Akıl yakan, ne diyeceğinizi bilemeyeceğiniz, bilseniz de anlatamayacağınız bir soru☺️☺️☺️ Herkes gibi misin? Farkın ne herkesten?

Akıl yakan, ne diyeceğinizi bilemeyeceğiniz, bilseniz de anlatamayacağınız bir soru☺️☺️☺️ Herkes gibi misin? Farkın ne herkesten?

Ben herkes gibi değilim.. Eğer herkes gibi olsaydım.. Ben diye bir şey olmazdı.. Ben çoğu insandan daha ince düşünüyorum.. Bu bizi yıpratmış olsa da aslında etrafımda sevdiğim insanları üzmemek için elimden geleni yaptığım anlamına gelir..
Yorumları okudum farklı olmak iyi bir şey mi değil mi karar veremedim her insan bir noktada birbirinden farksız renkler barındırır ama seni bu hayatta bir adım ileri taşıyan neyin var diye sorsalar bence kimsenin kimseden farkı kalmaz... Mesele çok güzelim diyen bir kadına eee bende güzelim dediğinde bir başkası fark ortadan kalkar mı evet diyebiliriz. Yani soruda farkını ortaya koyacak bir tane 3 gözlü çıkmadığı sürece gerçek bir fark ortaya koymak imkansızlaşıyor...😄
Sadece basit bir örnek yazdım içsel olarak da fark yaratamazsın milyarlarca insandan bahsediyoruz ki ruh ikizi olayının nerden geldiğini bilecek birisin. 100 kişilik bir grupta fark açığa çıkabilir eyvallah ama katılım sayısı arttıkça farkın 0 noktasına gideceğini tahmin etmek zor olmasa gerek 😄
Noktayı böyle anlayacağın dilden koyarken de farkı mı koyarım ki elde hep 1 kalsın😄
Boş boş yoruma kendimi de övebilirdim genel olarak başvurulan yollardan en ucuz olanı 😄 ama paraya kıydım 😄
Ben esasında hep ılımlı ve olumluyum ama ben anlaşılma sorunu yaşıyorum sık sık😄bir de şey var her şeyi görme sezme durumum çok zor bununla baş etmek insanların neyi neden yaptığını 3. Gözle görürken sakin kalabilmek beni çok zorluyor bu arada 3 gözüm var haberin olsun 😄
Asla şaşırtmaz sadece insanlar gerçeklerden kaçmayı çok sever buna kendimde dahilim kendimde o gözle baktığıma emin olabilirsin. Kimseyi bilinç altı ile suçlamamak lazım biliyorum ama yanılgı yaşamayacak kadar fazla iyiyim o konu da 😄
Uzun uzun anlatma boş ver kısa olan çöpü çekelim bu gece 😄
İyi geceler 🖐️
Kimse sataşmaz merak etme
☺️tşk ederim çok düşüncelisin iyiyim iyi merak etme sen beni
O mana da demedim sinir etme 😁
İyiyim bomba gibiyim hatta pimi çekme yeter 😀
Korkma benden pimi çekmediğin sürece zararsızım☺️
Çok farkım var.
Çok gezen, çok okuyan, çok tartışan, çok merak eden, çok araştıran, çok öğrenen biriyim.
İşinde, sosyal hayatında başarılı biriyim. Kendini her an değiştirip dönüştüren, konfor alanı adı altında duvarların arasına hapsetmeyip gelişime, etkileşime açık biriyim.
Ben şair ruhlu Angaralıyım.
😊
Ben herkes gibi değilim. zor şeyler yaşadım devam da ediyor. en çok da isteyip elde edemediğim şeyler can yakıyor bu da beni olgunlaştırdı yaşıma göre. bunun dışında da gereğinden fazla iyiyim insanlar karşı.. başka herhangi bir farkım da yok zaten.
ama tabi benim gibi olanlarda vardır. tekim demiyorum
Cevap
15Cevap
Herkes, herkesten farklı olduğunu düşünür.. Bu bir özel hissetme ve motivasyondur. Gel gelelim 2 tur insan var ya iyisin ya kötüsün tabi bu durumuda eşleşmeler belirliyor..
Herkes gibi diye bir tanım dogru değil ki :)
Bir fark koymak için o cevre ve yaşam onemli :)
Farkimi biliyormuyuma gelince cok hemde
Herkesin kendine göre farkı sevilen bir tarafı muhakkak vardır, herkes gibi olamam herkesde benim gibi olamaz ince çizgilerim var övünecek bir tarafım yok ama sevilecek bir tarafım vardır..
Teşekkür ederim
Farkımı farkedebiliyorsa çok güzel.
Anlamıyorsa herkes gibi bilsin. Önemi yok.
Mühim olan beni farkedebilmek.
kimi ne siyah, kimi sine gökkuşağı 🌈 olurum çünkü…
Farkımı görmeyen dizini döver.. :))
O yüzden çok düşünüp kararı ona göre vermeli.. Yoksa fark etse de fark etmez..
Her insan kadar farklı, herkes kadar sıradan.
Ben herkes gibi değilim beni tanıyanlar zaten biliyor
Farklıyım, düşüncelerim, yaşayış tarzım herkesten farklı
Kimseye benzemeden benzemeye çalışmadan yaşamaktır farklı olmak.
Öyle değil sanıyordum ama öyleymiş, dün öğrendim, inanamadım
Ben farklı degılım ınsanlar fazla sıradan
Abla destan yazmışın kitap okumuş kadar oldum ☺️
Bence artık bende herkes gibiyim
kelime oyunlarınla anladık farklısın herkesten
İnsanlardan bir insanım. Kimseden bir farkım yok.
Farkım yok. Herkes gibiyim
Farkım vardır illa ki
kesinlikle değilim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?