Sizce kim haklı arkadaşimmi ben mi?

Bir arkadaşım var liseden beri yakınız. Birbirimizin her şeyini biliriz. Şuanda ikimizde öğretmen olduk. O memlekete atandı ben Doğuya. Ben ondan bir sene önce atandım. Ben gittiğim yerde kendi bütçeme uygun bekar evi oluşturdum. Annem olmadığı içinde kalmaya sadece arada babam geliyordu. O yüzden evimde 2 yorganım vardır. Bir bazam iki tam açılmayan modellerden cekyatim var. Bunu arkadaşım da biliyor. Bir gün beni aradı kanka ben kardeşim ve kuzenim sana kalmaya gelecez. Kuzenim araba sürmeyi de biliyor bizi gezdirir. Ne zaman gelelim. Bende nisanda buyurun gelin dedim. Tamam demişti. Ertesi gün beni aradı biz çarşamba günü geliyoruz dedi.
Bende kim kim diye sordum. Kardeşim ben kuzenim annem babam dedi
Bende kanka bu çok ani oldu. Ocakta babam gelecek. Siz nisanda gelin babam geldiğinde ben döşek yorgan yastık ayarlayayım. Evimde o kadar kişilik esyam yok dedim
O da biz otelde kalırız dedi bende ben mahcup oldum nisanda gelin dedjm. O da nisana kalırsa biz gelmeyiz dedi.
Bende bir şey demedim o şekilde birkaç gün geçti ne yazdı ne bir şey yine ben mesaj attım. Naptiniz diye babam kalacak yer ayarladı dedi. Bulunduğum şehre geldi geldiğini ne mesaj attı ne benimle görüşmek istedi Bir buçuk aydir konuşmadik bugun de baktım ortak bir WhatsApp grubundan beni çıkarmış. Sizce burada haklı olan kim? Siz olsanız ne yaparsınız Ve aynı kişi ile yazın bir tatil planı yapmıştık. Bazı sebeplerden dolayı iptal edildi. Tatil grubuna dahil ettiği üniversite arkadasi buna bir sürü saydırdı telefonlarını engelledi. Kızın peşinden kostu annesine babasına kızı aratti barıştı. Beni bir kalemde sildi. Açıkçası zoruma gitti. İmkanlarım el verse ağırlardım. Yazında ameliyat oldum elim sıkışık bunu da biliyordu. Bilmiyorum üzülmüyorum da bir yandan ne yapsam bilemedim

Sizce kim haklı arkadaşimmi ben mi?