+1 yılBen yaparım =D zaten güzel yemek yapıyorum ben yemek yapıyım o mutfağı toplasın =D ya da ikimizde çalışıyoruz işte ikimzde saat 7 gibi evde oluyoruz diyelim 19:00 ilk önce soyunur dökünürüz rahat kıyafetler giyeriz beraber mutfağa girer yemek yaparız =D mantı olur hazır piiza olur patates kızartabiliriz domattes soslu makarna olur belki börek olur pogaça olur kurabiye olur belkide hiç bunlar la uğraşmaz hafif şeyler yaparız salata felan yaparız tombalıklı salata makarna salatası belkide akşam yemekten sonrası için çayın yanına laz böreğiydi tiramisuydu felan o tarz tatlılar yaparız zaten akşam yemeği dediğin hafif olmalı abartılcak bişi olmamalı çayın yanına yemeği biraz abartabiliriz tabi =D
14 Yorumla
Soran+1 yılHahah çok tatlısın cidden eşin çok şanslı olur herhalde umarım değerini bilir :)
- +1 yıl
inşallah bilir bugüne kadar kimse bilmedi bari o bilsin =D =D
Soran+1 yılDeğecek birini seç :)
- +1 yıl
artık onu deniyorum =D
En İyi Cevaplar
+1 yılEşim ile beraber geçirdiğim her saniye ömrüme ömür katar. Bu yüzden yemek temizlik alışveriş ya da herhangi bir angarya iş olursa, eşimde yanımda ise yaparım çekinmem.
47 Yorumla
Soran+1 yılNe güzelsin ya :)
- +1 yıl
Teşekkür ederim :)) illa ki vardır benim gibi düşünen erkekler :))
Soran+1 yılUmarım değerini bilirler senin :)
- +1 yıl
InsAllah bilirler :)) şu ana kadar ciddi bir ilişkim olmadı zaten gelen "ilk" olacak :))
Soran+1 yılÇok güzel :)
- +1 yıl
Tekrar teşekkür ederim :))
Soran+1 yılRica ederim :)
Benim eşim yapıyor. ilk başlarda dediğin gibi nefret ediyordum. Ve zaten çalısan bir bayandım. Eşimin benden daha dazla zamanı oluyordu. Ve hiç şikayt etmeden o yaptı uzun süre.
Sonra bir gün bir yemek yapayım dedim. O kadar beğendi ki. Beğenip öyle iştahla yemesi beni çok mutlu etti. Şimdi boş zamanlarımda ben yapıyorum. :)
eğer ilk başta beni zorlasaydı eminim ömrüm boyunca istemeye istemeye yapardım. Şimdiyse öğrenmeye başladım ve gerçekten severek yapıyorum. Karşında ki insanı kendine göre seç kardeşim. Seni ona gizmet edecek biri olarak görenle değil seninle hayatını paylaşmak isteyenle evlen. :)24 Yorumla
Soran+1 yılÇok doğru :)
Soran+1 yılÇok şanslısın bu arada değerini bil :)
Soran+1 yılOo gerçekten mi :D nereli özel değilse merak ettiim:D
+1 yılben her turlu tatli yaparim ama yemek yapamam yani yaparim ama usenirim bence biz hayatimizi makarna ve hazir pizza ve corbayla gecirebiliriz insaniyorum ben 😂😂😂 adamlar iki vuruyo pismis bacon cikiyo domuzdan bide yaninda tecrube puani niye gercekte bole seyler yok 😂😂😂
11 Yorumla
Soran+1 yılHahahahahaha:D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
106Cevap
- Diğer konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılEğer çalışıyorsa ve aynı anda eve geliyorsak beraber yapmakta bir sakınca yok tabiki de ama o evdeyse ve çalışmıyorsa bir zahmet yapsın yani... Tabi arada yapmama lüksü olupta dışarı çıkacağımız günler olur:)
55 Yorumla
Soran+1 yılEvet çalışıyorsa zaten :)
- +1 yıl
Birlikte yaparız tabi ki de o zaman köle almıyoruz bir ömür hayat arkadaşımız o:D
Soran+1 yılGel de anlat diğer düşünemeyenlere :)
- +1 yıl
Herkesin kendi hayatı :)
Soran+1 yılÖyle tabi :)
- Diğer konusunda 473 cevap paylaştı.
