Ay aşırı belirsizlikte kaldım yardım edinn?

Şimdi bir çocuk var ben bu çocuğu bir yerden tanıyordum ama bu beni tanımıyordu 6 Ay önce klasik bir soru sormam ile konuşmaya başladık ama konuşmaya başladık derken flört gibi değil sürekli konuşma değil kısa bir konuşma oldu ikimizde aynı takımı tutuyoruz ve ona ilk yazmamın üstünden 2 Ay geçtikten sonra sık sık maç olduğunda maç hakkında konuşmaya başladık onun dışında bu bir ay içerisinde normal konularda konuşmaya başladık haftada 1 2 kere falan napıyosun gibisinden ama kısa sürdü bu konuşmalar konuşmanın içinde konu açmaya çalışıyor farkındayım ama çokta başaramıyor onun dışında düşünceli gibide farklı bir platformda olan hesabımı merak edip istemişti ama işte çok kısa kısa instada 3 aydır karşılıklı not beğeniyoruz bu alışkanlık oldu gibi bir şey ama bu lavuğun 1500 takipçisi var çoğunluğu da kız bugün baya düşündüm ve 1 haftadır konuşmuyoruz not beğenme olayı devam ediyor ama yazmıyor hani bilmiyorum birkaç kere başlattı konuşma ben yazınca düzgünce cevap verip konuda açıyor ama işte yine bi belirsizlik ne yapayım bilmiyorum bu belirsizlik arada konuşma canımı sıkmaya başladı özellikle çok kız avcısı olma meselesi ne yapayım abi çıldırıcam ya
Ay aşırı belirsizlikte kaldım yardım edinn?