Bizi aşalıyan İtalyan kıza bunları söyledim nasıl olmuş 😂?

Bu kız geldi kedilerimizi beğenmez yemek bepenmez o beğenmez sonra ben bundan şikayeti mi arkadaşıma söyledim buda benden izinsiz mesajlarımı okumuş bana dedi neden arkadaşın yok anlıyorum.

Bende ona dedim arkadaşım var ama neden erkekler seninle Beraber olup işini bitirince seni attıklarını anlıyorum dedim 😂 dişlerin eğri duruyor pisa kulesi gibi git onları yaptır ona buna küçük görceğine biraz az ye zayıfla deri Tayt giyorsun mantofon ineği gibi olmuşsun sen o taytı giycek fizikte misin dedim😅 neymiş efendim kediden korkuyormuş bende ona kesiler İstanbul un parçası bukadar rahatsız oluyorsan birdaha gelme dedim😊

Benim bukadar sinir olmamım sebebi dönerciye gittik dönercin yanında yemepş beğenmedi beni rezil etti sonra kahve içmeye gittik kedi var diye günümü zehir etti. Sonra ikea köfte almaya gittik orada restoranda beni rezil etti. En son iskenderciye geldik yemek gelince öyle bir hal ve hareketleri varki milletin içinde rezil etti beni. Sonra dedim erkekler bundan neden kaçıyoe anladım😂ben 2 gün dayanmadım adam 1 ömür bunla napsın. Sonra lahmacun içli köfte ye laf etti Sonra tuvalet beğenmedi bende en bende birikti birikti kedi olayında artık yeter dedim sonunda ona dedim senin yaşadağın napoli çok mu iyi sanki gelip burada bizi küçük görüyorsun Avrupa Birliği vatandaşlığı var diye kendini bizden üstünmü görüyorsun sizin napoli sidikten geçilmiyor önce kendi yaşadığın yere bal sonra bizi küçümse dedim

Bizi aşalıyan İtalyan kıza bunları söyledim nasıl olmuş 😂?