AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
108Cevap
Bende sabah kalkıp işe gitmeyi karımın çok konuşmasını para sıkıntımın olmasını isteklerinin bitmmesi durup dururken huzurumun kaçmasını istemiyorum. Daha bissürü şey var ama yapıyosun işte dünya bu her istediğin olmuyor.
O zaman evlenme abicim madem bu kadar bunalıcan:D
yani bunları göze alıyorum ki evleniyorum. Sende bayansın yok yemek yapmayı sevmiyom gibi bişey yok ee çocuk da yapma. Saçma soruya saçma cevap
Çocuğu yaparım kendim için zaten o ne alaka:D bu kabul ettiklerini kötü gibi göstermeye çalışsanda demek ki bunları seviyorsun ki evleniyorsun. Ama kadında işten yorulul geliyor birde bunla tek başına uğraşması soğutur evlilikten insanı
fiziği bozuluyor diye çocuk yapmaya sıcak bakmayan hemcinslerin var. Ayrıca bu yemeği biri yapacak hazır yemeğe oturması senin açından daha iyi olur. Kadın olarak görevini bilmen için çocuk örneğini verdim.
Çocuk kadınla ilgili zaten başka seçenek yok kadın olmazsa olmaz :) yemek öyle değil bunu erkek de yapabilir
yemek öyle değil mi. Ya bırak Allah aşkına. Böyle sözler yüzünden çoğu kişiliksiz erkekleri çevirdiniz. Erkekle kadının bazı belli görevleri vardır. Extreme durumlar hariç herkes yerini bilsin
Yorum yapmiyorum cunku dogru degil bana gore ters bir dusunce erkek yemek yapmayi beceremiyorsa dedigin gecerli aksi takdirde o sekilde dusunmuyorum
tamam da diyelim ki sobalı evde oturuyorsun eşinle kapıdan odunu kömürü kim taşır erkek taşır öyle değil mi herkes yerini bilecek arkadaşım
Yapabildiğim kadar ben de taşırım yapamam ben diye kendimi yormayım diye işi ona yıkmam anlatabildim mi her konuda işler paylaşılmalı
yapabildiğim kadar ne ya gücün varsa yaparsın erkek de seviyorsa yapar zaten ama sevmiyorsa yapmaz bu erkeğe kalmış
Rahatına düskünse kadın tasımaz ya da erkek sevmiyorsa yapmaz ama bana göre paylaşılmalı
Sen evde kalırsın merak etme annnen yapar daha cooo turşuda yapr kız turşusu
Bence sen ogren zorluk cekersin ya da zengin koca bul her gun disardan yersin
Zengine gerek yok sorun etmesin bu durumu yeter
yemek yapmazsa evlenmem öyle biriyle hergün dışardan mı söylenir
Sen de yaparsın o da yorgun gelicek arada dışardan söylenir beraber yaparsınız
Vallaha boşanma sebebidir ben isterim ki beraber yapalım belki çalısan bir kadin olsa anlayis gosteririm ama ev hanimiysa yemekte yapsin yani. Yemek yok temizlik yok evi b*k gotursun bizde oracikta geberelim mikroptan :(
Güncellemeyi oku çalışıyorsa dedim berabere birşey demiyorum yalnız başına çok sıkıcı ya
Çalisirsa da yapabilir yapamaz diye birsey yok.. bilemem artik ben anlasamam
Ben de senle hıh
Yemek yapmasn. es isteme 3 5 gun idare edilir ama her zaman bunu yaparsa sikinti cikar.
Es isteme nedir anlamadım
Ben yapmam, yapmasını bilmeyen kadınla da evlenmem.
Kadın çalışıyorsa roller değişebilir. Yardımcı olmak adına Yaparım.
Lakin her zaman değil, kadın gidicek öğrenecek. Ay yok ben yapamam, dışardan söyleyelim derse Ağzının ortasına yumruğu yer.
Kadın öğrenir öğrenmesine ama sıkıcı olduğu için hiç sevmiyorum yapmayı bir de iş sonrası tüm enerjiti alır götürür kadının ya
Bulursun istediğin gibi bir koca umarım.
