İnsan kız kardeşine böyle bir hareket yapar mı?

bugün kahvaltıdan sonra masayı topluyordum. abim gazete okuyordu masada. tam tepsiye koydum masadakileri arkamı döndüm kalçama vurdu bir tane. sonrada salak salak sırıttı."pis domuz" diye bağırdım birden sinirlenip. hiç bir tepki vermedi sonra
sevgilisi de var. kız pekte fingirdek bir şey. öyle zor durumda olduğunu sanmam.
bu kadar samimi olucak biri hiiiç değil. ilk defa böyle bir lakaytlığını görüyorum. bana ters geldi biraz. bir yandan da kendi öz abimden şüpheye düştüğüm için iğreniyorum kendimden. ama ne bileyim sizce normal bir hareket mi. kötü hissettim kendimi :(
Güncellemeler
+1 yıl
sadece anlam veremediğim bir şeyi sordum. kimi bunu iğrenç fantezilerine malzeme yapıyor , kimi bu tip olayların oldukça sık yaşandığı bir ülkede olmasına ve benzeri olaylara oldukça aşina olması gerekmesine rağmen benden üç maymunu oynamamı bekleyip "öyle şey mi olur!! siz kardeşsiniz!! bu muhakkak senin pis sapık hayallerinden biridir!!" diyerek kendini kandırmaya çalışıyor..
Güncellemeler
+1 yıl
ben yanılmış olabilirim veya aksine haklıyımdır, adam gerçekten de gözüne beni kestirmiştir. orası müphem. ama gelecek cevaplar az çok belliydi. şaşırtmadınız beni. sizin gibi insanların (!) gerçek hayatta bir ensest vakasıyla karşılaştığında vereceği tepkinin bu olduğunu bilmek çok can sıkıcı. acaba kendi anasına kızına hallenen sapıklar mı daha ahlaksız yoksa her şeyi görmezden gelen bit beyinli insan demeye dilimin varmadığı mahlukatlar mı
İnsan kız kardeşine böyle bir hareket yapar mı?