+1 yılburada yok beraberiz yaparız, yok canı sağolsun diyenleri hiç dinleme bence... Gerçekler asla böyle değil... En başta bunu umursamaz belki ama ilerleyen zamanlarda bu dert olur, sonra konuşmaya başlar, sonra eleştirmeye, sonra da ağır ithamlar...
Düşünsene bir de kaynanan-görümcen-eltin filan daha yemek yapmayı bilmiyor diye anlatacaklar sağda solda...
Mevzu çok derin, traştan da olsa öğren bence ;)011 Yorumla
Soran+1 yılYemek yapmamak ayıp değil öyle birşey demeleri umrumda olmaz. O şekilde olucaksa ben ayrılırım zaten
- +1 yıl
Bekara karı boşamak kolay demiş atalarımız, sen onu kendine uyarla ;)
Soran+1 yılAğır ithamlar dediğinde iş değişir bu boşanma sebebi olabilir
- +1 yıl
Orasına eyvallah da evlenince vay demek öyle hadi ben gidiyorum demekle olmuyor o işler işte, anlatmaya çalıştığım bu... Kavgayı baştan et, anlat durumu ki sonra tantana olmasın...
Soran+1 yılBaşta konuşurum kesin zaten aynen
- +1 yıl
Ama işte evlilik aşkı öldürüyor, bunu başta dert etmeyen adam sonradan söylenedebilir... Yahu 2-3 bişey yapmayı öğrenmek bu kadar zor olamaz, bence inceden inceden öğren en azından yapmayı bilmiyor muamelesine bedavadan girme derim ben...
Soran+1 yılYa diğerlerine yazdığımı okusana ya da tekrar yaziyim birkaç kez yaptım öğrenilmeyecek şeyler değil ama çok sıkıcı benlik değil hiç zaten iş sonrası sıkıntılı olucaksın bir de gelip onu yapmak iyice bunaltır kadını bilmemekten değil yapmak istemediğimden yani benim onla isgeyerek uğraşmam için eşiminde benle beraber yapması gerek belki o şekilde daha zevkli gelir anlatabildimmi
- +1 yıl
Ben hiç yazmayım sen diğer yazılanları oku madem, oluyor mu öyle :)
Yahu düşüncen güzel de olabilirliği çok düşük, olsa da ilerde bu sıkıntı yaratır yine... Neden bu mevzudan dolayı sıkıntı yaşayasın ki diyorum bende sana, yapma etme gel beni dinle çözelim bu olayı :)
Soran+1 yılBen tek başıma yapamayacağımı biliyorum sonunda sinir hastası bile olabilirim (abartmadım) yoksa bu kadar uzatmam bir konuyu :)
- +1 yıl
Yok yahu gözünde büyütme, inan basit bir olay... Ben bile yapıyorum çaktırma ;)
Merak etme kimse de senden portakallı pekin ördeği istemez yahu :)
Soran+1 yılÇok sıkıcı çorba yaparken bile sıkılıyorum ben 😣
+1 yılTabi hoş karşılanabilir ama bilmekte fayda var. Sonuçta eşin işten geldiğinde ya da misafir geldiğinde sofrayı donatmak harika olur. Hiçbi erkekte hayır demez
O senin erkeğin, yol arkadaşın bazen beraber yapılır, bazen sen işteen gelip sırf erkeğin mutlu olsun diye sevdiği yemekleri yaparsan bağlar güçlenir ve mutluluk artar
Bir de kocan dahi olsa kendine laf getirmemekte fayda var, öğren birazcıkkk😀😀😀😀03 Yorumla
Soran+1 yılYa çok sıkıcı yaa😞 beraber yapsak güzel olur😌
- +1 yıl
😊😊😊 yaparsınız nolcak sevenn yemek için sevmiyor ya
Soran+1 yılEvet😊😊
Çalışıyorsa yardım ederim hiç sıkıntı değil. Yapmak ve bulaşık yıkamaktan çekinmedim hiç.
Ama ikimizde yorgunsak bir telefona bakar eve gelecek yemekler.13 Yorumla
Soran+1 yılSüpersin :)
+1 yılBenim annem de oyle. Bazen disarda yiyoruz ama genelde babam yemek yapiyor. Zaten babam yemek yapmayi seven birisi.
11 Yorumla
Soran+1 yılNe güzel benim babamda öyle :))
Yemek yapmayı bilmeyen adamla evlenir misin?
Böyle düşünelim..