Umarım
Sondaki cumleyi okurkenn koptum :)))) ahahah
Yok canım be gerek var yapmadın tabi dışardan söyleriz hatta temizlik filanda yapmasın onuda dışardan temizletiriz hatta Kadınlık görevinide dışardan yaptırırız
Normal cevap verebilirdin
Tarzım değil
Sen de benim
Tüh ya gizlinin Tarzı değilmişim yıkıldım çöktüm yaşama sevincim söndü
Hissettim
Olmaz kizim bn esimin yaptigi sicak yemegi yicem. disardan nereye kadar yiyebilirsinki. ewimin kadini cucuklarimin anasi olmasi icin lezzetliyemk yapmasi lazim yogsa olmaz
Bir yaparim iki yaparim baktim olmadi ustune kuma getiririm ya da kariyi bosarim
Beraber olmaz mı?
Olur oda olur
Evi yuva yapan şeylerden biridir yemek kokusu. Kocan nasıl aileyi geçindirmekle mükellefse kadın da ev işlerinden sorumludur.
Güncellememi oku lütfen
Benim için farketmez, evini çekip çeviremeyecek bir kadınla evlenmem ben zaten onun parasına ihtiyacım yok. Erkek çalışmasa nasıl garip oluyosa kadın da eviyle ilgilenmeyince aynı görünüyo işte.
Onun da senin parana ihtiyacı yok ki çalışıyor zaten. Sen kendine göre biriyle evlenebilirsin ancak.
Tabi ki kendime göre biriyle evlenicem ama öyle bir demişsin ki sanki evde hanımın yemek yapmasını isteyen erkekler azınlık da genelde tam tersi. Bütün dünyada bu böyle, çalışan kadın da yemek yapıp çocuğuyla ilgileniyo. Bütün dünya hatalı sen mi doğrusun? Ayrıca benim parama muhtaç olmayacak benim eşim çünkü o ikimizin parası. Senin paran benim param muhabbeti de yeni çıktı heralde.
Sen dedin onun parasına ihtiyacım yok diye demin yarattın bu modayı sen benden önce :) bizim evde babam annemden daha çok yiyecek hazırlar eder belki herşeyleri ortakdır bu senin şu benim yapacağım şeyler diye ayırmaz o evde tek bir kişi yaşamıyor sen de yaşıyorsan kendine düşeni yapmalısın. Sadece kadının bunu yapması için çalışmıyor olması lazım ki bı da normaldir
Orda eşimin parasını yemem anlamında söyledim ben para kazanmak erkeğin görevi olduğu için. Hemen belden aşağı vurmaya çalışmasana:) Ben evde eşime yardım etmem demedim herşeyi de becerebilirim çok şükür hatta onu mutlu edeceğinden zevkle de yaparım ama bu aslen kadının görevidir, demek istediğim bu.
Çalışmıyorsa evet görevidir, çalışıyorsa ikramıdır. Bu durumda eşler beraber yapmalı. Belden aşağı vurmaya çalışmadım anlatmaya çalışıyorum :) para kazanmak erkeğin görevi olduğu kadar kadının da görevidir iki kişi yaşıyorsa evde sağlık sıkıntısı olmadığı sürece iki gelir olmalı bu durumda kendinize fazla yüklenmeyin.
Hep bunlar kadın erkek eşitliğini yanlış yorumlamaktan işte. Yaşın ilerledikçe veya evlenince herşeyin değiştiğini göreceksin. Demedi deme:)
Yanlış yorumlama yok belki erkeklerin işine gelmemesi gibi bir durum vardır :)
iki tencere yemek yapmak mı zor gelecek Allah aşkına. Her kızın feminist olduğu bir dönem oluyo, seninki de geçecektir zamanla;)
Feminist olsam senle bu konuyu tartışmazdım bile :) benim için zor geliyor belki erkek için de geliyordur bilemezsin o erkeklerden bol birşey yok :)
Evlenmeden Bütün İsteklerimi Yapıp Beni İkna Etmeden Evlenmiyecegim İçin İhtimal Vermiyorum öyle Bir Hata Yapamaz Zaten Benden İyi Yemek Yapamazlar Yapmazsa Kendi Aç Kalır Hem Vermem Hem Eve Giremez
Sen yapabiliyorsan sen yap bari
Kadın İşini Bilicek Alıştırmıcan Türkler Yapar Mayasında Hizmetçilik Var Hepsinin Tip öyle Kasa Bu Başka Bşy Olmaz
O tarz biri bu devirde çok zor kendine göre birini bul bari de mursuz olma
Ben kadin siz kalmam
Kadınsız kalmazsın ama istediğin gibisi zor diyorum
beraber yapmayı tercih ederim
Evet daha iyi :)
evlenmem öyle biriyle
cevap veron cunku bende yapamiyorummmm.
