Kendimden 2 yaş büyük ablam var. Ben büyümeye başladığımdan beri bana garezi var resmen sürekli beni ezmeye çalışıyor üzmek için elinden geleni yapıyor. Bütün arkadaşları kardeşin senden güzel diyor ona akrabalarımız falan da öyle diyor. Keşke o benden daha güzel olsaydı belki o zaman bu eziyetleri yapmazdı. Sürekli beni karalama çabasında sürekli iftira atıyor. Ben ondan zayıfım ve çoğu kıyafete rahatlıkla sığıyorum ağlıyor sinirinden. O.. spusun sen diyor yemin ederim usandım onun yüzünden defalarca evden kaçmaya kalktım annem durdurdu ama nereye kadar? Resmen gevur eziyeti dedikleri şeyi yapıyor bana burnumdan getirdi artık. B*ok gibisin diyor her fırsatta beni görünce Iyyy falan diyor durduk yerde.. napıcam ben ya offf
Cevabın nedir?
- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılablan tam bir şeytanmış anlattıklarına göre. Eminim arkandan dedikodunu yapıp rezil etmeye çalışıyordur zilli. Kincilikte vardır onda. O evde onunla imtihandasın.
Burcu akrep demişsin senin burcun ne merak ettim doğrusu. Gerçekten burç olarak bakarsam akreplerle uğraşmak insanı yorar hepside öyle değildir ama bunlar yeraltında olanlarından. Benim abimde akrep ve gerçekten insana hayatı cehenneme çeviyor ama Allah ona sürekli azap verip işleri rast gitmiyor ve hep sıkıntıda yani şeytan azapta.
Böyle insanlar sana kötülük yaptığını zannederler ama aslında kendilerine kötülük yapıyorlar farkında değiller elbet bitecek onunla bu sınavın sabret en önemlisi o yokmuş gibi davran.22 Yorumla
Soran+1 yılKoç burcuyum ben, ya benim de abim var daha bugün ablam ben salonda otururken yanıma gelip ne oturuyon burda or. ospu gibi dedi Ne? Dedim şaştım kaldım a. mk or. ospusu dedi kız arkadaşımla dışarı çıkacaktık 2 aydır görüşemiyorduk kızla.. abimi aradı ablam , abi Yaren erkeklerle buluşmaya gidicek erkek düşkünü yollu sakın çıkmasına izin verme gibisinden şeyler dedi ağzım açık kalakaldım bişey diyemedim evden o çıktığı zaman da tutamadım kendimi ağladım deli gibi vallahi yordu beni bak anlatamam yani öyle böyle değil
- +1 yıl
sende anlık tepkiler veriyor musun, çabuk parlayıp sonra durulmak gibi. Burç olarak koç ve akrep otoriter burçlardan olduğu için pek anlaşamazlar.
O ablan hayatının merkezine seni koymuş ki ne yazık ona. Bu lafımı unutma sana yaptıklarını gösterecek Allah ona sabret bak gör.
En İyi Cevaplar
+1 yılNasıl abla lan bu mq.. benim kardeşim olsa yere göğe sığdıramam.. Varsın güzel olsun varsın benden iyi olsun mk... senin ablan şeytanın vücut bulmuş hali... Allah bir ibretlik bir şey verse de durulsa...