Ne kadar saçma dimi kadın olman yemek yapma zorunluluğunun olduğu anlamına gelmiyor..12 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısın ama kendim için konuşmuyorum ama genelde kadınlar daha profesyonel bu konuda ondan.
+1 yılÖğretirim, olmazsa da sorun olmaz. Hizmetçi olsun diye birlikte olmuyoruz sonuç olarak.
11 Yorumla
Soran+1 yılCok dogru :)
Kesinlikle onlar yaparlar ya da disardan soylerler hicc kafana takma :)))
11 Yorumla
Soran+1 yılİnsallah :)
Diğer konusunda 382 cevap paylaştı. Yok acikcasi istemem. Ben karimin ellerinden yemek yemek isterim. Hergun manti dolma sarma yapmasasa elinden her isin gelebildigini bilmek isterim. Tamam. Arada ben yaparim yardim ederim bazen yorgundur. Veya bir supriz seklinde disardan soylerim ama. Insan. Ev yemekleri ap ayri bisey. bir kac ay. Hep disardan ye doner ekmek pizA lahmacun. Vs. vs. yogurt corbasina. Brokoli kizartmasina. Patlican sogurmesine. Hasret kaliyorsun. Cok iyi biliyorumm
02 Yorumla
Soran+1 yılEv yemeği de söylenir ya kadın da yorgun argın geliyor bir de yemek tüm enerjisini bitiriyor bence erkekler hiç sormadan gelip beraber yapalım demeli
ben yaparım, dışarıdan da söylerim ama papaz her gün pilav yemez, karımın da yemek yapmasını isterim açıkcası.
11 Yorumla
Soran+1 yılBeraber yaparsanız olmazmı
+1 yılBirlikte yapariz yemek yapmayi sevse bile yine birlikte yapariz. ve bunu eglenceli hale getirmenin bir yolunu bulurum.
29 Yorumla
- +1 yıl
Hayir sadece olmasi gerektigi gibiyim :)
Soran+1 yılGerçekten süpersin :)
- +1 yıl
Hayir gercekten olmasi gerektigi gibiyim :)
Soran+1 yılPeki öyle olsun :)
- +1 yıl
Boyle olmayanlar da var tabiki, ama bu onlarin sorunh. Ben normalim onlar anormal.
Soran+1 yılHaklısınız sizin gibi erkek çok var mı :)
- +1 yıl
Bir arkadas boyle soyleyenlere inanma vs demis. Sanirim evlilige bakis acimiz biraz farkli. Evlilik icin yemek yapmayi sart kosan bir zihniyeti anlayamam. Kadin yemek yapmak zorunda diye bir kanun yok. Bu durum tamamen sosyal yargi ve hicbir zaman toplumsal yargilar benim kisisel yargilarim olamaz.
Soran+1 yılHaklısınız ne diyim :)
- Diğer konusunda 12,8b cevap paylaştı.
+1 yılÇalışıyorsa beraber yaparız sıkıntı yok... ;)
Aksi durumda sevmeli sevmek zorunda :@13 Yorumla
Soran+1 yılAksi durumda yapmalı tabi ama çalışıyorsa sıkıntı olur
- +1 yıl
O zaman beraber yaparız dedik ya aaa... :@ :D
Soran+1 yılİyi be tamam güzel :D
Pizza söyleriz ya da ben annemde yer öyle giderim madem ki beceriksiz
11 Yorumla
Soran+1 yılBeceriksiz demeyelim ama sevmiyor. En azından olmaz demiyorsun bu da iyi
Ya bende yapmayı bilmiyorum ogrenmeye de niyetim yok :D kabul eden her turlu etmeli :)
13 Yorumla
Soran+1 yılBence de en azından beraber yapılmalı mesela ben başka şeyleri yaparım o da yemek falan yapar:D
Soran+1 yılAynen ev yemeği sipariş edilir aranmaz yani:D
Eşimi gaza getiririm, hadi bana şunu yap ödül olarak sana bak bunu alırım, sana masaj yaparım vb. artık hoşuna ne gidecekse onu söylerim.. Ben benim kız arkadaşlıma bir kek yaptırdım hastanede solugu aldım :/
03 Yorumla
Soran+1 yılBana dünyayı verseler yine yapmam ya o kadar sıkıcı geliyo bide evlenince işten yorgun argın gelinecek onla uğraşmam için kocamında benle birlikte yapması lazım yoksa çekilecek şey değil hiç bana göre değil :(
Soran+1 yılEvet o şekilde olursa tam tersi eğlenceli bile olur ama tek başına bunalır insan :)
+1 yılTibette 30 yıldır yemek yemeden yaşamayı başaran bir keşiş varmış. Sanrım eşimle keşişin yolunu tutardım işin püf noktasını öğrenmek için. Zira ben de hiç anlamam yemekten. :D Sürekli dışardan yersek de batarız. En iyisi hiç yememek.
