sövdürmüştür mü diyosunuz son tahlilde?
Arjantinli sevgilim bana ne söyletmiş olabilir?
sövdürmüştür mü diyosunuz son tahlilde?
Seç, beğen, al...
gilipollas (hilipoyas gibi okunur)
hijo de puta (iho de puta gibi okunur): o... çocuğu
mamon, perra, momerto (sadece asturias bölgesinde),
cabron/cabrona (kabron):piç/bayan piç
zorra, capullo (kapuyo), sopla gaitas,
tonta/tonto:aptal, salak
imbecil, agoizo (sadece asturias ta), estupido, descerdado, plasta, toca pelotas, baboso, rastrero, poto, imutil, arrastrao, rompe huevos, cerdo (serdo):domuz, lame culos, pelota:top, bastardo, calienta pollas, cojonero,
joder (hoder):fuck
cono (konyo):a****k
ostia puta:sizin o... gibi bir şey
a tomar por el culo: g****e girsin gibi bir şey
vete a la mierda: b*k yoluna git gibi bir şey
mierda: b*k
be canım uzun bir cmle diyorum. hem niye durduk yere öyle romantik bakıp yumşak bir tnla söylesin? öyle de güzel söylüyodu ki mest oldum gırtlaktan gelen bir konuşma hep istiyodum zaten ispanyolca geçen sene çabalamıştım ama tekrar etmeyince unuttum biendir sayılardır onlar kalmıştı.
Ahahah bunların hepsini arka arkaya söyleyip yumuşak bir tonla söylemiş olmalı.
karşımda kendisi vardı söylettiyse de mazoşitçe bişey yapmış olur. ablama sordum dalga geçti. üstüme çikolata döküp yalamanı stiyorum demiştir dedi
ulan merak ediyorum sadece bizim ülkemizde mi böyle boş boş ve gereksiz ilişkiler var
Bir kız vardı tanıdık ingiltereye gider gider gelirdi ara sıra sorna adam gelir giderdi.
2 sene sürdü bitti.
Ne kadar boş ve gereksiz yere para bile harcıyorsunuz anlamam
arjantinmiş akıl makıl kalmadı artık
boş olduğuna karar verdin yani. içiniz fesat ülkece cidden.
fesattan baska kelime bulamadın mı?
sacma sapan bir ilişki ulurlararası bir de yabancı dil ispanyolcayı sevgilin icin ogrenicen.
akıl sıfır galiba
dil bilmek saçma mı. böyle seviyesiz konuşacaksan cevap vermicem. yaşının insanı olup olgunca yaklaşsan artık. yabancı sevgili yapınca motor muamelesi görmek akıl gösterisi değil burdan bakınca
sevgilin için dil öğrenmek saçma diyor, bence sen bırak dili falan git beyin geliştiren birşeyler yap.
artık rutine binmiş sizde beyinli meyinli yorum yapmak. kıskandınız galiba.
dili sevgiliden öğrenmek karizmatik bence. para sayıp kursa gidince akıllı oluyosun sevgilinden öğreninve beyinsiz. asıl sizin aklınızdan şüphe duyuyorum ben. ne alaka kurduysanız akılla artık. size öğretseler yok ben almim mi diceksiniz :)
Söyle bak yoksa giderim :D
sağol :D
Cevap
3Cevap
Muhtemelen bizim ata sporumuz olan şeyi yapmıştır.
Adamcağız kendince öç almış galiba.
ne gibi öç niye alsn. neden hep olumsuz bakıyosunuz yaa?
Uluslararası çalışıyorsun her halde:) Mısır fıstık bira ayıp bir şey kastetmiş olmalı /)
yok ya onlardan snra dedi. valla bu ortaokul ingilizcesiyle nasıl oluyosa oldu işte
Tam malsın * demiştir belki :((
o kadar kısa değildi. dediyse de bana dedirtti ona söylemiş oldum dimi ama.. mal falan değil bildiğin parçaydı çocuk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?