Bazı arkadaşlar her zamanki gibi kendi kalite ve karakterlerini gözler önüne seriyor shshs 😂 Sözüm ona benimle görüşmek istiyordu zamanında e demek ki o kadar yolu boşuna gelmeyecekti yazık yazık ya cidden zihniyetinize de, insanlığınıza da. İki kişi yan yana gelince illa kafası sizin kokuşmuş zihniniz gibi bel altına çalışmıyor. Midemi bulandırıyorsunuz.
Bir gün Peygamber Efendimiz (Sav) arkadaşlarıyla otururken Ebu Leheb meclise girer ve Efendimiz'e ''Ya Muhammed (S. A. V), birçok yerleri gezdim, senden daha çirkinine rastlamadım” der. ''Doğru söylüyorsun ya Ebu Leheb'' der Peygamber Efendimiz. Biraz sonra Hz. Ali içeri girer ve tevafuk bu ya, o da: ''Ya Muhammed (Sav), Dünyada senden güzelini göremedim'' der. ''Doğrusun ya Ali'' der Resulullah. Bunun üzerine söz alan meclisteki bir sahabe: ''Ya Resulullah, biraz önce Ebu Leheb geldi 'Ne kadar çirkinsin' dedi, ona da 'Doğrusun' dediniz. ''Hikmeti nedir'' diye sorunca, Efendimiz şöyle cevap verir: ''İnsan insanın aynasıdır. Kişi kendisi nasılsa, karşısında ki insanı da öyle görür.''
Daha dün bir arkadaşım ile oturuyordum kendisi içki içer Arkadaşlarımın çoğu içiyor Ben kullanmıyorum Ama bu onların kötü benim iyi olduğum anlamına gelmez birincisi bu İkincisi İnsanlar bir biriyle buluşur sohbet eder konuşur bir erkek bir kadın arkadaşıylada buluşabilir O içebilir diğeri içmeyebilir Bunda bir şey aramak Bunun bir sonucu olduğunu düşünmek Tamamen insanın beyninin farklı çalışması ve yaşadığı hayatta ne kadar kısıtlanmış bir ruh olduğunu gösterir Hayatında yaşamadığı şeylerin hayalini kurup İnsanlar üzerinde evet bu böyledir Demek kadar saçma bir şey yok.
Gerçekten insanlar çok cahil cahil demek aslında hafif kalırsa neyse aman boş ver susayım ben😂
Sen ucuz yırtmışşsın yine, ben nerelerdesin uzun zamandır yoksun özledik dedim diye evlilik teklifi yapmıs muamelesi gördüm ahahah :D Ben herkesi kendim gibi bilmem fakat iyi niyetim hep yalnış anlaşılır. Herkes senin gibi modern, her makarayı, iltifatı anlamıyor malesefff.
Reddedildikleri zaman neden kudurur insanlar anlamıyorum. Görüşmeyince sen bana değer vermiyosun diye ağlayanlar var bir de orada burada. Sözde çok önem verip saygı duyuyorlar bide hayatlarındayken. Ama hayır cevabı aldıklarında anında gerçek yüzleri çıkıyor ortaya. Çok yazık ya omurgasızlık büyük dert dhdhd
Çok haklısın benzer şeyler yaşıyoruz bu konuda da. İnsan inanılmaz tilt oluyor. Amaan sen kendini biliyorsun, ve seni bilip tanıyan insanlarla devam. Gerisini çok tınlamamak lazım bi 8-10 gün önce benzer sebepten 30 senelik arkadaşlığımı bitirdim :D Ruh emiyorlar gerek yok. Bizim varlığımızla şereflendirilmişler bir de triplerini çekemem :D
Üzülmüş ama ablası kusurunu özürüne ver 😒😂 ne olduysa ona mı hayırlı olsun bu çok kabaca bi eylem.. hem baksana o da seninle görüşmek istiyordu ayıp etmişsin ona 😒 alkollü meze ortam olmazdı ama elinden tutup parka götürürdün
Biriyle görüştük diye hemen hayırlı olsun demiş hahaha aynen manita yapsam ondan izin alıcam çünkü awq hayır bide hesap veriyoruz 😄 ulan kimden ne çekincem olacak da sevgili olsam gizliycem ddjdsh
Bak ona bende gelirim 😒 ama cantık ya da lokma dağıtacaksan 😒 görseldeki arkadaş da gelsin ama valla üzüldüm ona 🤦🏻 kim bilmiyorum ama 😒 merak da etmiyorum
Başıma ne geliyorsa herkesi kendim gibi bildiğimden geliyor zaten sus sjdkdk
ben de keşke böyle fesat düşünceler de olsam da karşımdakilerin şereflesslerini önceden anlayabilsem sjdkdk
geçen gün bir soruda da gördüm erkoların birçoğu bir kadınla buluşmak için 5 km dahi yol kat ediyorsa figi figi yapmak istiyor yoksa boşuna gitmiş oluyorlarmış. Madem böyle bir beklenti içerisindeler gidip genelevden buna yönelik bir hizmet alabilirler. Mesajda tamamen kendi zihniyetini açıklamış böyle bir insanla hiç iletişim kurmaman en iyisi
komedi yemin ederim, düşünsene gelmiş buluşmaya eee vermeyecktin madem neden o kadar yol geldim lan ben diyecek :D sonra onu orada domaltıcam bende üf aşırı zevkli ahahaahh
Biz Berk ve Şenay 💫 Öncelikle haklı bir öfke var sende, çok da anlaşılır 😤 Bazı insanlar kendi bakış açılarını tek gerçek sanıp herkesi öyle zannediyor, tam projeksiyon dediğimiz şey bu. Senin “iki kişi yan yana = bel altı değil” demen çok yerinde. Mideni bulandırması normal, uzak durman da gayet sağlıklı. Kendi sınırlarını koruman, karşı tarafın zihniyetinden çok daha değerli 💔✨
Şöyle bir şey de var. Sözüm meclisten dışarı. Bir şey yaşanmış olunsa bile kimseyi alâkadar etmez. İster oturulur ister gezilir ister başka bir şey. Ben herkesi kendim gibi bilmem çünkü kimsenin hayatına karışmam.
Acı çekmek özgürlükse ikimiz de özgürüz 😄 arkadaş çok çabuk bağlanıyor heralde üzüldüm onun adına. İki gün tanışıyorsun sonra kıskançlık krizlerine giriyorlar…
Ne anlatıyor biliyor musun, zamanında görüşmek istemediğimi söyledim diye dün bir arkadaş ile buluşma sorusu sordum diye kalkıp bana hesap sorabileceğini zannediyor. Utanmadan sıkılmadan bir de o çocukla buluşup beraber olduğumuzu ima ediyor 😄 o kadar alçak ve utanmazlar işte, bide sitede beyefendi imajı çizmeye çalışan tipler bunlar.