3 4 kere beni kaybetmekten korktugunu terk etmemden korktugunu soyledi beni birakma gibi seyler tekrarladi surekli. Bir de surekli beni sevdigini taptigini vs. ben ona pek yanit vermedim bir ara da ben ciddi seylerin pesindeyim dedi annenle taniasacagim annemle tanistiracagim vs. bikac gundur kafami kurcaliyor bunlar alkolun verdigi etki mi? Gercek hisleri mi degil mi cozemedim yanyanayken zaten yeni evli gibiyiz hic benden ayirmiyor gozunu uzerime titriyor ama kafasi iyiyken daha romantik oluyor ve ertesi gun gece ne konustugumuzu soruyorsam her seyi hatirladigini soyluyo. Ben sarhosken soylenilenlere inanmali miyim bilemedim sarap icmistik 1 lt yakin icti o ben cok icmedim cok sarhos da olmadi sapitmadi. Soyledikleri bilincalti mi onun?
Cevabın nedir?
Erkeklerin sevdiği kız için demeyelim biz buna da kısacası erkeklerin ilgi duyduğu ve zor sahip olabileceğine inandığı kızların üzerinde kurabileceği o ciddiyeti ( annemle tanıştırmak istiyorum, annenle de tanışmak istiyorum ) ile kolay yoldan elde edebileceği kazanabileceği ıvır zıvırdır bu. Bilinç altı dediğin olay uyurken gerçekten ağzından çıkan kelimelerden oluşur bu bilinç altı değil. Alkollüyken zaten beyin gücü durur o an her şey dile getirilebilir bunun gerçek olup olmaması önemli değil bunu ayık kafayla söyleniyor olması daha da seçilir hale getirir olayı. Sen sarhoş birisini mi görmek istiyorsun sana kendini ifade ederken yoksa normal kendinde olan birisini mi? O şekilde düşün. İnsan kaybetmek istemediğini söyler bu normal ve doğal olan bir şey. Korka bilir de zaten annemle tanış annen ile tanışmak istiyorum sözleri de neden ortaya çıkıyor umarım anlamışsındır artık.
014 Yorumla
Soran+1 yılYani beni zor mu buluyo :s tabiki ayik kafa en guzeli
- +1 yıl
Ona göre evet yani zor bulmaktan kastım seni elinde tutamayacağını düşünüyor. Kendisinin gördüğü eksiklikleri bir gün sen fark edip uçacakmış onu bırakıp gidecekmişsinsin şeklinde düşünüyor bence. Gerçek hislerini anlamak için başka şeylerden baz al hareket et zaten alkol alan birisinin söyledikleri cesurca gelmez anlık ve rahat bir şekilde çıkar. Mesela ben senden hoşlanıyorum fakat bunu dile getiremem bunun izahını yapamam inandırıcılığı yok üstünde olamaz yani. Alkolün de sana olmaması lazım. Seni zor değil ona göre fazlasın sadece o bundan korkuyor ve seni kaybedeceğini düşünüyor hepsi bu.
Soran+1 yılBisey soyleyeyim mi ben onun iktidarsiz oldugunu bile dusunuyorum bazen ve bunu fark ettigimi biliyo ancak sorun yapmadigimi da biliyo sence bu onun korktugu eksiklerinden bir tanesi mi?
Soran+1 yılBen asla sarhosken yaptiklarima hic siginmam ya da sarhosken bos konusmam ve sarhos kafayla yapmisim diye lerden nefret ederim acikcasi :(
- +1 yıl
İçen adamın profili değişir. Kendimden örnek verim zamanında ben ona aşıktım şu an hayatıma giren herkes onun yerini alamadı alamıyor da. Ayrıldığımız zamanlar bir hatam yüzünden de bitmedi, o sevmediğini anladı bitti. Benim ne kadar seviyor olmamın önemi yoktu bende içtim deli gibi telefonda konuştuk. Yine sevdiğimi söyledim onsuz olamayacağımı. O bana bende seni seviyorum dedi, yarın her şey eskisi gibi olacak mı diye sordum, evet daha da güzel olacak dedi. Sonuç? Alkollüyüm diye beni sakinleştirmek kendimi iyi hissettirmek için söylenen ufak yalan oldu onun sevgisi. Buradan basit bir örnek alabilirsin. Alkolün de gerçek olması tabi ki de mümkün. Ama kişisine göre değişir bu. Seni yanıltmış olmak istemem ama lafta değil, uygulamada gör karar ver bence. Yani bir takım düşünceler var kafanda onun için. Bir gün birisi gelir onuda aklından çıkartır ona bağımlı olursun. O bunu biliyor da bu şekilde davranıyor da olabilir. İnsan sevdiğini kaybetmekten korkar her zaman.