41 Yorumla
Soran+1 yılBenim de benden 3 yaş küçük bir kardeşim var ve hep onun iyiliği için uğraşıyorum yardim etmeye çalışıyorum neden bana böyle yapıyor ablam ben anlamıyorum. Dayımın onunla yaşıt kızı konuştu onunla neden böyle yapıyorsun sen falan diye sevmiyorum nefret ediyorum ondan o beni kıskanıyor demiş kuzenime de
+1 yıletraftan duydugu laflar ve seni cok. begendikelri icin cekememezlik moduna girmis kotu bir durum. yarin obur gun evlense senin ablan, bir seferde acaba kocamin kiz kardesimde gozu var mı diye dusunur
11 Yorumla
Soran+1 yılZaten şimdi ona mesaj atan bir çocuk var imalı imalı bana bakarak anlatıyor çocuğu yani ben napıyım benim sevdiğim var zaten ama ablam sanıyor ki benim o çocukta gözüm var... amaan
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlendirde kurtul artık canı y*rak istiyor onun artık bence 😂
12 Yorumla
Soran+1 yıl10 lu yaşlarımızdan beri böyle... Ne alaka y. rak
Cevap sahibi+1 yılEvlenince düzelir o, demedi deme
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
23
Cevap
28Cevap
+1 yılvalla banada herkez ablandan guzel ama sen daha farkli guzelsin diyolar sinir oluyomnn hemen ablami savunurum o benim canimin iciii ablamda gel buraya bebek yuzlum derr asla ablami kimseye ezdirmem o benim kiymetlim cunkuu gercekten ayni seyleri dusunuyoz bazilari kardes oldugumuza sasiriyolar ikiz gibiyiz sen farklisin degisikk ffarkli yonlerin var diyolar gozlerin falan ama ablam benim icin her zamab daha onemli kurban olurum ona ben sadece arada bir kavga ediyoruz oda normak kardesler arssinda kavga 😂herseyimi pylasirim oda benle onun mesela makyaja daha ilgisi var onunnn esyalarini ben kullanirim sadece ozel zamanlarda kiyafetlerimdeb aliyo ben genelde spor narin esofman tarzi seyleri seviyorum oyle
22 Yorumla- +1 yıl
oda normal tayt deri seyleri seviuor etekler elbiseler
- +1 yıl
ikinizin burcu ne😂
Benim de kardeşim var =] benden güzel bulurum onu boyu olsun kilosu olsun benden iyi her zaman da dile getiririm bunu arada şakadan sen sus kız çirkin felan yaparım da asla ona böyle bir şey yapmam yediğimiz içtiğimiz hiç ayrı gitmez yere göğe sığdıramam onu oda beni çok sever bence sen ablana arada ona çok güzel olduğunu felan söyle ya da bir kıyafet giydiğinde çok yakıştığını felan söyle belki iyileşir =] bizdeki kardeş abla ilişkisi herkesin başına inş diyor selamlarımı iletiyorum sahur yapanlara da afiyet olsun
10 Yorumla
+1 yılAblan seni kiskaniyor belli ki. Bu sadece senin degil onun da imtihani. Hatta senden cok onun imtihani. Sen 3maymunu oyna gorme duyma konusma cok fazla.
22 Yorumla
Soran+1 yılBenim ne suçum var ama Allah yaratmış elden ne gelir? Diyorum ya keşke benden güzel olsaydı da böyle canımı yakmasaydı beni küçük yaşta sinir hastası etti
- +1 yıl
Ortada suc yok. Ama sende onu anlamaya çalış, sebebi budur. Belki cocuklugundan itibaren bu ilgisizlik onu hasta etmistir? Sebep olarak seni goruyodur? Sen hos gör.
Sunlari yazan kiz bence cok guzel ve akilli olmali ne onun icin evden kaciyorsun ya mesafe atcaksn canm gecmisinde garanti ya ailen seni seviyordu ya da herkesin dikkatini ondan once sen cekiyorsun aklini kullan ve herseyini ayir onla makyaj esyalarini bile muhattapta olma kendinide ezdirme odan varsa odani ayir ve tinlamaman zatn onu yeterince tatmin eder.
20 Yorumla
+1 yılSeni kiskaniyor olabilir. Ablan kotu huylu bir insanmis.
113 Yorumla
Soran+1 yılTeyzeme kalmaya gittiğim zaman babamla annemi öyle bir doldurmuş kiii... Erkeklerin evine kalmaya gitti biliyorum falan demiş annemler gece yarısı teyzemi aradı sinirden ağladım ben şu an sivilce tedavisi görüyorum ve dua ediyor inşallah geçmez sivilcelerin inşallah yüzün çok kötü olur diye
- +1 yıl
Ay nepicim bir insanmis ya. Igrenc resmen. Bence senin ablanin piskoljisi bozuk ! Yengec burcu mu kendisi?
Soran+1 yılHayır akrep canım
Soran+1 yılHayattan soğuttu beni a. mk
- +1 yıl
Dikkat et. Seni feci derecede kiskaniyor, baska sebeb olamaz.
Soran+1 yılGeçen bize aile dostlarımız ve onların benimle yaşıt çok samimi olduğum oğulları geldi o bile dedi ki "ablan sana neden böyle bakıyor?" Nasıl? dedim öldürecek gibi bakıyor ben bile rahatsız oldum hep mi böyle bu? dedi çocuk bile fark etmiş
- +1 yıl
Akrepler cok kiskanc olurlar. Mutlaka ondan daha guzelsin, veyahutta daha iyi. Seni kafaya takmis ve seni bitirmeye calisiyor. Allah yardimcin olsun COK zor durum...
senin burcun nedir peki? - +1 yıl
Ay bende akrep burcuyum ama hic icimde yoktur böyle fesatca kıskançlıklar. En fazla sevdiğimi kıskanırım o da haddini aşmadan.