01 Yorumla
Soran+1 yılHahaha:D
+1 yılOlumlu pekiştireçle bu işi çözeriz beraber dert etmesin
21 Yorumla
Soran+1 yılSüper :)
Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı. Yemek yapmayı çok seviyorum ve güzelde yaparım. Sadece bulaşıktan nefret ediyorum.
11 Yorumla
Soran+1 yılBen de tam tersi ya
- Diğer konusunda 644 cevap paylaştı.
+1 yıleger esim çalısıyorsa sorun etmem... ama en azından haftada 1-2 kez yemek yapsa iyi olur
11 Yorumla
Soran+1 yılBu düsünce güzel
Tamam yemeği ben yaparım ama bulaşığı ellemem söyliyim
13 Yorumla
Soran+1 yılOha senle evlenirdim hemen:D
Soran+1 yılNeyse şanslı kimse o mutlu olsun bari :)
huzur ver hep yanımda ol beni sev yemekleri ben yaparım, aç bile kalırım <3
23 Yorumla
Soran+1 yılCiddi misin bu konuda :)
Soran+1 yılSüpersin :) o dediklerini hiç eksik etmem onda problem yok :)
+1 yılHer gün her saat dışardan yemek yenmez ki yapar mıyım Yaparım ama hatun taş gibi dururken özel gün felan değilse yapmam o yapsın bizde ÇOĞU şeyleri sevmiyoruz yapıyoruz yapmak zorundayız
05 Yorumla
Soran+1 yılAma o da yorgun argın geliyor sonuçta sizin istemeyip yaptığınız ne var?
- +1 yıl
Perde takmak gibi :) o işten yorgun geliyor demişsin de biz yatıyormuyuz :)
Soran+1 yılPerde takmaktan kolay ne var :)
- +1 yıl
Sen perdeleri tak ben yemek Yaparım :)
Soran+1 yılAnlaştık :)
Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı. Ben mi yapacam
Hadi yapdım 1-2 defa diyelim sürekli yapmam
Dışardan sürekli yemek niye söyleyeyim
Beraber yaparız gerekirse ben öğretirim
2 kişiyle yapılan yemeği yemenin zevki ayrı :)05 Yorumla
Soran+1 yılHep beraber yaparsanız?
Soran+1 yılE kadın eve gelince salterleri atmayacak mı?
Soran+1 yılEvet yoksa yazmam bu soruyu saçma olur
- Diğer konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılYokya bide kendim yapacam :) Başka isteği beraber yaparız derse bakarız:)
15 Yorumla
Soran+1 yılBeraber
- +1 yıl
Beraber yaparız sıkıntı değil:) Ama oda çalışıyorsa evde yatıp yemek yapmazsa şutlanır ahah:)
Soran+1 yılÇalışmadığında genelde o yapmalı ama sorumda çalışıyor dedim zaten :)
- +1 yıl
Yani çalışıyorsa yanmak zorunda değil yorgun olacak sonuçta ama ikimiz birşeyler yaparız ya sorun yok:)
Soran+1 yılEvet öyle olmalı :)
Diğer konusunda 312 cevap paylaştı. Beraber öğreniriz zaten anneme yardım ediyorum karımında yanında dururum yaparken.. :)
12 Yorumla
Soran+1 yılSüpersin devam et :)
Diğer konusunda 500 cevap paylaştı. Yapmasin : ) Dertmi İsten Gelince Birlikte Yapariz Yeriz
13 Yorumla
Soran+1 yılCok güzel :)
Soran+1 yılÖyle valla :)
Tabiki yardım ederim calısıyor ise beraber yaparız :)
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet öylesi daha doğru :)
+1 yılDışarıda yeriz canım ne olmuş yani? Yemek için karıyı mı boşayalım?
11 Yorumla
+1 yılKadın dediğin yemek yapmasını bilecek yapmasa bile bilecek. Hayat müşterek yardım ederim.