Soran+1 yılBence senin soylediklerin cok mantikli gibi eic aecmeliydim yanlislikla baskasini sectim :)
Soran+1 yılSurekli kiskandigini da soyledi o gece bana muhtemelen korkuyor senin icin se uzuldum ama dedigin gibi birisi elbette gelip unutturuyor
- +1 yıl
Benim için üzülme bence bu hikayenin devamı benim lehime bitti. :) Evet gelenler bazen unutturabilir, daha güzel anlar yaşattırabilir gerçekten silebilir de. Ama bunu kendi başına halletmek önemli olan tarafı. Ben kendim hallettim ve mutluyum, şimdi hayatıma gelecek olan insan çok güzel çok rahat bir şekilde girecek aklında soru işaretleri toplamayacak. :) O başka bir mesele, senin bulunduğun konu için dediklerim varsayılan şeylerdir. O adamın sevgisini kurcalamıyorum, seviyordur da ondan da kuşku duymuyorum içiyor diye. İçmesi başka bir durum çünkü. Dediğim gibi seni zamanla gördükçe, çevreni, arkadaşlarını, ortamını, aileni her şeyden bir şeyler çıkartıp kendi eksikliği yüzünden seni kaybedecek korkusuna girip yıpratabilecek kapasiteye sahip. Sen yinede değerlendir bunu. Ayrıca eic için yazmadım, sana fikirlerimi vermek istedim yardımım dokunsun diye. Dokunursa sevinirim, yinede teşekkür ederim eic vermek istemene. :)
Soran+1 yılBende cok tesekkur ederim ama asil o beni terkedecek diye korkuyorum 2 arkadasiyla da cinsel bir birlikteligimoldu gecmiste ama bunu bile bile beni kabul etti yani onume sakin getirme bu durumu dedim oyle yani..
- +1 yıl
İşler biraz değişiyor desene o zaman. Bence sen korkmuyorsun sadece sana yanlış gibi görünen eski hesaplarla seni yaralamasını istemiyorsun. Bunu kabul etmiş o başka bir durum. Öncesini bırakabilecek ve şimdiye adım atabilecekse ne mutlu ona ve sana derim. Güçlü yapısı var derim. Helal derim. Bir sürü şey denilebilir buna ama konumuz bu değildi nasıl da yön değiştiriyoruz. :) nasıl da doluyuz konuşmak anlatmak için aslında da. Geçmiş geçmiştir, şimdiyi düşün sen. Onun da şimdiyi düşündüğüne eminsen yola devam.
Soran+1 yılOyle dusunmeye calisiyorum sevdigini dusunmeye calisiyorum umarim oyledir yani yapacak bisey yok :) sevmese benimle vakit gecirmez diye dusunuyorum icmek istese evi var yani oyle ileri derecede cinsellikde yasamiyoruz ama yanimda degilken cok soguk neyse ya psikiyatre gittim bugun anksiyete bozuklugum varmis ilaca baslicam dun yine oldu bana niye mesaj atmiyo diye strese girince anksiyete tuttu artik stresi hayatimdan kaldirmam lazim kaygiyi, ani duygu degisimini
Soran+1 yılBakacagiz..
En İyi Cevaplar
Kafa ayıkkende bunları söylüyo mu?
01 Yorumla
Soran+1 yılHayir her zaman degil:/
Diğer konusunda 528 cevap paylaştı. Herşeyden önce kafası ayık iken ona,
Ben Haşa Allah değilim beni sev ama Allah'a tap de. Bu yanlışını düzelt öncelikle.
Alkollüyken kafası biraz daha hoş olduğu için hayalindekileri söyleyebilir.
