bu yakısıklı bey de bana sevgını goster ben senın ıcın yemek temızlık her seyler yaparım demıs bakın :)
Само ми покажи, че ме обичаш
и аз вместо теб ще правя всичко!
Тебе ще обичам винаги и завинаги
muhendis_hanim sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
ben evli olduğum dönem içinde evet yaptım ve severek yaptım. öncesinde mutfakla hiç işim olmazdı ama insan sevdiği için yapınca zevk alıyormuş. çünkü şunu biliyorsun ; ben bunu yapınca o mutlu olacak. sırf bu yüzden herşey yapılır
mutlu etmek en önemlisi :) biz buna romantik erkek dıyoruz :D
Yemek demişsin ama detayda tüm işleri kastetmişsin :)
Öncelikle bu isteklerini evlenmeden önce söylediğini varsayıyorum çünkü böyle şeyleri bilmeden, karşımdakini tanımamış olurum. Tanımadığım biriyle de evlenmem doğal olarak.
Büyük konuşmayı sevmesem de aman ben hiç bir iş yapmam yaaa diyen bir bayanla evlenmem ben. Fakat iki kişi çalışırken tabiki iki tarafında yapması gereken fedakarlıklar var. Ben yemek yapmayı seviyorum mesela niye yapmayım ki? Birde sevdiğim kadının hoşuna gidiyorsa beni öyle görmek yani :) İki tarafın birbirini kullanmadığına emin olduğu bir ilişkide bir taraf diğerinin yemeğinide yapar, öyle zamanlar gelir ki banyoya sokup yıkar da. Zaten böyle ilişkilerin evlilik gibi kutsal bir "ev" altına sokulması gerekir.
eig sectım... tabıkı kullanılmamak sartı en dogru ifade olur :)
ben çalışan ya da okuyan bir bayan istemem. yani daha önce okulunu bitirmiş eğitim almış olabilir sorun olmaz ancak evlendikten sonra hala üni. ya da lise okumıycak ve paraya sıkışmadıkçada çalışmasına müsade etmem ;) bu evde durup akşama kadar boşboş takılması ve sıkılması manasına gelmiyor ;) yerini belirterek gittiği yerleri ispatlayarak istediği yerleri gezedebilir, kız arkadaşlarıyla takılıp sohbetde edebilir, parka eğlence merkezlerinede gidebilir. zaten ben onunla vakit geçireceğim için sıkılacağını sanmıyorum monoton biri değilim kolay kolay sıkmam :) yemeği temizliği ondan beklerim ancak enerjiksem ve yardım etmek istiyorsam herşeyi beraber yaparız hatta jest olsun diye arada onun yerine ben bile yapabilirim :)
hiç sevmem senin gibi erkeklerı yok calısmasın etmesın ama senın gıbı dusunen cok... anlam veremıyorum bana cok itici geliyorsunuz
çalıştığınız yerde onlarca erkek oluyor niye izin verelim ki? hem biz sizle evlendiysek ve sizin için çalışıyorsak sizde bizim için yemek yapacaksınız o kadar :D biz koruyan kollayanız o yüzden çalışmanıza ve erkeklerin veya diğer insanların yanında olmanıza izin vermiyoruz. yoksa evlenmeden önce istediğiniz haltı yiyip gezin tozun evlenince ben nereye hatunum oraya gelir ;)
hahaha canım erkekler daha cok aldatıyor o zaman sızın de cevrenızde kadınlar oluyor siz ise gıtmeyın bakalım ayrıca benım ıcın calısmıyorsun önce kendın ıcın calısıyorsun yasayabılmek ıcın.. bunun dısında erkek dedıgın tabıkı koruyacak sız kıskancsınız da bız sızden daha kıskancız ben nereye gidersem esimde benle gelecek koruyucum oldugu için ;)
erkek dediğin sahiplenicidir, koruyucudur. tabi koruyacak diye birşey mi var? o zaman sizde tabi evde kalıcaksınız tabi yemek yapacaksınız. Senin bu düşünce tarzin benimkinden çok daha bencilce. ben üstün olduğumuzu beyan edip sizi kısıtlamak için değil sizi koruyup emniyete almak için evde oturmanızı dışarı çıkmanızı istemiyorum. dışarda sapığı abazası katili tecavüzcüsü laf atanı her türlü pisliği var. ben nasıl bir zihniyetle dışarı salabilirim onu? erkek olarak çalışıyorsam eğer onun evde kalmasını isterim çünki ben yokken onu kim koruyup kollayacak?
