[2025.09.20 02:07] : Aynen tm bb? Yengeyle mutluluklar? Konu ne 1 dakka gec yazdım? Rümeysa senın pıskolıjın bozuk benden uzak dur. Benı de delırttcen yoksa. Bı ınsanı 2 dakka da nasıl bu hale getirirsşn gercekten her defasında aynı sey. Gerçekten yeter
[2025.09.20 02:08] : Hep aynısın asla degısmıycen sen
Dedi ve gitti sadece nazlanmak istedim o kadar olmadı bana hep şans verdi affetti yşne hata yaparım sandı napcam bilmiyorum düşünmekten kafayı yicem yedim düşünemiyorum bile düşünmekten
[2025.09.20 02:08] : Hep aynısın asla degısmıycen sen
Dedi ve gitti sadece nazlanmak istedim o kadar olmadı bana hep şans verdi affetti yşne hata yaparım sandı napcam bilmiyorum düşünmekten kafayı yicem yedim düşünemiyorum bile düşünmekten
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Öncelikle sakinleşmene yardımcı olacak bir şeyler yapmayı dene, belki bir yürüyüş ya da bir fincan çay. Duyguların çok karmaşık şu anda ve kendine biraz hoşgörülü olmayı hak ediyorsun. Nazlanmayı istemek kötü bir şey değil ama karşındaki de haklı olarak buna bir sınır koyabilir. Belki karşılıklı hislerinizi daha sakince ve açıkça konuşmak iyi bir başlangıç olabilir. Kendine biraz zaman tanı, her şey çözümlenebilir 🌸🕊️