Ama sen yinede söylediklerine pek aldırış etme.00 Yorumla
+1 yılbilemezsin sorarsan da geri tepebilir her insanda degisir alkolun etkisi. kim dogruyu kim yalani soyler bilmek zor bisey. bekle biraz bir sure sonra belli olur zaten ama aileyle tanisma falan o isleri agirdan al hemen tanistirmA
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
70Cevap
+1 yılAlkollüyken söylenen her şey ayıkken düşünülmüştür, derler. Bence çok doğru bir tespittir.
Alkol sadece engellerini alır, sakıncalarını hafifletir; böylece çok daha rahat konuşur, dökülür insan karşındakine. Alkollüyken saçmalayacaksın, sağlıklı düşünemeyeceksin diye bir şey yok. Aklın, mantığın yerindedir, sadece yetilerin zayıflar biraz ama bunun yanında çok daha geniş düşünmeye başlarsın.
Sana söyledikleri çok büyük ihtimal gerçek düşünceleridir, zaten söylediğin şeyler de bunu kanıtlıyor. Aranızdaki güveni inşa ettikten sonra eğer sende onu seviyorsan düşüncelerine karşılık vermenin vakti geldi de geçiyor bence. Ona fazla kayıtsız kalmamalısın derim. ;)02 Yorumla
Soran+1 yılBen kayitsiz degilim ayikken o daha kayitsiz :(
- +1 yıl
İçine kapanık biraz çekingen biri mi bilmiyorum ama öyle biri olması kuvvetle muhtemel. Ayıkken onu bu konularda konuşmaya teşvik edin ve yine tatmin edici cevaplar alamazsanız bundan rahatsız olduğunuzu söyleyin. "Alkollüyken daha açık sözlüsün ve ben senden ayıkken de en çok bunu arıyorum," falan deyip onu konuşmaya itin.
bir gün maymun un biri çıkmış ağacın tepesine açmış rakıyı muzuda almış eline yiyormuş o sıra da tavşan gelmiş ne yapıyorsun orda demis oda muz yiyom rakı içiyom ormanın krali aslan i sıkıyorun demiş ardına zürafa gelmiş oda sormuş ona da aynı cevap i vermiş fil çakal geyik derken aslanın oğlu gelmiş sormuş orda ne yapıyorsun diye oda muz yiyorum rakı içiyorum babanı sıkıyorum demiş yavru aslan hemen babasının yanına koşup olup biteni anlatmış aslan kukreye kukreye gelmiş maymuna ne yapıyon l*n orda demiş oda ne yapim abi muz yiyom rakı içiyom amçık amçık konuşuyorum demis:)
Not : copy - paste dir :D11 Yorumla
Soran+1 yıl:((
- Diğer konusunda 368 cevap paylaştı.
+1 yılalkolle söylediği hiç bir söze inanma yalan olma olasılığı yüksektir. Alkol içtim bana inanır düşüncesi ayıkken ciddi düşünüyorum senle demez etmez alkolle söyler ve doğru olur düşünceleri yalan bence ailesiyle tanıştırması ciddi olduğunu da göstermez icraat önemli bu konuda sonuç olarak alkol kandırma aracıdır erkekte.. Alkol içip kendini bibok zanneden erkekler niçin o erkekliği Ayık kafa ile yapmazlar sevgililerine yürek şahsiyet meselesi bunlar bol şans :)
20 Yorumla Diğer konusunda 14,3b cevap paylaştı. Bu erkeklerede 2 gün vermeyince hemen evlenek diyolar peh töbe Allam töbe:/
103 Yorumla
Soran+1 yılOle bisi demedi ki
- +1 yıl
Hahaaha Duygularıma tercüman oldun :)
Sadece sarhoşken söylüyorsa ayık kafayla sana karşı rahat değil demekki. ya da söyledikleri sorumluluk gerektiren ciddi şeyler olduğu için ayık kafayla hesap kitap yapıyor içince rahatlayıp söylüyor. Gerçek düşüncelerimi değilmi dersen insanlar sarhoşken doğru söylermiş. Bunlarla beraber rüyaya itibar edilmeyeceği gibi sarhoşun kafasına göre de gitme derim :)
10 Yorumla
+1 yılKızım sana uyuzum zaten.. Sürekli reklam yapıyorsun.. Seninle hicbir aklı başında erkek evlenmez bunu bil.