bakın bayan. eğer bu tecavüzcüler olmasaydı istediği yere giderdi hemde bana sormasına gerek bile kalmazdı. ya onun başına bir iş gelirse ben napıcam? o nasıl kendini koruyabilecek? Allah (c. c.) korusun başına bir iş gelse birşey olsa ne olacak?
bende aynısını diyorum yanımdan ayrılmasın aynı ortamda calısalım hatta... beni korusun işte. yemeklerı de bir tanecık supermanım yapar oh mis :)
az yide kendine bir süpermen tut :D
az yerim zaten :D :D
süpermeninde seni az yer o zaman :D
nasıl yanı :D
boşver :D
Zaten 10 yılı aşkın zamandır kendi evimi kendim temizliyorum. Yemek yapmakta pek çok kadından daha iddialıyım. Eşim olmasına, evlenmeme gerek yok seve seve sevgilime de arkadaşlarıma da yemek yaparım.
Yalnız evlilikte "ben kesinlikle bu işleri yapmam" diyorsa ben de modernlikte bir adım öteye gider "Evlenmeyelim, beraber yaşayalım ama ev işlerini de beraber yapalım. Tek taraflı olmaz." der resti çekerim. İşine gelirse...
Kadının ve erkeğin rolleri farklıdır...
Bir kadın çalışıyorsa ev işlerinide yapmalıdır eğer maddi imkanları iyi ise temizlikçi vs. tutulmalıdır eğer maddi güleri yok ve kadın zorlanıyorsa işi bırakmalıdır soruya gelirisek;
Eşimin yapma durumu olmasa yemek yapmayı iyi bilsem yaparım zaten yapmayı bilmiyorum dışardan isterim :)
kadınlar ölsün zaten... sende ögrenirsin ne olacak
Tabiki onları ona yaptirmam
Ortak olur
Yemeklere gelecek olursak
#melemen
#kuru fasulye
#pilav
#manti
Ve Vs amaç 4duvar içinde mutlu olmak değil mi askla sevgi ile yaparim
O yemek leri gerçekten yaparim
yemek yelpazesını gelıstırmek gerek :D olsun yemek kursları falan var :D ask olacak mutlu edecek romantızım saart :)
"karamanın koyunu, sonra çıkar oyunu." boşa dememiş atalarımız. ben baştan söylememe rağmen hastalık gibi özel bir durum olmadığı müddetçe böyle saçma sapan bir beklentiye girerse sonucu ağır olur. madem yemeği, temizliği ben yapacaktım niye evlendim ben? evlilik bu değil kadın kadın rolünü, erkek erkek rolünü yerine getirmediği zaman o evlilik yürümez.
Yokya cekici buluyo diye milleti gaza getirceksin seni çakal bende onu yemek yaparken utu yaparken temizlik yaparken cok ama cok cekici bukuyorum napcaz simdi
aaa cok ayııp erkekler her seyı cekıcı buluyor kanımca :D kadın ne yapsa sizin aklınız gıder;)
beklentıye gore degısır canım:)
onu arıyorum ustune bastın :D
ahahah bulucam ins. yorumlara bakılırsa seven erkek her seyı yapar sonucu cıkıyor amın :D
amiin
Birlikte hazırlarsak olur mesela dedin ya çalışıyoruz ama salata yaparken onu ben yaparım bazı şeyleri amsaya ben taşırım yardım ederim ama tek yapmam
salata basıtmiş yaa
Olsun önemli olan yapmak
o da güzel kurtarır yani :D
Aynen bir de kuru fasulye ve pilavı yapabilirim
bak o zor :D guzel guzel
başkada işte güldürüklü şeyler yaparım hamur açayım diyeceğim ama mutfak batar :D :D
ögren bence :D :D
onu da yapmıyım ayıp derler artık o hanım işi bence fikri getirdin aklıma :)
bunları söylemesi uygulanacağı anlamını taşımaz. yeri gelir yemekte yaparım temizlikte. kendi neden yapmıyormuş onu anlamadım. kendi o evde yaşamıyor mu?
sende haklısın :D sadece yemek yapmak kadınların özellıgıdır dusuncesını degıstırmek amac :)
Arada bir yaparım sürpriz olsun diyede... ister gericilik de ister başka birşey. Ben ataerkil bir çevrede yetiştim. Bİzde yemek temizlik erkeğinde çocuk bakımı felan yardımıyla kadının işi... evin geçimi kadının ihtiyacı erkeğin işidir.
