Ben ilkin kardeşime bir şey yapmam karşısındaki lavuğu öğrenirim önce onu hallederim. Sonra kardeşime gelir oturur konuşurum yaptığının yanlış olduğunu yaşının küçük olduğunu falan filan işte.. 18 yaşında da cinsellik yapmak çok canım hemde bu nesiller hepten berbat. Tamam seviyorsunuz veya sevgilisi falan olabilir zamanında bizde sevdiktee cinsellik nedir mk biz zamanında el ele tutuşamıyorduk nesil bozuk ya.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Sorgularım karşı tarafı kimdir nedir necidir kaç yaşındadır yaş önemli sonuçta
18 yaşında üniversite okuyor abime söylemek kararsızım herşeyini alır diye öğrensen erkek olarak kız kardeşine ne yapardın ne zaman afferdin
Karşıda çocuk kaç yaşında
oda 18
Ben ilkin kardeşime bir şey yapmam karşısındaki lavuğu öğrenirim önce onu hallederim. Sonra kardeşime gelir oturur konuşurum yaptığının yanlış olduğunu yaşının küçük olduğunu falan filan işte.. 18 yaşında da cinsellik yapmak çok canım hemde bu nesiller hepten berbat. Tamam seviyorsunuz veya sevgilisi falan olabilir zamanında bizde sevdiktee cinsellik nedir mk biz zamanında el ele tutuşamıyorduk nesil bozuk ya.
Cinsellik yapmak çok s*lakça* olacak sansürlemişler.
Zor bir durum reşit çünkü her ikiside. dava etsen çocuk kendi rızası var diyip çıkar işin içinden, abine söylesen kim bilir ne yapar 🤷♂️
Ne konuşuluyordu tam olarak. Yaşı kaç
görüntülü var nude yok tahmini atmış yazışma var sexting ekran görüntüsü var eve gelinmiş ve kişi kesin bakireşiği bozmadan yapılmış
Bakirelik bozulmasa ne olur o işin ucuna kadar gelinince zaten bakireliğin pek bir anlamı kalmıyor bence
Kaç yaşındasın sen
Abla olarak anneme söylerim ZUAHAHAH
tokat şart
Uyarırırm
Ayıp bişey bu
evet biliyorum 18 yaşında kardeşim abime söylesem nasıl davranır bilmiyorum
Şiddet gösterir
Bişey yapmam napcam
Yuh çüş
mesajları silmemiş ekran görüntüsü bile var
Kaç yaşında kardeşin
18 reşit oldu küçük normalde bunu yapmazdı birkaç kişi daha var