87 Yorumla
Soran+1 yılHaha neden
- +1 yıl
Bak hem erkek hem bayandan eşit oranda beğeni gelmiş, şimdi gördüm ben de.. Demek ki kişisel hislerimden kaynaklanmıyormuş, sende bir sorun varmış..
Soran+1 yılTamam sensin
- +1 yıl
Neyse birdaha ben sana yorum yazsam da cevap verme lütfen, benimle muhattabı kes.
Soran+1 yılBen seni direk engelleyecegim
Soran+1 yılBen seninle degil aen benimle muhattap oluyorsun :D hasta misin nesin
- +1 yıl
Yazma artık !
- Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yıl1 lt sarap ıle sarhos olunmaz
bılınclı söylemıs olabılır
bazen de sarabın erkeklerde afrodızyak etkısı oldugunu söyluyorlar o da olabılr :ASD:FG:H23 Yorumla
Soran+1 yılYok cinsel olarak bisey olmadi desem yeridir o zaman bilincli soyledi demek normalde hic soylemiyo bu kadar
- +1 yıl
o zaman bılınclıdır
mısal ben az bısı alkol de alsam anlamsız bı cesaret gelıyor ama bılıncım yerınde oluyor
bunun gıbı bısı olabırl :)
Soran+1 yılBilmiyorum artik :(
l*n ne inanıyon ya hepsi palavra 😃 ayrıca 1 litre şarap o kadar kafa yapmaz hele erkekte hiç yapmaz 😊 ne söylediğini gayet iyi biliyomuşta senin gözünü boyamak amaç 😃
04 Yorumla
Soran+1 yılBenim neden gozumu boyasin
Diğer konusunda 3,9b cevap paylaştı. Alkollüyken insan duygusallaşıyor.
Arıyor sevdiği kızı döküyor içini dışını.
Söyleyemediği ne varsa söyleyebiliyor.
Duygu seli olmuştur normal yani.06 Yorumla
Soran+1 yılHayir cidden kaybetmekten korkuyo mu obu bilmek benim amacin
Soran+1 yılKiskandigini da soyledi normalde hic soylemiyo ne fotografima yorum yapar ne bisey yanyanayken ama harika goz bilmiyorum fazla dusunmekten kafayi yiyecegim tek bir sey dusunuyorum o da yavruluyor bikac bisey daha onlarla ilgili yine bikac bisey dallara ayriliyoe dusuncelerim Zihnim yoruldu artik nasil kurtulucam bilmiyorum psikologa mi gitsem
Soran+1 yılHer seyde boyleyim birakamiyorum
- Diğer konusunda 357 cevap paylaştı.
+1 yılŞarabın etkisi ne olur bilmiyorum ama için insan düşündüklerini saklayamaz, yalan söyleyemez aklına geleni ağzında tutamaz söyler.
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet kafasina taktigi bir iki seyi daha sordu mesela bana :> oylw dedi sonradan
- +1 yıl
Seninki de içince baya açılmış :D
Diğer konusunda 13b cevap paylaştı. Ben böyle şeylerin çok düşünülmemesi gerektiğini düşünüyorum. Olursa olur, olmasa da olur diyip günü yaşamaya bak.
01 Yorumla
Soran+1 yılSadece terketmemden gercekteb korkup korkmadigina taktim bazen biseyler yolunda gitmeyince tartisma cikariyorum hep yatistiriyo alttan aliyo sebebi bu mu diye
Bu kızda biseyler var ha.
bir yorumda çocuk sana asık denmis gebersin diyor
bir yorumda çocuk seni seviyor denmis öyle umuyorum diyor?
Şarapla sarhoş olmak ayrı bir terane zaten.
Neyin Kafasındasin kızım sen02 Yorumla
Soran+1 yılAskimdan gebersin Demek iatedim
Diğer konusunda 321 cevap paylaştı. alkol şişede durduğu gibi durmaz 1 litre şarapla o kadar sarhoş olunmaz seni etkilemeye çalışmış romantizmle etkileyip ondan sonra senin yelkenler suya indikten sonra 2. 1litrede dönülmez akşamın ufkundayımı söylersin demedi deme
11 Yorumla
Soran+1 yılIlgisi yok beni kandirmasinangerek yok
Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. En tatli ve en durust halleri sarhos halleri :-) bundan emin olabilirsin, alkol herkesin icindeki disari vurur.. ;-)
12 Yorumla- +1 yıl
Alkol icen tatlimi kafirmi
Cocuk asik sana , cok sevdigi icin kaybetme korkusu yasiyo demekki
12 Yorumla
Soran+1 yılGebersin
Evet söyledikleri tamamen bilinç altı şarhoş insan yalan söyleyemez hislerini saklayamaz gerçek duygularını ve hislerini dışarı vurur.
