Psikolog bile beni anlamıyor :( Ağlayacak dereceye geldim yanında :( Arkadaşlar durum çok vahim?

Yaşadığımı farkında değilim ruhum baska yerde sanki ( baska bırsey dusunmuyorum) Yaşadığımı farkında değilim ne seviniyorum ne üzülüyorum hiçbirşey yok yaşama sevıncı yok içimde o yuzden de bırsey basaramıyorum sadece düşünebiliyorum devamı yok :( Psikologda annemle ilgili sorunlarımı anlaattım oda bana ne alakaysa annenle olan sorunların senın bırsey basaramamanla alakası yok dededi ne alakaysa unutkanlık çok dıyorum kendınden dolayı dıyor gerizkalı Arkadaşlar gerçekten durum çok vahim hissetmiyorum tek duygu manasında değil Ruhumu bedenımde hissetmiyorum herşey rüya hayal gibi Bunları yazarken bile çok düşündüm konusamıyorum cunku Unutkanlık dikkat dapınıklıgı hersey var Yardım edin nasıl düzelecek bu durum :((
Güncellemeler
+1 yıl
Hatta bugun annem beni kolumdan tutarak göturdu o derece kötuyum :'((
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar ALLAH rızası için izleyin burada tamöamen anlatamadıklarımı bu video anlatıyor :( https://www.youtube.com/watch?v=gkI_dHYKkJA
Psikolog bile beni anlamıyor :( Ağlayacak dereceye geldim yanında :( Arkadaşlar durum çok vahim?