Diğer Kızlar, Kızlar nasıl bir düğün istiyorsunuz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Var mı kafanızda birşeyler Güncellemeler6 ay Erkeklere gün doğmuş herkes düğün istemem demiş 😅 Güncellemeler6 ay ... Kızlar, Kızlar nasıl bir düğün istiyorsunuz? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
YezidinKizi Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% 6 ay Diğer konusunda 869 cevap paylaştı. hayalini kurmadım desem 1 15 Yorumla Soran 6 ay Kurduracak biri çıkmamıştır olabilir bişey soracağım muhtemelen de herkes bunu soruyor nick niye Yezid'in kızı 🙃 Yorumla YezidinKizi 6 ay Yezidi değilim savunmuyorum da… Refik Halit Karayın sevdiğim bir romanın ismii Yorumla Soran 6 ay Nickin hoşuma gitti ondan sormuştum 😅 Yorumla YezidinKizi 6 ay Çok fazla küfür eden oluyor da sşzşdş basın açıklaması yaptım bu soruyla Yorumla Soran 6 ay Yooo yaratıcı akılda kalıcı bir nick ayrıca küfür eden Kendi kalitesini belli eder 🙃 Yorumla YezidinKizi 6 ay Hıı aynen Yorumla Soran 6 ay Hahaha geçiştirilmiş gibi hissettim youtube.com/shorts/a39-AiSaqdY?si=aA3y6oWaitxD2_22 gibi oldu 😂😂 sanki bana böyle dedin sjsj Yorumla YezidinKizi 6 ay Hahaha evet Yorumla Soran 6 ay Gözlüklü bir insan olarak gözlüklerime kadar kırıldım gidiyorum 😂😂 Yorumla YezidinKizi 6 ay Git bakalım dikkat et aman Yorumla Soran 6 ay Sende dikkat et çenemi çektin o kadar teşekkür ederim 😅😅 Yorumla YezidinKizi 6 ay No problemo boş yapmaya geliyorum zaten dösldl Yorumla Soran 6 ay Hahaha senden güzel arkadaş olur aslında onu anladım beraber boş yapardık 😂😂 Yorumla YezidinKizi 6 ay Yok benden bi cacık olmaz Yorumla Soran 6 ay Estağfurullah ve iyi geceler 😶 Yorumla
Liebeistliebe Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% 6 ay Aday adayı bile yokken düğün mü? Off offf 0 4 Yorumla Soran 6 ay O nasıl bir of yahu karşıki dağlar yıkılacak😅 Yorumla Liebeistliebe 6 ay Evren duysun diye Yorumla Soran 6 ay Evren duymaz Rahmân duyar 😅 Yorumla Liebeistliebe 6 ay Evren Rahman kader kısmet hepsi duysun işte Yorumla
Kızlar Ne Diyor
hayalini kurmadım desem
Kurduracak biri çıkmamıştır olabilir bişey soracağım muhtemelen de herkes bunu soruyor nick niye Yezid'in kızı 🙃
Yezidi değilim savunmuyorum da… Refik Halit Karayın sevdiğim bir romanın ismii
Nickin hoşuma gitti ondan sormuştum 😅
Çok fazla küfür eden oluyor da sşzşdş basın açıklaması yaptım bu soruyla
Yooo yaratıcı akılda kalıcı bir nick ayrıca küfür eden Kendi kalitesini belli eder 🙃
Hıı aynen
Hahaha geçiştirilmiş gibi hissettim
youtube.com/shorts/a39-AiSaqdY?si=aA3y6oWaitxD2_22 gibi oldu 😂😂 sanki bana böyle dedin sjsj
Hahaha evet
Gözlüklü bir insan olarak gözlüklerime kadar kırıldım gidiyorum 😂😂
Git bakalım dikkat et aman
Sende dikkat et çenemi çektin o kadar teşekkür ederim 😅😅
No problemo boş yapmaya geliyorum zaten dösldl
Hahaha senden güzel arkadaş olur aslında onu anladım beraber boş yapardık 😂😂
Yok benden bi cacık olmaz
Estağfurullah ve iyi geceler 😶
Aday adayı bile yokken düğün mü? Off offf
O nasıl bir of yahu karşıki dağlar yıkılacak😅
Evren duysun diye
Evren duymaz Rahmân duyar 😅