Sevmiyorum değil nefret ediyorum sırf bu yüzden nemrutlaşabilirim:D
işte siz gibi elini sıcaktan soğuğa sokmayı bilmeyen kızlar için balık temizlemesini bilen kızlar boşta kalıyo anlatabilddimmi
Ne demek istiyosun ne yapıyım
yemek yapmakta ne var gözüm senin annen yapmıyormu nerden görüyorsunuz bunları amerikanın oyunu bunlar sen vazgeç bu işten kavga sebebi olur her gece söyliyim
Babamla annem birlikte yaparlar bazen annem bazen babam yapar kahvaltıları da haftasonu babam hazırlar
annen iyi bulmuş o zaman senin bulcan ne malum genelde biz köprüden geçene kadar deriz o lafları evlendikten sonra görürsün ebenin terekesini :))
Başta evet diyip sonradan değişirse soğuma olur zaten kadında yalan dolan olmamalı
orası da öyle ama kadın la erkek eşit olmalı erkeğin işe gidip karısına çocuğuna bakma sorumluluğu varsa kadınında yemek yapma ev temizleme gibi paylaşımları olması lazım bence
E kadında çalışıyor kadında daha fazla sorumluluk oluyor eşitlenmeli
kadında çalışırsa iş başka genelde keyfine düşkündür bizim kandınlarımız
Hayır çalışmalı hem iki kişinin geliri olması daha ileri götürür
mantıklı konuşuyorsun :) ben kaçıyorum sen ara yemek yapan koca devam görüşürüz :))
Fazla mantık işine gelmedi o zaman :) kaç bakalım :)
yok o yüzden değil işim vardı valla ben hayallerimdeki kadını bulsam eline su bile deydirmemde işte bulamıyğımı bılıyom o yüzden kesin yemek yapmalı dıye düşünüyorum :))
Herşey istediğin gibi olsa seni çok sevse etse gözardı edersin yani :)
öyle bir kız vardıda bizmi yemek yaptırdık ben işede giderim bulaşıkta yıkarım yeterkı oyle olsun :)) o çalışmasın ama dediğin gibi biri olursa geçerli tabi :)
O zaman güzel:) ben herşeyi yaparım herhalde benim sorunum yemekte bulaşık da yıkarım sorun değil ama yemek için mutfağa girmek iatemiyorum sadece
Herşeyi yaparim yemek yapmam diyon kararlisin yani :) tamam öyle olsun o zaman kocan her gün tost yapar yersiniz aşçı koca bul sen :))
Bulucam taktım :) aşçı olmasa yapmazlar mıı
Yanı yasalarda ya her gece hazır ya da makarna yersin aşçı bul ıstakoz felen yapar :))
Hahaha tamam :)
Senle muhabbet sariyo bacım gizli olmasan mesaj atcam sen bana at dicem bende gizli tüh sans iste d
Hahah napalım artık:))
Xmaviş benim bacım mesaj at belki sana aşçı koca buluruz :)))
sen anne olacaksın yemek yapmayı sevmiyorum öğrenmicem diye bişi yok yani zorundasın:)
Annelik farklı birşey :)
Yemek yapmayı sevdiğim için sıkıntı olmaz
bunca yıl öğrenememeyi başaran birini istemem
Öğrenmemek değil sevmemek
sevdiği için sevmese de çabalamalı
Beraber yapmazmısın?
yapıyorum
İyi o zaman
Ben yaparım
Ciddiysen harika
Niye ciddi olmayayım sertifikalı aşçıyım :D
Yaa ne güzel burada başka bir aşçı var kendi evimde yapmam diyo:)
ama mesleğim sinema tv
Olsun yapabiliyorsan seni alan yaşadı diyim :)
Eyvallah :)
ben de yemek yapmam. aç kalırız.
