz içerken arkadaşı geliyo haberimiz bile yok viski içmeye geldim dedi benden alkol istedi sek istiyorum dedi lan noliyoruz diyorum kendi kendime benimkinde hiç sesini cikarmiyo arkdadsi ayrı bı yüzsüz zaten karı koca özel akşam iciyolar demiyo bedava alkol buldum cokeyim kafasında sinir oldum. Bunlar FB feneri içti küfürler havada uçuşuyor bagriyolar kulaklık taktım müzik dinledim öyle onları izledim işleri çıktı beraber çıktılar abisi de şahit oldum kızım böyle olmaz yanlış yapıyor başta niye umut verdi sana madem böyle yapcakti olmadı üzülüyorum sana param olsa ben sana ev tutcam düzenini kurarsın bende de bişi yok hastayım çalışamıyorum buna birşeyler oldu başta istemeyecekti evet abi başta sevdirdi bağlandırdi madem istemeyecekti sevmeyecek niye umutlandırdı konuştuk abi sadece seyrediyorum uzaktan mesafe koydum dedim bende mesafe koydum kırıldım dedi sebebini sordum kaç gündür benimki bahanelerle ise gitmezdi önceden hiç aksatmazmis ben yokken düzenli gidermiş şimdi ne olduda bahaneler hergun bişey çıkarıp gitmiyor demek bize güvenmiyor muhabbeti döndü kardeşim sen odana geç bende odama geceyim gelene kadar hiç cikmicam sonra yanlış anliyo yemekte yemicem. gelince beraber yaparız yeriz bekleyelim kırgınım dedi adam üzüldü gitti

Güncellemeler
4 ay
Ayrılmak en doğru karar mk
Erkek arkadaşım bedava alkol kafasında mı, yoksa benden mi soğudu sizce?