Kişilik & Karakter Herkesi kendin gibi mi bilirsin? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor NE bilim kendim gibi sandım yanıldım Sen iyiysen herkes iyi lafına katılmıyorum ben iyiyim ama etrafımdakiler hep kötü iyiliğimin karşılığı olmadı, iyilikten kastım birine yardım etmek değil, aklında kalbinde kötülük olmaması Herkesi kendin gibi mi bilirsin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Tʜᴇ_Bʟᴀᴄᴋᴍᴀɴ Takip Et Guru Yaş: 101 , eic 100% 1 yıl İnsanlar herkesi kendi gibi bildiği için çoğu zaman hayal kırıklığına uğrarlar... 1 1 Yorumla Tʜᴇ_Bʟᴀᴄᴋᴍᴀɴ 1 yıl Tenk yuuu : )) Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. eskiden herkesi kendim gibi bilirdim ama artık kimseye güvenmiyorum abla :) 1 5 Yorumla Soran 1 yıl En iyisi canım çünkü kimse güvenilir değil sırtımızdan vuranların sayısı arttı sadece kendine güven 👍👏☺ u Barış_LonelyForever 1 yıl kesinlikle öyle 🤗🙏 u Barış_LonelyForever 1 yıl Teşekkür ederim abla 🤗🙏 Soran 1 yıl Rica ederim canım en güzel yorum senden geliyor cansın ☺🙏🤗 u Barış_LonelyForever 1 yıl Sende cansın 🤗🤗🙏
bushido Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Hayır. Herkesi kendim gibi bildiğim dönemler geçmiste kaldı. 1 0 Yorumla
Myblue2025 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Hayır, önce içlerindeki seytanliklari görüp ona göre şekil alırım..Kendim gibi görme yaşını geçtim.. 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı. Öyle bilirdim ama kazık yedikçe öğrendim olmadığını. 0 0 Yorumla
Yunusemre1143 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ne yazık ki ister istemez böyle düşünebiliyorum 1 0 Yorumla
bayrakmerve27 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 92% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,2b cevap paylaştı. Bilirdim artık bilmiyorum 1 0 Yorumla
T0LGA1 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 358 cevap paylaştı. 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻 0 0 Yorumla
En İyi Cevaplar