Sizce her şeyi kafama takmakta hata mı ediyorum?

Ben gerçekten bazen detaylarda çok boğuluyorum. Aslında bu huyumu hiç sevmiyorum ama elimde değil.
acaba kırıldı mı , acaba üzüldü mü.. hep böyle düşünüyorum..

bugün yaşanan şey de şu ;

aslında ortada hiçbir şey yok belki ama sizlerin düşüncelerine ihtiyacım var.
eltimle aynı apartmandayız. Çocukları da genelde bana gelmek isterler. Bende çoğunlukla müsaitim gelsinler derim. Vakit geçiririz giderler.

neyse bugün de annem bendeydi. Annem de ablamın kızına bakıyor. Onunla geldi yeğenim de bende uyuyakaldı. Ablam da sizde kalsın akşam 18.00 da ben gelip alırım dedi.

neyse eşim de mesaideydi. Akşam önce kardeşim uğradı sonra ablamla oğlu geldiler. Ablam biraz oturdu sonra oğlunu kızını alıp gitti.

annemle kardeşim bendeydi hâlâ.. neyse telefonu elime aldım baktım eltim 17.30 ta mesaj atmış çocuklar size gelmek istiyor gelebilirler mi diye ama benim mesajı gördüğüm saat 18.50 falandı yani..

bende dedim ablam evdeyim ama annemler bende şu an mesajını o yüzden şimdi gördüm dedim.
ben tekrar yazana kadar eltim de başka zaman o zaman dedi. Selamlar falan yazmış.
neyse bende tamam abla onların da selamı var dedim geçtim. Eltim ise wp ye girmesine rağmen mesajımı açmadı. Sonra neyse annemler de 5-10 dk oturdu gitti.

onlar da gidince ben eltimi aradım annemler gitti az bi bulaşığım var onu yıkayayım gönder istersen çocukları dedim.
o da yok yok önemli değil başka gün gelirler dedi.

sonra neyse akşam 20.00 gibi ablam aradı konuşurken dedi ki biz çıkarken eltini gördük çok yorgun bitkindi. Napıyorsun nasılsın diye konuştuk gitti dedi.

sonra kafama ne taktım biliyor musunuz.. ben bu kadına annemler bende yazdım ya acaba yalan söylediğimi düşünmüş olabilir mi? Çünkü ablamları görmüş ya ama önce onlar gitti annemle kardeşim yine bendeydiler.. yani bilemiyorum taktım işte.

Sizce her şeyi kafama takmakta hata mı ediyorum?