06 Yorumla
Soran+1 yılYa biz 3 4 kere tartistik ve hep ben tartisma cikardim bir sekilde beni yatistirmayacalisti bu yuzden korkmus olabilir mi onu terk etmemden
Soran+1 yılHaha bu oyleyse onjn bu zaafini bilmek guzel oldu
Soran+1 yılKullanmam simdi
insanların alkollüyken söyledikleri için "ayık kafa ile düşündükleri ama söyleyemedikleri" derler.
sanırım o da bunun gibi bir hal içinde, bu arada şahsi fikrimi soracak olursan bende olsam seni kaybetmek istemem :)00 Yorumlaanladık güzelsin alımlısın kadınlığın da önplanda da tamam da neyin afra tafrası bu.
00 Yorumla
+1 yılSarhoşken söylenmiş sözler önceden düşünülmüş sözlerdir. özetle doğruluk payı vardır.
00 Yorumla
+1 yılbenimki de zamanında söylemişti anlık biriyse güvenme boşver
00 YorumlaYa genelde oyle olur ama onun gercek hisleridir onlar hatta bir soz vardir sarhosken soylenilen her soz ayikken dusunulmustur diye
02 Yorumla
Soran+1 yılDemekki hep dusunuyo kaybetmemeyi :)
- Diğer konusunda 431 cevap paylaştı.
+1 yılsadece 3 insan doğru söyler
1-çocuklar
2-kızgın olanlar
3-sarhoşlar31 Yorumla Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. gerçek düşünceleri onlar söyleyemedkileri alkol alınca bilinçaltındakileri söylerebililiyor insanlar
00 YorumlaDiğer konusunda 10,7b cevap paylaştı. o ne laaa devam sütü kibin 1 lt şarap. Şarabın 1 şişesi kaç litre oluyodu. Hadin yine iyisin yazın düğün var desene.
11 YorumlaDiğer konusunda 382 cevap paylaştı. devamını düşündüklerinimi ögrenmek istiyosun 2 .3 litre icir bidon olsun herif sor anında cevabı alırsın :))
00 Yorumla
+1 yıl1 litre şarapla kafayı bulmaz şarap ne ya sarhos olunmaz onla
05 Yorumla
Soran+1 yılBen bilmiyorum sordum iste
- +1 yıl
İçmeyen biri ise kafa yapmş olabilir ama içen biri ise etki etmez
Soran+1 yılIcici baya
- +1 yıl
Yalan hayatta sarhos olmaz cakırkefy bile olmamstr kendindedir
Soran+1 yılGaliba :))
Sen de bir gün eve dj atarsin seni ellemez diye sikayet edersin bir gun sevgilim soyle boyle dersin beynimi yaktin be kadin
01 Yorumla
Soran+1 yılbir de bana sor :(
Ben şunu bilirim... Eger gerçekten kafası güzel olduysa yalan söylemez...
00 Yorumla
+1 yılYa @amazingasshole sen daha dun anal sez yaptim kanadi falan demiyormuydun? Ne ara simdide evlilik muhabbetine geldin?
00 YorumlaDiğer konusunda 2,1b cevap paylaştı. Sanal nasılsa alkolde aynı etkidedir.. Herşeyi kolay sarferderler.. Duyu organlarını kullanamazlar o yüzden aklına geleni söylerler kaybetmemek için
00 Yorumla
+1 yılErkek arkadasın senin burada amazingasshole diye bir nick kullandigini bilse o senden ayrılır merak etme :))
10 YorumlaVala bacım alkol bu hiç bilmediği bişey hakkında bıle anam avradım olsun bılıyorum ya bile dedirtir sen yinede Ayık ol :D
10 Yorumla
+1 yılherşeyi alttan alıyorsa eğer çok düzgün biri bile olsa sana zamanla gevşek biri gibi gelicektir.
adam dediğin sert olmalı ya ne bu böyleee ıyyğğğ diyeceksin..00 YorumlaSarhoşken söylenen her söz ayıkken düşünülmüştür derler.
