Kolay yoldan nasıl kusulur?

ben kendime uygulamadım. bir dene en azından. belki işe yarar. bir filmde görmüştüm
benim halam migren sancıları çekiyordu. en son ilaçları bıraktı ve günde birkaç öğün haftalarca devamlı Biberiye Çayı içmiş ve migreni kökünden söküp atmış. şu an iyi durumda. bir de benim bir hatalığım olunca ibrahim saraçoğlu baş ağrısı kürü diye google a yazıyorum mesela, bitkisel ve yan etkisi olmayan kürleri deniyorum. Kolay ucuz tehlikesiz hızlı
Saülığa bir zararı yok çünkü vicut o kadar tuzun böbrekleri iflas ettiriceğini düşünüp dışarı atmaya çalıyo buda kusmaya yol açıyo😁
Senelerdir migren hastasıyım biliyorum ne yapılacağını ama kusmayı da denemek istedim :D
Parmakla kusamıyorum
Bende de migren var işk defa duydum kusmayı. Bende uyku gözlüğü var ağrı giderici çok iyi tavsiye ederim
Aynen 10 dk içinde uyutuyor içinde metal gibi bir şeylar var çözemedim. Annemden ismini öğrenip yazarım ama biraz pahalıydı
Deneme bence, kusma isi cok zararli kusmaya alisirsan otomatikman kusarain ve ölume kadar gider bu. Bulmia hastalari zayiflamak isyeneler her yedikleri yemekten sonra kusmaya calisirlar bir muddet sonra alisirlar buna ve anoreksia hastaligina yakalanirlar. Bildigim icin söyluyorum, doktoruna danis migren icin deneme öyle seyler yazik edersin kendine
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!ayrıca kusarken yemek borunu ve boğazını mahfedersin. hatta fazlası olursa mide kapakçığınıda zedelersin. ilerde vah tüh deme vazgeç kusma olayından
Uzun süredir migrenciğimle beraber takılıyoruz kusmayı denemek istiyorum gercekten yarıyor mu diye
Boşuna deneme tatlım benım. yapman gereken tek şey
mazejik al, karanlık ortama geç şu an gündüz cek yorganı başına kadar gözlerını kapat kısık tonda müzik dinle
Haklısın o zaman sana doğal yollarda önerebilirim. Sevmeyebilirsin ama ağrıyı çekmektense bendede var cunku migren yeşilçay iç şeker atma dinlenirir sonra yine karanlık derım susarım. Ama kesinlikle kusma cunku bak illaki kusmussundur kusarken kendını sıkarsın haliyle beyninde sıkılır zorlanır bu daha çok baş ağrısı yapar
Yesil cay aslan pencesi biberiye.. nefret ettim bu çaylardan ne ıgrenc tadları var mentol pastil kullan eğer sende de varsa migren taşı diye geçiyor buzla masaj yapmak gibi bir şey şakaklara uyguluyorsun falan
:D hemşireyim ben benım 2. derece orta halli ama dediğim gibi istersen amuda kalk ama kusma
Vallahi sürekli kullandığım ilacı yan etkilerinden dolayı bıraktım ağrı kesicide nereye kadar..
Dogal olan her şeyi deniyorum bu aralar evin içi igrenc çaylarla taşlarla doldu
neler yasadıgını anlayabiliyorum dostum bendede sinüzüt vardı cok berbat birşey
çok saol dostum sana da aynı sekılde gecmıs olsun valla şu an birşey hissetmiyorum ama :)
inss sende kurtulursun bu dertten
En İyi Erkek Görüşleri