İyi o zaman
Ben Yaparım
Çok güzel
sonuçta evde bende yaşıyorum
Evet :)
kendim yaparım
Ne güzel gerçekten mi?
Tabiki. Herşeyi devletten beklememek lazm
Süpersin :)
Tabi işin şakası bir yana. Kadınlar evlenince hizmet edecek die bişy yok. Kadının eşine hizmet ettiği kadar erkeğinde eşine hizmet etmesi gerekiyor...
Öyle herşey karşılıklı yoksa soğuma olur arada.
Soğuma her ilişkide olmaz ama bir taraf çok yorulur o kesin
Kendine haksızlık yapıldığını düşünen kişi soğur karşıdan destek gelmeyince onu demeye çalıştım
Haklısın arkadaşım o da doğru
Ümüğünü sıkarım. Biblo diye mi aldık😃 yemek yapacak çocuk yapacak bana bakacak.
Az ye de usak tut kendine o kadın seni sevmez parana gelir anca:D
Hiç mi hiç çekici değil hatta benden uzak olsun o ne öyle makarna ile bir ömür 😮😮😮
Yaaaa
Bu nası bişey ya sevmeye bak.
Sevmiyorum işte napıyım
Keyfi olarak yapmaz ise sorun var demektir,
Keyfi değil sevmiyorum gerçekten çok aıkıcı insanın tüm enerjisini alan birşey basit gibi görünse de
Ben şu an bekar hayatı yaşıyorum, her akşam, yemeğimi zevkle hazırlıyorum evimin temizliğini de on numara yapabiliyorum dediğin gibi biraz içinden gelmeli sevmelisin zorla olacak iş değil,
Sevemiyorum malesef yemizlik yaparım ama yemek işi bana göre değil yani bende herkes birley yapmalı
Haklısın sadece kadına yüklenmemeli, iki tarafta bit şeylerin ucundan tutmalı, benim eşim bu yönden çok şanslı olacak..
Öyle olmalı :)
:))
kuması yapar sorun değil
Al da gör gününü
eşimi yerim ki :)
Bu daha güzel :)
teşekkür ederimm :) o senin güzelliğin :)
sen yapamasssna eşine nasıl anlatırsın eşinin tepkisiş nasıl olsun isttersin
Başta konuşurum zaten sevmediğimi iş sonrasında yorgun olucağım için anca onla birlikte yaparsam zevk alıcağımı söylerim onun da mecburen değilde isteyerek memnun olmasını isterdim :)
en mantıklısı tabi birlikte yapılması :) ben de yardım ederim ki eşime
işten çıkıyorum netteim kesilebilitr eve geçnce konuşutruz memnun oldum görüişmek üzere
Sıkıntı yok babo
Süpersin :)
Bende gider başka kadınlarla yerim yemeğimi çok mu zor yani
Git de gör gününü
Gidiyim mi?
Sen istiyosun
Gitde gör gününü demişin yaa ne anlamda yazdın onu
Başkalarına
Bosarim onu ole is mi olur ya :)
Yemek olmassa onu yerim:)))
O da yorgun oluyor bence erkeklerin de yapması gerek
hasta olmadığı surece yapmak zorunda
Böyle bir bayanla evlenmem; )
günde saat kurs veririm.
Bilmemekten değil
dışardan söylemeye bütçe lazım benim için sıkıntı olur
Sıkıntı olduğunda kendisi öder o da ortak herşey :)
Mümkünse olmasın öyle biriyle.
yemek yapmayan kızı almam açık net
yumurta kırar yeriz
Ben yaparım.
Gerçekte mi?