17 Yorumla
Soran+1 yılBilmemesi değil yapmayı sevmemesi
- +1 yıl
Yemek yaptığın zaman birileri mutlu oluyorsa eminim ki severek yaparsın.
Soran+1 yılÇok sıkılıyorum tüm enerjim gidiyor birkaç kez yaptım
- +1 yıl
Uyuşuk bir karakterin mi var
Soran+1 yılPek değil ama bu konuda evet
- +1 yıl
Sadece yemek konusunda böyle olduğunu düşünmüyorum
Soran+1 yılBöyle
- 02 Yorumla
Soran+1 yıl:))
+1 yılyardım ederim, bildiklerimi öğretirim. Özellikle temizlikten anlarım hamaratımdır :D
12 Yorumla
Soran+1 yılSeni alan yaşadı harika:D
- +1 yıl
tabi ya
Ben yaparım diyen erkekler yokluktan söylüyor kadınına yardım edebilirsin bu doğal bir şey fakat kadın ben yapmam sen yap dışardan söyle derse olmaz bu kadınla
25 Yorumla- +1 yıl
Bir arkadasimin kiz arkadasi "ben hizmetci miyim? Niye yemek yapicam" demisti. Bu kadar boş insanlar var işte hayatta. İşin ilginci aynı kız "ben çalışmam sen eve para getir" diyordu:)))
Soran+1 yılBeraber yapılırsa olmaz mı ben hiç aevmiyorum tüm enerjisini alıyo insanın
Soran+1 yılBeraber yapmaktan bahsediyorum yemeği her neyse tamam
O yapmazsa ben yaparim herseyi ondan beklemek olmaz
11 Yorumla
- Diğer konusunda 20,4b cevap paylaştı.
+1 yılBeraber yaparız. Sorun değil.
51 Yorumla
Valla çalışıyorsa yemek yapmasa da olur yeri gelir bende yaparım yemek yeterki evde huzur olsun. Gereksiz kıskançlık, paranoyak düşüncelerle huzursuzluk çıkarsa daha kotu, yemek dediğin nedir paket yaptır, dışarıda ye sıkıntı yok yani...
00 Yorumla- Diğer konusunda 587 cevap paylaştı.
+1 yılDışardan söyleyecek kadar zengin birini bulurmusun bilmem ama ne kadarda olsa insan karsnn elinden yemek yemek ister o yüzden sen yemek yapmayı öğren ;)
27 Yorumla
Soran+1 yılÖğrenmemek değil ama çok sıkıcı gerçekten ya:/ salata falan yaparım ya da birlikte yaparız ama tek hiç güzel değil :(
- +1 yıl
Ya sen bu filmlerdeki gibi sanyn herhalde erkek mutfağa grnce boyle sakalasmalar flan onlar hep hayal ürünü öyle hergun bu işi yapacak erkek nesli yk
Soran+1 yılÖyle olmasa da yapmalı
- +1 yıl
Zor ihtimal belki sofra kurmanda yardım eder veya toplamada ama onun dsnda sanmam
Soran+1 yılOnu beş yaşındaki çocuk yapıyor
- +1 yıl
O zaman senin is zor yapck birşey yok
Soran+1 yılEvet
Ne olacak bir gün yapar iki gün yersin dolapda tutarsin tavuk siteyi mercimek çorbasını güzel yaparım o zamanda biraz ogrenirim karima yük olmam ama mümkün olmadıkça çalışmasını istemem ev islerini yapsın isterim evde otursun komşuya gitsin falan :)
01 Yorumla
Soran+1 yılEşine destek olmayı istemen güzel yük olma tabi beraber yapın ama çalışması hem artı gelir olur (benim maaşım herşeye yeter deme) hem de karınla gururlanırsın yaptığı işten pozisyonundan komşuya gider gezen tozan biriyle işine güvüne bakan bir kadın aynı değildir :)
- Diğer konusunda 8,6b cevap paylaştı.
+1 yılBeraber öğreniriz, bende yapamıyorum. :) Burnunun üzerine un da sürerim çook eğlenceli olur. :P
20 Yorumla
+1 yılama birgün söyler 2 gün kndi yaaapar sen hiç yapmıcanmı :d
02 Yorumla
Soran+1 yılArada yaparım salata falan ama yemek birlikte yaparım anca:/
- +1 yıl
:)))))
+1 yılBen de yemek yapmaktan hic hoslanmiyorum ama, bu bir ihtiyac yapilmasi gerekiyor. Surekli disardan yenmez.
