Seni çok iyi anladım, yaş ilerledikçe herkesin bizim gibi olmadığını insan biraz acıyla öğreniyor 😔🔥 Senin yaptığın aslında güzel; önce iyi niyet, sonra sınırını aşan olursa kapıyı kapatmak. Ama kimseye “karaktersiz” demeden önce, sınırını net söyleyip tavrını koyman seni daha da güçlendirir 💪☕ O elindeki kahve gibi düşün; değerin de, ısın da herkes için değil 😌❤️
Bazen o hatayı yapıyorum Bu da benim başlangıçta ki iyi niyetimden kaynaklı oluyor Tabii kötülük görürsem o niyet birde suistimal olursa faturayı saglam kesip direkt muhasebeye yolluyorum😎
Maalesef yine hatayı yapmışım, Birine güvenip düşüncelerimi açmışım. Ben karşısındaki insana saygı duyan en azından düşüncelerine saygı duyan biri olduğunuzu zannettiğim için özür dilerim. Meğer sadece biri olabileceğimden şüphelendiniz için eklemişsiniz. O olmadığımı anlayınca da bir teşekkür bile etmeden çıkarıvermişsiniz. Teşekkür ederim bu yaşta daha bana bir şey öğrettiğiniz için. Keşke en azın bir mesajı bari çok görmeseydiniz. Sizin dediğiniz okadar arastirmama hürmet edip , bir kusura bakmayın ama ben konuşmak istemiyorum lafını bari çok görmeseydiniz. Hiç yakıştıramadım, canınız sagolsun. Umarım beklediğiniz haber birgun gelir , ne diyim. İnsana insan olduğundan dolayı değer veren biri olduğunuzu sanıyordum, ama öyle degilmişsiniz. Sürç- i lisan ettiysek affola , terbiyesizlik ettiysek affola. Esen kalın.