bence bu durumda asil mevzu su madem hani bazen aksilik olur yemegi biz yapariz ama surekli yapamam demek hatali
Tabiki yaparım yemek yapmak kadına özgü bişey değildir çok güzel yemek yapan erkeklerde vardır damak lezletii başkadır😉
katılıyorum hatta erkekler daha guzel yemek yapar dusuncesındeyım :)
önce çorba, ara sıcak, ana yemek , tatlı hepsini yaparım
oww harika :) :)
Gerekirse yapılır abartilmadigi surece. Bunu oyuna çevirebilirsiniz.
gerekirseden kastın nedir? eglencelı olur aynen :)
Yani bunu isteyen bir sevgilim olursa diyorum
valla ben isterim yaa :D
İki mühendisin aklı da doğru çalışıyor :)
woow muhendıs bey alıyorum sızı :D :D
Ne zaman ihtiyaç duyarsanız sorun yok :)
ne muhendıslıgı acaba :D
Hayat müşterektir. Sadece yemekte değil her alanda eşime yardım ederim.
yardımm? eh işte :D neden sadece sen yapmıyosun ;)
istemiş arzu etmis ise kıracak değilim fakat alışkanlık haline getirirse o zaman yapmam işte😄
o alıskanlıga alısırsın :D
bunlar da kacmaya yer arıyorum sozleri haha
pekı pekı :D
Temizlik her zaman değil de yemeği her zaman birlikte yapabiliriz mutfakta zaman geçirmeyi severim ve hele ki eşimde mutfakta benimle birlikteyse daha çok mutlu olur ve daha çok zaman geçiririm :)
sen yap esin izlesin olmaz mı :)
illa iş yaptırcan :D
peki bay müsterek :) kabul :D
Eşim isterse kapanırım bile yemek de sorulur mu yaparım tabi <3
müstakbelimde yok eşimde yok ama ben hergün yapıyorum. titiz ve marifetli bir erkek olarak anne ve babam bu durumdan çok memnun :D :D
kritik nokta
evlendikten
sonra
evlenmeden önce neden demiyor
kadın milleti=şeytan
evlenmeden önce dıyor zaten :)
Yapmam, yardım ederim.
Ben yapacağım, o yiyecek yok öyle bir dünya, beraber yapar beraber yeriz, beraber sileriz, temizleriz, ütüleriz vs. vs.
kadınlar yıllardır yapıyor tek basına :)
Bende yıllardır yapıyorum tek başıma :) yani eşitiz bozmayada gerek yok :D beraber devam ederiz
peki bay eşitlikci beyy :)
Hasta olmadığı sürece ve senin yemeklerini özledim demediği sürece
hayır tabisi
Tam. Bir turk. Erkegisin :D
tabisi dibine kadar
Tabiki yaparim seve seve.
Ayrica cok severim yemek yapmayi...
Sevgi emek ister. Hayatina ortak olucam sonucta her konuda yardim ederim.
hmm guzel,, ama neden yardım :D sadece sen yap eşinde seni izlesin meselaa :))
evet tek başımayken yapıyorken eşim istediğinde niye yapmayayım ki.
Yaparım neden yapmayacağım ki zaten biz birlikte yapacağız :)
Hamileyken evet onun dışında belirli isteklerle sınırlı sevgili dişi versiyonum
60 kişilk yemek yapmışlığım var. tek kişilik yemek ne ki?
Helal olsun vlla. :)
Laf olsun diye değil, elimden geldiğinde yardım ederim.. hayatın zorluklarını beraber omuzlayacağız sonuçta..
Bulaşıkları ben yıkamayacaksam seve seve yemek yaparım.
at makıneye gıtsın :D
ne yapacam ya ben niye evlenmişim o zaman ne manası kaldı
asktan yoksunsunuz bence
şaka lam yemek yapmayı seven biriyimdir istemesine bile gerek yok sadece yemek değil ev işleride yaparım bu aralar evde tekim çamaşır bulaşık yemek hepsi bende
hep trolleyın zaten :D eger boyleysenız cıdden evlenınce merak edıyorum yapacakmısınız dıye:)
niye yapmıyım ayıp bişi değil ya hem yemek yapmayıda severim
boyle dusunmenıze sevındım nıye sevındım bılmıyorum :D
sevinmene bende sevindim
Bu muhabbet in sonu kavgaya kadar gider en iyisi kalkıp yemeği yapmak :)
allah razı olsun kavga etmemek lazım tabii :D :D
aa sen yemek yaparsın da huzur ıstemıssin cok mu degııll :D
mutlu eden mutlu edılır :D seriatta da kısasa kısas durumu var ahaha
Yaparım yapıyorum zaten yemek yapmayı seviyorum bütün yemekleri yapabilirim 😄
Beraber yapmaya bile raziyyim ama yapmiycam dersen olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?