Belki ilerde bir seyler degisir ve esine yemek yapmak hosuna gider. :)03 Yorumla- +1 yıl
hiç zannetmiyorum öyle olduğunu :)
Soran+1 yılDeğişmem herhalde en azından başta yapsam bile sonraları sıkılırım işten güçten bide onla uğraşmak çok sıkıcı:/
- +1 yıl
Unutma, erkegin kalbine giden yol midesinden geciyor. :)
Kadn yemek yapmali.. ne demek bu nasil is nasil bir mantik
03 Yorumla
Soran+1 yılTek başına çok sıkıcı
Soran+1 yılYorgun gelip birde onun yapmamak gibi bir lüksüm var
Siz hiç bişey yapmayın zaten, kim dışarıda gezecek tozacak dimi. Prensessiniz ya eliniz sıcak sudan soğuk suya değmeyecek.
06 Yorumla
Soran+1 yılÖyle değil ortaklaşa yapılabilir tek başına çok sıkıcı işten sonra insanı bunaltır ya beraber yapılır ya da bir caresine bakılır
Soran+1 yılMasallah ne diyim ben evde yanlız da kaldım bir süre hic yemek yapmadım o zamanlar kendime dısardan soyledim ya da kahvaltılık yedim bazen yemedim zorda kalınca kısmı benim için geçerli değil o yüzden
Soran+1 yılBaşın sağolsun üzüldüm.
+1 yılhadı ıkınızken neysede çocuğunuz olunca nasıl olacak o iş. vitamıne ıhtıyacı olacak hazır yedırmekle olmaz.
01 Yorumla
Soran+1 yılHalledilir o
Saçmalık :) olmazsa ev yemekleri alırsın Hergün çalıştığın parayla öyle belki kandırabilirsin bir erkeği
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet ev yemeği de söylenir falan :))
Eglence icin yapilmaz yemek ihtiyactir. Ayrica buyuk ihtimalle calisiyor olacak zaten o zaman da o biseyler yapar ki yapmali bende isin ucundan tutarim. Nasil askere gitmeyen. oglana kiz vermem diyosa babasi, yemek yapamayan kiza vermem der oglanin annesi
05 Yorumla
Soran+1 yılAskerlikle yemek yapmanın süresi bir değil bu yanlış örnek oldu. Bence beraber yapılmalı
Soran+1 yılBir tutulacak şeyler değil
Soran+1 yılKendinize inandırabilirsiniz belki
+1 yılBaskasinin karisi yapar ben yemek bilmeyenle evlenmem
60 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyemek önemli erkegın kalbıne gıden yol mıdesınden gecer dıye bosa demezler çalışmak aslında bahane isteyen insan hersekılde yapar hergun dısardan kımse yemek sıpars edemez mutlka esınle tartısırsn
01 Yorumla
Soran+1 yılYapılmaz demiyorum ama insansa hal kalmaz artık ondan ona kosturmaktan hayattan soğursun ne anlamı kaldıki sıkılarak yaptıktan sonra
+1 yılArada yapsın kendi elindende yemek lazim ama calisiyorsa disaridan yeriz veya kucuk birsey hazirlariz hic olmadi pazarları elinden kahvaltı yerin
01 Yorumla
Soran+1 yılYa arada olur belki ama hep yapmak çok sıkıcı tek başına evet dediğini güzel
süs olsun diye mi evleneyim :D
iyi bari çamaşırları da ben ütüleyeyim :d
olmaz öyle şey ! hanım hanımcık hamaratlı bir eş olmalı..03 Yorumla
Soran+1 yılYa hamarat başka konuda olur ütüyü yapar sen de yemek yaparsın sadece o mu yaşıyor evde:D
Soran+1 yılBütün işi yıkması sana haksızlık olur ortaklaşa yapılmalı herşey
O huyunu ogrendikten sonra ya hic evlenmem evlendikten sonra ogrenirsemde elvedaaelvedaaaa... kimse kusura bakmasinda erkek aksama kadar calisacak aksamda evde esiyle yemek yapacak hic inaniyormusunuz 100 kiside belki bir kisi... disardan soyleme konusuda tamamen maddiyata babagli...
