😂😂 Niye göndermediler peki bizleri 60 yıldır? Biz olmasak o çok övünülen büyük firmalarda işçi kalmaz. Ayrıca uzun zamandır orada çalışana emekçi işci der almanlar. Elin gavuru bile daha insan sizden:)
Ben her zaman milletlerin bakış açısıyla bakarım devletlerin değil, devlet ucuz işçi için bugün suriye li afganlara göz yumuyor , ama milletin çok büyük çoğunluğu nefret ediyor , almanyada da milletin dediği önemli, 7 sulalenize dünya yıkılana kadar bakacaklar mi bunun sonu neresi? Kac kuşak oldu , seni orada kabul edersem burdada suriyelileri kabul etmiş olurum, ben ülkemde bu mikropları istemiyorum
Biz oraya sığınmadık aradaki fark bu. Vizeye başvurulmuş zamanında ve kabul edilmiş. İsteseler bizi gönderecek kapasiteye sahipler. Bize bakmıyorlar, biz çalışıyoruz kendi emeğimizin karşılığını alıyoruz.
Fark filan önemli değil, dediğim gibi her ne şartta olursa olsun oraninda buranın da milleti ülkesinde yabancı insan istemiyor, ben milletlere bakarım onlara saygım var , bu hükümet gitmeden bişey olmaz, şimdi sen alamancı hükümet sevdalısı tiplerdensindir pardon
Pardon almanya da yaşadın mı da milletin düşüncesini savunuyorsun. Orada doğdum orada okula gittim bir allahın kulu da niye ülkene gitmiyorsun niye burdasın demedi. Neyse cahile laf anlatmaktansa susmayı tercih ediyorum. İyi günler.
Bırak anket yapsınlar bakalım referandum çok büyük çoğunluğu defolun gidin diyecek , bizde burada suriyeli istemiyoruz , hükümet koyunu olduğun kabul ediyorsun dimi , sizin gibilere oy kullandiranda suç
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Aga senin şu an ondan vazgeçmemiş olman… bizi kaybettin kardeşim vuramadın ağzının ortasına iki tane hatunun. İnsan bir kız için ırkını satarmı be
Bilmem belkide gerçekten seviyordur sevginiz onun önyarıgılarını kırabilir belkide düşünce tarzı degişebilir sayenizde...
Hangi pasaklı çıkmışsa kızın önüne önce her Türkü öyle sanmış
Kanka ruslar gibi almanları da fethedelim varsa sevgilinin arkadaşı felan bana da ayarlasaniza
Doğrudur bizde suriyelilere diyoruz herkes kendi ülkesinde yaşasın yüzsüz gibi 60 yıldır oradalar, almanlarda bıktı kendi memleketleri insanların
😂😂 Niye göndermediler peki bizleri 60 yıldır? Biz olmasak o çok övünülen büyük firmalarda işçi kalmaz. Ayrıca uzun zamandır orada çalışana emekçi işci der almanlar. Elin gavuru bile daha insan sizden:)
Ben her zaman milletlerin bakış açısıyla bakarım devletlerin değil, devlet ucuz işçi için bugün suriye li afganlara göz yumuyor , ama milletin çok büyük çoğunluğu nefret ediyor , almanyada da milletin dediği önemli, 7 sulalenize dünya yıkılana kadar bakacaklar mi bunun sonu neresi? Kac kuşak oldu , seni orada kabul edersem burdada suriyelileri kabul etmiş olurum, ben ülkemde bu mikropları istemiyorum
Biz oraya sığınmadık aradaki fark bu. Vizeye başvurulmuş zamanında ve kabul edilmiş. İsteseler bizi gönderecek kapasiteye sahipler. Bize bakmıyorlar, biz çalışıyoruz kendi emeğimizin karşılığını alıyoruz.
Fark filan önemli değil, dediğim gibi her ne şartta olursa olsun oraninda buranın da milleti ülkesinde yabancı insan istemiyor, ben milletlere bakarım onlara saygım var , bu hükümet gitmeden bişey olmaz, şimdi sen alamancı hükümet sevdalısı tiplerdensindir pardon
Pardon almanya da yaşadın mı da milletin düşüncesini savunuyorsun. Orada doğdum orada okula gittim bir allahın kulu da niye ülkene gitmiyorsun niye burdasın demedi.
Neyse cahile laf anlatmaktansa susmayı tercih ediyorum. İyi günler.
Bırak anket yapsınlar bakalım referandum çok büyük çoğunluğu defolun gidin diyecek , bizde burada suriyeli istemiyoruz , hükümet koyunu olduğun kabul ediyorsun dimi , sizin gibilere oy kullandiranda suç
biz oy kullanmıyoruz😂
bi halt bilmeden konuşursun anca
Çoğu kullanıyor keşke yasaklansa
yasaklansın zor bişey değil😂
Yaparmı hic hükümet oy deposu
e kendi düşen ağlamaz
Hem türbanlı hem alamanci akp li degil vay be bugunleride gorecektik😀
işte dış görünüşe göre yargılamak bu olsa gerek
Evet haklisin👍🏻
Senden sabun yapmasın dikkat et.
vazgecmez
Zig heil😆😆😆