00 Yorumla
+1 yılseninki Rahmetlik Kemal Sunal" ın En Büyük Şaban filmine benzemiş. Sabah kalkınca sevgilin seni tanıyor mu bari :))
00 YorumlaAynen bilinçaltınaattığı düşünceleri alkolle serbest kalıyo ve dile geliyo söyledikleride gerçektir
02 Yorumla
Soran+1 yılOleey :)
insan alkollüyken gercekten de düsündüklerini oldugu gibi duru bir dille söylüyor. tabi zaman lazim sana bu dedikleri icin icraatlar gerceklestiriyor mu ona bakman lazim.
00 YorumlaOnu sen taniyorsun biz degil. Biz nerden bilelim kafasindan gecenleri
00 YorumlaKiz birak bu ayaklari be 1 ay once sapiklik yapiyordun simdi oturmus hikayeler yaziyorsun. Saf ayaklari yapma anasinin gözüsün sen
00 Yorumla
+1 yılsen bu siteyi terketsene nedense itici buluyorum seni ya şekilsiz
01 Yorumla
Soran+1 yılEngelle.
valla yuzune ya da senden cekındıgı ıcın soyleyemedıklerını sarhosken sana daha rahat soyluyo gıbıme geldı
00 Yorumla
+1 yılbence seni birseylerden kiskanmis ve bugun hepsi icin gecerli olan cumlelerini sarf etmis...
01 Yorumla
Soran+1 yılKiskandigininda defalarca dile getirdi
- Diğer konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılo çocuğun kıymetini bil derim başkada bişey demem.:)
10 Yorumla Erkek adam bir parası bol iken belli eder kendini , bir de içtiğinde anladın mı?
00 YorumlaHerzaman daha da verimli yatmak için söylediğimiz sözlerden rahat ol =)
02 Yorumla
Soran+1 yılHayir sevismedik.
- Diğer konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılalkol bilinç altındakileri dışarıya çıkarır eger ole dedyse hakkında bunları dusunuordur
00 Yorumla Diğer konusunda 643 cevap paylaştı. bir bitmedin yeter artık alkollu soru sorma bir git
00 Yorumla
+1 yılKötü bişey dememis ki aklini niye kurcaliyo sevinmelisun buna.
00 Yorumla
+1 yılSarhoş olunca daha rahat söylemiştir. Sakıncalı bir durum değil...
00 YorumlaAlkollüyken de alkolsüzken de tapılacak kızsın! :)
02 Yorumla
Soran+1 yılHaha yerim muck
+1 yılalkol cesareti artırır doğru söylüyordur
03 Yorumla
Soran+1 yılKeske normalde de oyle olabilse
- +1 yıl
o zaman cesaret edemiyordur
Soran+1 yılUzuluyorum oyle insanlara gercekten
Ne bilelim senin sevgilinin kafasının içindekileri
01 Yorumla
Soran+1 yılBurada rutbe sahibi birisi olarak sizin bu yorumunuzu kinadim. Bu sizi ilgilendirmeyecek diye dusunuyorum onemli degil, sadece tekrar kinadigimi dile getirmek istedim.
çok sarhoş olmadıysa bilinçli diyebliriz
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet olmadi hissettigim kadariyla
+1 yılSeviyordur seni demek ki :)
01 Yorumla
Soran+1 yılOyle umuyorum...
Diğer konusunda 782 cevap paylaştı. l*n adam kendinde değil ki
10 Yorumla- Diğer konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılsarhoşne söylediklerine inan bence
00 Yorumla
+1 yılToplu şikayet etsek işe yararmı acaba.
10 Yorumla
+1 yılsarhos adam. yalan soylemez bunu unutmayin kizlar
00 Yorumlane titremiştir üzerine :D:D
12 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadim :)) oyle bisey olmadi:))
20 tane mal bu soruyu okuyup cevap mı verdi şimdi
06 Yorumla- +1 yıl
@ilgatto helal ahddnf
Soran+1 yılIlk mal sensin tebrikler @hkmtks
- Devamını Gör (21)
Devamını Gör(66)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!