03 Yorumla
Soran+1 yılGüncellemeyi oku
Soran+1 yılHaklısın ikisini yapan var ama çok değil ben de ikisini birlikte yaparsam sinir krizi geçiririm herhalde yemek yapmak çok sıkıcı anca kocamla yaparsam eğlenirim belki
Diğer konusunda 380 cevap paylaştı. yok yapacak başka şansımız yok arada bir ben yaparım yardımlaşırız
13 Yorumla
Soran+1 yılBeraber yapılmalı bence
Soran+1 yılO da olur :)
+1 yılhiç boşuna konuşma mecbur öğrenicen plan yapma şimdiden :S
07 Yorumla
Soran+1 yılÖğrenmek sorun değil sevmiyorum
- +1 yıl
sevdiğin biri olunca evlilik hayalleri kurunca fikrin değişir öğrenirsin
Soran+1 yılÇok sıkıcı denedim birkaç kez ama sanki yaptıktan sonra 24 saat boyunca koşmuşum gibi yoruluyo insan
- +1 yıl
ruh hali önemli işte mutlu olursan mutlu edersin seversin yapmayı
Soran+1 yılBaşta belki ama sonra zaten işten yorgun argın gelicem hiç istemem herhalde
- +1 yıl
o zaman fazla zorlamayım ikinizde çalışacagınıza göre sabah kahvaltı ile ya da işte poça ile atlatırsınız öğlen işte yenir akşamda bazen dışardan bazende annelerinize gidersiniz yakınsa, hafta sonları da arada denemeler yaparsın öyle böle hayat geçer :S
Soran+1 yılDaha mantıklı en azından
- Diğer konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılNe olursa olsun yemek yapmayı bilmesi lazim.
Kendim çok iyi yaptığım halde.010 Yorumla
Soran+1 yılBeraber yapın öyleyse
- +1 yıl
Ben bazen ona sürpriz olarak yapabilirim ama beraber yemek yapmak sikici aşçı olduğum için biliyorum
Soran+1 yılNe güzel sen yap öyleyse
- +1 yıl
Ben eve is getirmiyorum :)
Soran+1 yılBence getir ya benim kocam aşçı olcak mutfağa kitlerim onu :)
- +1 yıl
Sen öyle xannet :) bütün gün yemek yapıp birde eve gelip yemek yapacaz he :p
Hicbir aşçı evde yemek yapmaz :)
Soran+1 yılSevmiyor musun mesleğini
- +1 yıl
Geçen sene bıraktım zaten mesleği :)
Zevk için yapılınca guzel
Soran+1 yılAnladım evinde zevk için yaparsın olmaz mı :)
- +1 yıl
Arada bir tabi ki :)
+1 yılgeçen biride sormuştu evlendik eşimle seks yapmam demişti. sen de yemek yapmam diyorsun ikisinin bir arada olduğu biriyle evlenmem ki ayrı ayrı olsanız da evlenmem. ne diye evleniyim o zaman bekar takılırım daha iyi.
15 Yorumla
Soran+1 yılYemek için mi evleniyosun
- +1 yıl
yemek için evlenmiyorum ortak hayat için evleniyorum ama bana bekar hayatımı hissettirecek biriyle de yürümez.
Soran+1 yılBaşka birşeyde sıkıntı yok sadece yemek yapmak hoşuma gitmiyor
- +1 yıl
Hep bundan guzelim kizlari kaciriyorsun iste. :))
Soran+1 yılBencede :))
+1 yılBen yemek yapmam temizlik yapmam televizyonun karşısında açlıktan ölür giderim.:((
02 Yorumla
Soran+1 yılNapalım artık:(
- +1 yıl
vatan sağolsun.:((
çalışmasına gerek yok bana yemek yapsın ben ona maas verırım :D
03 Yorumla
Soran+1 yılÇalışması senin kararın değil
Soran+1 yılOna birşey demedim :)
Yani yapicak düşünsene evleniyorsun o senin karin ama yemek yapmiyo başkasını mi çağıralım komsular mi yapsın. İllaki yapicak
00 Yorumlakendi adıma konuşuyorum senin gibi biriyle evlenmezdim. hergün dışardan yemek mi yenilir ya bıkar insan
23 Yorumla
Soran+1 yılSen de yap
Soran+1 yılYapma ya:/
Napsın bilmezse öğreniriz yaparız alışıncaya kadar o zaman öğrenmiş olur ^^
00 YorumlaDomino's, BK, McD vs. ne güne duruyor.
11 Yorumla
Soran+1 yıl😊👍
- Devamını Gör (61)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler