AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
o zaman uzak durun.
Seviyorsan bir duble de sen alıp yavaş yavaş eşlik et içmek istemiyorsan içme tabi ama onu da yalnız bırakma
Seviyorum onu ama arkadaşlarıyla içmeye aliskin
Ben içmek istemiyorum
O zaman darlama adabıyla içip gelsin tabi götü başı dağıtmadığına eminsen ara da bir de eve küçük bir sofra kurarsan mest olura
Ama ne boyutta içtiğini bilmiyorum alkolik mi haberim yok
Yanına gelince ayık geliyorsa nefesi kokmuyorsa gündüz uykuları çok uzun sürmüyorsa ve en önemlisi sana seni seviyorum demeyi hiçbir zaman ihmal etmiyorsa ayarında içiyordur
Biseyi merak ediyorum erkeklerin sarhoşken sayıkladıkları kız sevdiği kız mi oluyor
Maalesef ki evet içindeki bastırılmış duygu kafanın rahatlamasıyla dışa vuruyor en doğru cümleler sarhoşken söylenir
Neden maalesef sarhoşken beni arkadaşlarina anlattığını öğrendim beni seviyor o zaman
Daha ne istiyorsun işte adam sarhoşken seni konuşuyorsa diğer herşeyi boş ver
Ya ne bileyim bazıları da diyor sarhoşken söylenenler yalan oluyor
Bazıları dediğin ya hiç içki içmiyordur ya da kulaktan duyma şeylerdir bana güven sarhoş adam net adamdır
Peki sarhoşken aradığında söylediklerine inanmalı mıyım uydurmaz demi
Denemek için sarhoşken kendinle alakalı birşeyler sor yanlış şeylerden bahsederse o zaman şüphelen ama sana diyorum senden başka hiçbir şeyden bahsetmez
Yanlış şeyler derken ne gibi yani konu cinselliğe mi gelir
Hayır hayır başka bir kızdan bahsederse diye söyledim
Ha yok başkası yok biliyorum
Sarhoşken seni sayıklayan adam ayıkken seni unutmaz için rahat olsun
O kadar eminsin yani inşallah ya
Ben eminim ama sen değilsin neden
Beni sevdiğini biliyorum da böyle karakter olarak hep geçmişinde takılmalık şeyler yaşamış birini sevse bile aldatma ihtimali var gibi
Şüphen varsa acele etme biraz izle şüphe kurt gibidir insanın içini kemirir kendi kendini yersin. Gittiği mekanı biliyorsan ondan önce git izle uzaktan sağa sola salça oluyorsa hadi ordan gitsin
Yani cinselliğe düşkün biri duygusal olarak kesinlikle beni sevdiğini biliyorum ama işte arkadaslarida kötü onu yoldan cikarabilirler
Peki cinsellik olarak bir yakınlaşmanız var mı yani başkası değil de sen olsan her anlamda yanında
Şimdilik yok daha yeni görüşmeye başladık ama eğer yaparsam gider mi falan biraz fazla kuruntuluyum
Ya tabi daha yeniyse ve şüphelerinde haklıysan üzülen sen olursun sonuçta erkeğin kaybedecek birşeyi yok ama senin hayatın kayabilir
Ve önceki ilişkilerinde hep cinsellik olmuş ben karşıyım bendende ister biliyorum ama gitmesin diyede yapamam
Sakın haa beni yanlış anlama ama senin ilk defa yapıp da onun defalarca yaptığı şeyden aynı heyecanı bile duyamazsın daha önce doymuş çünkü daha da ilişki yeni diyorsun bence biraz düşün
Yok ben zaten yapamam öyle biri olmadığımı biliyor
Beni dinle birbirine bişeyler katabileceğin birini bul dünya küçük değil ve milyonlarca insan var hem tamam derse zaten sevmemiş dersin gitmemen için çabalarsa içkiyi bile bıraktırırsın
Haklısın zamana birakicam acelem yok
Bir erkek olarak tavsiyem bu yönde ilerde neler olacağını zaten kendin göreceksin
Sen olumsuz mu bakıyorsun
Açıkcası üzüleceksin gibi geliyor anlattığın kadarıyla evlensen bile içki karı kız olayı bitmicek sen üzülme diye çabam
Geçmişi yüzünden mi ama bu zamanda da takılmayan erkek yok gibi
Benim gibiler hala var emin ol çıkar karşına
Umarım
Hiçbir şeyi kafana takma kendini yıpratma kendinden başka kimseye fazla değer verme olur mu üzülmeni istemem dediğim gibi
Ya seven insan illaki üzülür belki ilerisi olmayacak ama sonuçta sevdim üzülcem tabi
Bir kere üzülmen bin kere üzülmenden iyidir değil mi
Unutmak zor olacak
Dertleşmek anlatmak istersen ben buradayım
Teşekkür ederim
Rica ederim güzellikler seninle olsun. Ben Ankara dayım sen nerdesin bilmiyorum ama kafa dağıtıp anlatmak istersen dinlerim dediğim gibi
Yanlış anlamadın değil mi beni amacım sadece üzüntüne destek çıkmaktı özür dilerim başka bir şey sandıysan
Merhaba son durumun ne olduğunu merak ettim
