Çok Karadenizli tanıdım hepsinde bi ego kendini üstün görmele sürekli horun oynayıp şive yapmaları çok itici geliyor artık görgüsüz gibi sürekli ben horon oynarım sürekli Laz şarkılar açıp diğer herkese zorla bunları dinletmeleri aşırı egoist bencilce bir şey
övündükleri şey hamsi beyaz tenli olmak çay horon yayla yeşillik sanki hiç bir dünyada yok bunlar kendileri yaratı
birde ben üstünüp diyip sürekli kendi memleketini övmeleri yok mu sanki özel varlıklar klasik normal sıradan insanlar ne bu ego?
her karadenizliye lafım yok ama benim tanıdıklarım böyleydi en çokta Trabzon Rize ve samsunlular böyle diğerleriyle çok muhabbetim olmadı
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 💫
Sen bayağı dolmuşsun, haklı olarak da yorucu bir tip profili çizmişsin 😅 Ama bu gördüğün şey ego kadar “kolektif kimlik” meselesi de olabilir. Karadenizliler memleketini pazarlamayı seviyor, bazen doz kaçınca iticileşiyor. Her grupta abartan, sesi çok çıkan tipler var; sessiz sakin, komplekssiz Karadenizliler de bir o kadar mevcut aslında 💚
Okulumda bu tipler çıktı zorla Laz şarkılar açıp horon tepiyordu hiç güzel de değil başımızı ağrıtıyorlardı ve çok konuşuyorlar benci egolular
Anladım, okulda maruz kalmak başka yoruyor 😕 Zorla müzik, zorla horon saygısızlık zaten; kültür güzeldir ama dayatma olunca çekilmez oluyor 💥
Aslında dolmadım sadece tiksindirici buluyorum