Yok sanalda yapar fotoğrafını atarım alala heralde gerçekte
Çok güzel :)
yemek yapmayı bilmeyenle işim olmaz
Bilmeyen değil sevmeyen
Boşarım, yapacak birşey yok.
Gerçekten boşanırsan sende sorun var demektir evliliğe bakış açın çok tuhaf
Tamam.
Yemek yapmıyacaksa niye evleniyorum o zaman :dd
öğretirim
Öğrenmek değil sevmiyor tek başına
yemek yapamayan bir kadın eşim olmaz
yapman lazım
Sevmiyorum
neden
Cok sıkıcı moralim bozuluyo yaparken ya
Anasının evine geri gider..
Sen git ananın evine hıh
Zaten anamın evindeyim.
İyi kal orda
Aman kalsin almam oyle birini
Kizlar bunu begenmedi 😁 haha
Seni de
Niye ne varmiş bnde
Senin gibi düşünenle ayrılırdım
Bn takıldım yahu cani sağolsn dısardan yeriZ
Yedin eksileri çol geç
Eşit şu an 😁
Kadınlardan yedin ama:D
😁erkeklerden + yemişim
Onları umursamadım:D
Bnde eksi verenleri 😄
Sonra kadına şiddet niye var deniyor😀
Erkekler ruh hastası oldukları için
Üfff bea sılak mizah da yapmayak
Yalan değil
kuma getiririm
Git getir de gör gününü
getirecem
🔫🔪
işaret görünmüyor ne yaptın :)
Vurdum seni
canın sağolsun :)
hemen ögren canım
Öğrenmek değil aevmiyorum birkaç kez yaptım çok sıkıcı moralim bozuluyo ya yaparken enerjisi gidiyo insanın
ozaman aşçı bir koca bulman gerekecek:)
Of ya:/
OFFF tabi evlendigin de evine misafir gelmiyecek mi? napcan ozaman
E meze salata yaparız bikaç şey de dışardan söyleriz rezil olmam merak etme
kaynanan doymaz o MEZELERLE:)
Doyururum ben onu
Ozaman sorun yok cnm:)
Boşarım...
olamaz imkansız..
boşanırlar hemen :)
Hep dışardan yiceksek evlenmeyelim
Dışardan ya da beraber yaparsınız ev yemeği söylerainiz
Masraf yapacaksam hep öğrenci hayatı yaşayayım neden evleniyorumki farkı ne o zaman
Paranı korumak için mi evleniyosun
Masraf gereksiz beraber yaşarım daha iyi. paramı korumak değil hayatımı düzene sokmak için evlenirim. yemek yapmayan kadın düzeni nasıl sağlasın
Yemekle düzen sağlandığına inanıyorsan yorum yapmam zaten ondan önce aç mı kalıyordun
Sen yapamadıgın için ne desek ters sana. benim görüşüme saygı göster sus bu kadar basit. yemek yapmayan kadın istemem kişisel görüştür bu sormuşsun cevapladık susmayı saygı duymayı bilmeli insan
İşten eve gelince sıcak yemek görüyorsam o evde düzen vardır. bunu göremiyorsam evlenmemin manası yok seksi zaten evlenmeden de yaşıyorum
Senin düşüncen birşey demiyorum
E aynı şey kadın için de geçerli evlenmeden herşeye sahip zaten o da işten yorgun gelip üstüne ayrı bir yorgunluk mu bindirmek için mi evleniyor?
Evlenince görürsün bir bakalım erkek yemek yapmaktan hoşlanıyor mu. kafana uygun birini bulursan sorun olmaz
Başta konuşulur zaten olmazsa ayrılınır
Neyleyim öyle karıyı
O seni neylesin?
Valla soruda beni sormamışsın yemek yapmayan bir kadından bahsetmişsin. Ben bir yorum yapmisim begenmemişsin sanki karımmışsın gibi o seni neylesin demişsin. Madem yorumuma tahammül edemiyorsun sorma bu tarz sorular.
Ağzına geciririm
Ben de senin
evlenmem asla.
İyi evlenme
Kuma getiririm :D
O da sana getirsin hıh
Yar saçların lüle lüle hadi sana güle güle
Bye