Tatil & Seyahat Levent'ten beylikdüzü'ne en kolay, en kestirme nasıl gidilir? zeynep-z Takip Et Xper 1 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor beylikdüzü'nden kalkan otobüsle tekirdağ'a gitmem lazım fakat ilk beylikdüzü'ne en az aktarma ile nasıl gidebilirim? Güncellemeler+1 yıl benim en hızlı bir şekil de Tekirdağ otogarda olmam gerekiyor Güncellemeler+1 yıl güvenilir firmalar biliyor musunuz Levent'ten beylikdüzü'ne en kolay, en kestirme nasıl gidilir? Cevapla Otobüs Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
auditor Takip Et Bilge Yaş: 37 +1 yıl Leventten mecdiyekoy zincirlikuyu metrobuse taksi 15 lira ya yazar ya yazmaz. Ordan da metrobusle 40dk da beylikduzu 0 0 Yorumla
ateistkedy Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 92% +1 yıl Beylikdüzü'nde oturuyorum ama hiç bilmiyorum inan ki 😅 0 0 Yorumla
Notis Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 49% +1 yıl Metrobüs tabi ki bende Beylikdüzünden Levent’e geldim şimdi 0 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 1,5b cevap paylaştı. Metroyla Mecidiyeköy'e gidip oradan metrobüse aktarma yapmak 0 0 Yorumla
evrenbaska8888 Takip Et Xper 5 Yaş: 38 +1 yıl Geldiniz mi Tekirdağ a baya olmuş soralı :) Çerkezköy e geliyosunuz dimi:) 0 0 Yorumla
senaişteyaaa Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 63% +1 yıl Metrobüd 1 1 Yorumla senaişteyaaa +1 yıl S ** Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Leventten mecdiyekoy zincirlikuyu metrobuse taksi 15 lira ya yazar ya yazmaz. Ordan da metrobusle 40dk da beylikduzu
Beylikdüzü'nde oturuyorum ama hiç bilmiyorum inan ki 😅
Metrobüs tabi ki bende Beylikdüzünden Levent’e geldim şimdi
Metroyla Mecidiyeköy'e gidip oradan metrobüse aktarma yapmak
Geldiniz mi Tekirdağ a baya olmuş soralı :) Çerkezköy e geliyosunuz dimi:)
Metrobüd
S **
Ben bırakayım seni