Burdaki adaletsizlikten bıktım. Suriyeden göçenler kötü oluyo ama avrupadan göçen egoist boşnaklar arnavutlar kafkaslar adamın dibi oluyo. Ve onlarında türkleri sevmediği gerçeğini anlamıyosunuz. Bunlar ekmek yedikleri toprağı aşağılıyolar. Bakın arkadaşlar boşnak bir arkadaşın sözü var. "Kafkaslar ve avrupa göçmenlerinin bu ülkeye kattığı şey yakışıklılık ve güzellik kavramıdır." Ayrıca bu söz o kadar ünlü ki ekşi sözlükte bile başlığı var. Bizim ağzı sulu esmer kaba türklerde aynen bunların kıçını kaldırmakta bir numaralar. Gönderin baklım bunları bir almanyaya rusyayada nası ego yapacaklarsa orda yapsınlar. Göçmenler insan olun! Egonuzu bırakın artık. Yok göçmenler başkalarınından kız vermezmiş ırkının güzelliğini bozmazmış yok kadınlarına saygılıymış. Bende yözgatlıyım ben pis kokuyorum fakirim ben şerefizim ben kadınımı döverim cahilim öyle mi? Ulan göçmenler ne çabuk unutuyosunuz batının size yaptığı zulümleri ne çabuk unuttunuz bu güzel ülkemizin size kucak açıp sizi barındırdığını. Boşnaklar ne çabuk unuttunuz avrupanın gözünün öndünde yapılan katliamı. övündüğünüz avrupanın sırpların hırvatların hollandalıların tüm avrupalıların size yaptığı zulümleri. Hala nasıl övünüyosnuz. Ben ruslara yakınım ruslarla aynıyım diyen çerkes tanıyorum. Asıl size saldıran kovalayan vatanınızdan söken atan ruslar değil miydi? arkadaşlar yapmayın türkiyeyi sevin ya da terk edin.
Haklısın
Haksızsın
Okumadım detayı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Tamamını okumadım. Egoist derken ne alaka bir şekilde Türkiye'ye göçmüşüz ve seviyoruz burayı. Kafkasyadan geldik diye sizden üstün olduğumuzu söylemedik yani ayrıca Türk tarihi ve kültürü çok farklı ve güzel
Türkiyede kürt katlinde en çok yer alanlar da bu göçmenlerdir. Ne hikmetse.
ne saçmalıyon sen. adam ol
kes göçmen falansın galiba. gerçi pek göçmen tipi yok ama bilemedim şimdi :D
Valla öyle
okumadım detayı