Son durum yok başından beri ciddi ilişki istediğimi biliyor evliliğe hazır hissetmiyormus bana geldiğinde ciddi gelmesi gerektiğini biliyor o yüzden adım atmıyor ama beni sevdiğini biliyorum eminim de tek sorun bu boşlukta birileriyle yatiyor müdür bilmiyorum şüphem var
Ya seviyorsa seni de kaybetmek istemiyorsa orta yolu bulur ama hazır hissetmemek sıkıntı dediğin gibi olması yüksek ihtimal
Ya onada hak veriyorum şu zamanda bende evliliğe karşı korkularım var büyük sorumluluk sonuçta
Evet ama şüphelerin var ve dediği gibi çıkarsa eğer senin için uçurumdan atlamak gibi olmaz mı
Nasıl yani
İçki ortamı devam eder ve sarhoşken ne yaptığını bilmezse diyorum
Sarhoşken aldatır diyosun
Daha önceki ilişkilerinde hep öyle olmuş dedin içerken yanında da değilsin napar bilemedim
O güvenim yok çünkü benimle yapamayacağını biliyor ben evlenmeden önce böyle şeyler yapmam ama cinselliğe düşkün biri geçmişinde hep yaşamış bu boşlukta boş duracagini pek sanmıyorum
O zaman ne katabilir ki sana ben her zaman şu lafı savunurum temiz temize pis pise karışır
Bilmiyorum kafam çok karışık zaten
Birisini sevmek evlenmek güzel şeyler anlıyorum seni ama neden mutlu olmak varken üzülme ihtimalini seçiyorsun
Seviyorum çünkü
Umarım üzülmezsin canın yanmaz daha ne diyim ki
Alkol almanın öcü bir şey olmadığını idrak edememen güldürdü
Benim için normal değil
Umarım bir gün dünyaya ve insanlara objektif ve geniş açıdan bakmayı öğrenebilirsin. Başta güldüm ama şu an üzüldüm senin için
Sevmek zorunda değilim
Sev demedimki sana. boş ver abicim sen bildiğin şekilde yaşamaya devam et böylesi belki senin için daha iyidir
Adam cigara mı içiyor alkol içiyor Karalar bağlama hemen 😂
Sigara daha iyi
Ah be ablacım ben neden bahsediyorum sen ne anlıyorsun dünya senin bildiğin kadar masum bir yer değil :)
Neyden bahsediyorsun anlamadım
Merak etme evlensen zaten zamanla hislerin bitecekti evlenmeden atlatmıştın oldun gözün aydın
Bitiyor mu evlenince
Ne yazık ki gönül almayı bilmeyene düştün mü bitiyor zamanla
Olum ben alkoliğim hiçbir kızdan böyle bir tepki almadım
Benden alırsın
AYNEN
Madem içiyorsun bişey sormak istiyorum erkeklerin sarhoşken sayıkladıkları sevdiği kız mi oluyor
Ne sayıklaması kanka onlar ağzıyla içmeyenler
Nasıl yani
boş ver
Ya anlatsana
Sor bakalım daha neler öğreniceksin hayatıyla alakalı
Nasıl yani
Yani alkol içmenin sana garip gelmesi çok temiz olduğunu gösterir ama karşındaki ne kadar temiz birde buna bakman lazım
Evet benim hiç ilişkim olmadı ama onun hep takılmalık şeyler olmuş
Benimde tercih etmediğim bir şey
Üzüldüm ama
Maalesef canm yapacak bisi yok
Partnerine "alkol mü ben mi" göz dağı vermelisin❗
Bırakmaz
Senin içinde mi bırakmaz
Sanmıyorum böyle arkadaşlarına da değer veriyor beraber içiyorlar falan
O halde bırak arkadaşlarıyla yaşasın
sen ailene sırt çevirme asla ailenin sözünü dinle muhafazakâr ailenin bir bireyisin sanırım sen işte bu nedenle ailen de kabul etmeyecek onu emin ol
Ben etsem de ailem etmez biliyorum nasıl unutcam bilmiyorum
Farklı uğraşlar bul kendine
aktiviteler yap mesela
Türbanlı mısın
ne istiyorsan onu yap
Eşim de içer arada, benim için sorun değil.
Ya içen erkekler genelde aldatmaya daha meyilli oluyor
Ben öyle düşünmüyorum.
Arada mi içiyor alkolik mi tam bilmiyorum
Ne var yani
Ne demek ne var ailem muhafazakar biz karşıyız böyle şeylere hadi ben kabul ettim ailem etmez
Ailenin yanında içmeyiversin
İyide illaki öğrenecekler içtiğini
İş işten geçtikten sonra öğrenseler ne olur bunun için aşık olduğun insanı bırakmaya değmez bence tabi alkolik değilse
O kadarını bilmiyorum ya alkolikse
Alkolik olsa içmeden duramaz sürekli görürdün arada bir ağzıyla içip kalkıyorsa sorun yok ama
O kadar bilmiyorum içince sürekli benden bahsediyormus bu sevdiğini mi gösterir
Gösterir
Ama bazıları diyor sarhoşken sayıkladıkları başka gerçekte başka kafam karıştı
Sarhoşken insan kendini kontrol edemiyor söylememesi gereken şeyleri de söylüyor kendimden biliyorum aklında sen varsın demek
Beni sevdiğini biliyorum da böyle karakter olarak hep geçmişinde takılmalık şeyler yaşamış birini sevse bile aldatma ihtimali var gibi
Olabilir bir şey diyemem onun için
Sahi mi