Soran+1 yılBenim burcum koç ve bu arada , benim de kendimden 3 yaş küçük bir kardeşim var ve hep onun iyiliği için uğraşıyorum yardim etmeye çalışıyorum her konuda ama ablam onu da kendiisine göre kuruyor benden çekiyor onu babama anneme bile beni kötü göstermek için g. tünü yırtıyor babam ona inanıyor ama annem kendisi dedi ablan seni kıskanıyor diye
- +1 yıl
Senin ablan hasta. Gecmis olsun.
Sana tavsiyem. Yeni bir elbise veya makyaj malzemesi aldiginda ona soyleme. Gizlice al. Ondan sonra okulda iyi notlar aldiginda soyleme ona. Sevgilin olursa soyleme. Sirlarini annene veyahutta ablana soyleme. Ayrica onunla gozgoze gelmemeye calis. Odalariniz ayri mi,?
Soran+1 yılHayır maalesef aynı odadayız ama odaya bir uyumak için giriyorum yine de arkamdan geliyor benim olduğum odalara bana sataşmak için laf söylemek nefretini kusmak için bir türlü rahat vermiyor bana
- +1 yıl
Off insanin huzurunu bozuyo
Soran+1 yılHemde nasıl vallahi intihara sürüklüyor beni resmen
+1 yılKendi problemlerini senin üzerinden atmaya calısıyor. Herkes de oluyo öyle şeyler. Bence yine sen iyi niyetinle yaklaş aile değerli. Gün gelir anlar diyemem. Sınavın bu seninde 😯
10 YorumlaBehlül gibi erkek kardeşim var hiç böyle kıskanmadım çocuğu valla :/
İnsan kardeşinin güzelliğini kıskanır mı ya?20 Yorumla
+1 yılAnlattıkların sana karşı bir garezi olabileceğini düşündürüyor yanı sıra seni ciddi anlamda kıskanıyor bu durumu aşabileceğini de sanmıyorum.
10 Yorumla
+1 yılAblanı psikolojisi fena halde bozuk yakında senini öldürmeye kalkarsa şaşma psikolojik destek lazım iyi bir psikatriye götürün derim.
10 Yorumla
+1 yılGüzelliğini Kıskanıyor işte niye alınıyorsun ki. Yalnız onla evlenecek erkeğe allah yardım etsin şimdiden
10 Yorumla
+1 yılAcaba ciddi mi yapıyor yoksa densiz sakalar mi? Kardes kardese nasil böyle yapar ya? Uyarin anlatin üzülüyorum diyin.
03 Yorumla
Soran+1 yılDemedim mi sanki ya kaç defa dedim beni ağlarken üzülürken görmek onu mutlu ediyormuş
- +1 yıl
O zaman Allah size sabir, ablaniza da akıl fikir vicdan versin.
Soran+1 yılAmin Allah razı olsun 🌸
- Aile & Toplum konusunda 462 cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar bir araya gelince hep bunlar olmak zorunda mı? Bunları gördükçe üzülüyorum neden bir tane erkek çıkıp aynı olayı yaşamıyor? Ne kompleks varlıklarsınız anlamıyorum (her kadın için yazmıyorum)
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAblan haset duygusundan muzdarip, insana her seyi yaptirabilen tehlikeli duygu... tedavi gormeli... yazdiklarin gercekse eger..
10 Yorumla
+1 yılTakma kafana sebebi açık güzel genler sende bunu yapan abla biraz ergendir yaş kemale erdikçe değişir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeni kıskanıyor muhabbet etmemeye çalış maalesef aile fertlerimizi seçemiyoruz
10 Yorumla
+1 yılAboo aşırı şekilde kıskanç Allah sabır versin takmamaya çalış
10 YorumlaInsanlar sacma sapan konusuyor ablanin da agrina gidiyordur yaptigi hos olmayabilir ama empati yap surekli ablan senden guzel deselerdi ne yapardin? Ablana soyle gurur duysun senle tabi ki guzel benim kardesim desin insanlarin cenesini kapatsin!
02 Yorumla
Soran+1 yılBana gelip ablan senden güzel deseler bile neden ablama iftara atayım o.. ospu diyeyim?
+1 yılSeni kıskanıyor bende böyleyim ama erkek kardeşime karşı
00 YorumlaO nasil ablaymis oyle🙄🙄🙄 ergenliktwn cikamamis daha
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim ablamda öyle 😂😂 ama zamanla alisiyo insan kardesler arasinda böyle kiskancliklar olur genelde sen cok takma
10 Yorumla
+1 yılKıskanıyodur galiba hem guzelsın ve ailen ve cevrenle dıyaloğunnıyıdır sanırım
10 Yorumla
+1 yılSenin tipisiz olman benim sorunummu de
11 Yorumla
Soran+1 yılBen kalp kıramam Allah yaratmış sonuçta ama vallahi usandım
+1 yılsende onu gıcık et. kardeş kardeşi dilediği kadar gıcık etme hakkına sahiptir.
