Arkadaslar sizce kim hakli ve ben nasil unutucam?

Simdi biz 10 aydir sevgiliydik bu bana baya birsuru sey yapti ama ben yine sevdigim icin canım gibi affettim ornek olaeak benden ayrildiktan sonra flort yapti ya da benle sevgiliyken bikiza parcalarim cok guzel dedi ya da ben bukizla hic konusmadihim dedigi kizla swvgilimli mesajlarini gordum neyse bunlari canım gibu affettim biz 10 aydir hic goruntulu konusmamistik ben utaniyorum cekiniyorum diye arada o arar kendini gosterirdi sonra gecenlerde ikkdefa konuscaktik ebn ytandigim icin alnimi folan gosterdim cok az bugun de dedim alisim alnimi gosterim tek filan dedim bu ilk basta tamam dedi aramada kasini ceneni yanagini yuzunun yarisini goster dedi bende dedim yeni uyandim bugun gistermesem hem alissam dedim sonra dedi gostermezsen kuran carpsin heryerden engellerim yazmma daha benden haber alamazsin dedi en son dddi 10 ayima yazik oldu sana hakkimi helal etmiyorum gram sevmiyorsun filan dedi benim bu cocuga karsi hicbir yanlisim olmadi ayriyken bile sadiktim butun srkadaslarim bunu nasil cekiyorsun filan diyordu simdi heryerden engelleyip ciksrmis beni
Arkadaslar sizce kim hakli ve ben nasil unutucam?