00 YorumlaErgenlik ya... esprili cevap ver iyice sinirlensin 😂
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHastalık dercesine gelmiş kıskançlığı tedavi olsun
14 Yorumla
Soran+1 yılSorunlu valla aptal hocasına falan aşık olup olup ağlıyor evli adamları karısından ayrılsın diye dua ediyor
Cevap sahibi+1 yılSen kendi akıl ve ruh sağlığını korumaya çalış, söylediklerini duymamaya çalış iyiliğin için. Ünite falan gittiğinde kurtulursun ondan..
Soran+1 yılEn büyük korkum zaten kafayı yicem bir gün ondan korkuyorum ya da katili olurum bunun elimde kalır bir anlık sinirle dalarım falan
Cevap sahibi+1 yılÜzüldüm senin adına ablan cidden hasta gibi duruyor onun hasta olduğunu kabul et ve söylediklerini dikkate alma bence doktora gitmeli onun için de hayat böyle zehir gibidir eminim
+1 yılOrtalıkta çok görünme yapacak bir şey yok
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. çocukluğunda yaşayan biri olgunlaşamamış
10 Yorumla
+1 yılkıskançlığından olabilir
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSaftirik onu duyma sen. O da hasetinden çatlasın
10 YorumlaKiskanclikta son nokta
10 YorumlaErgen mi nedir o ya. Ne aptall insanlar var.
10 Yorumla
+1 yılDiren. kızım. hakkına giriyor resmen
10 Yorumla
+1 yılFazla duygusalsin sanırım eglenirdim ben olsam 😊
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılKonuş anne babanla uyarsınlar ablanı
00 Yorumla Kardeşler arasında olur
02 Yorumla
Soran+1 yılBenim dışımda diğer kardeşlerimize böyle yapmıyor ama. Bana garezi var beni ağlarken görmenin ona zevk verdiğini söylüyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim ablam da aynı beni kıskanıyor
10 Yorumlaablanı leylekler getirmiş olmasın?
00 YorumlaAblan seni kiskaniyo lafini ver alttan al gec
10 Yorumla
+1 yılBuyukler genelde boyledir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılArkadaşların abartmış
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAkrabalar
+1 yılYaşlar kaç
07 Yorumla
Soran+1 yıl19 ben o da 21
- +1 yıl
Psikolojisi bozuktur sevgilisi vs var mı ya da oldu mu hiç
Soran+1 yılOldu da 3 sene önce. Hoşlandığı çocuklar bana istek atıyor ve beni soruyorlar ona bana diyor ki sen gibi o.. ospu olsam bana da bakarlar :D
- +1 yıl
Haydaa o nasıl bişey ondan hoşlananlar seni görünce sana mı yürüyolar 😄
Soran+1 yılHayır onun beğendiği çocuklar beni onun yanında falan görünce yanındaki kim? Sevgilisi var mı diyormuş. E ben napıyım yani Allah belami versin de böyle olmasaydı yani ne diyim
- +1 yıl
Yok allah korusun öyle demede ben kaçıyorum şimdi sabah denemem felan var yoğunum eğer mesaj atarsan ya da buna sabah yorum atarsan yazarım biraz
- +1 yıl
az once yorumumda belirttigim. gibi. evlense bile kocam baldizina goz. dikermi. diye. dusunur. o yuzden. senin. enisteye tamamen mesafeli olman gerekir. evlenince evliliginin iyi olabilmesi icin
sabırlı ol o seni sever kıskançlık normal
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 351 cevap paylaştı.
+1 yılKoca ara ona :D
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKardesler arasinda kiskanclik olur.
00 Yorumla
+1 yılSütyen bedeni senden büyükmü?
10 Yorumlao abla değil
10 YorumlaEvlenmiyor mu?
03 Yorumla
Soran+1 yılBakan yok ki😄😄tövbe yarabbim dalga geçmek de istemem ama keşke bir bakan olsa da evlenip gitse
Soran+1 yılO kısmeti hemen çıksa da bir gitse ruh sağlığımı bozdu resmen
+1 yılzamanla biter
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılVay canına
00 Yorumla
+1 yılAldırış etme
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 386 cevap paylaştı. sabırlı ol
00 Yorumla
Devamını Gör(36)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!