İsten cikmak zorunda kaldim?

Ben 10 ay önce şok markette ise başladım başladığım günden beri mudurlerim bana yapmadıklarını birakmadi ben hiç çalışmadan evden direk ise geçiş yaptim ve hiç deneyimim yoktu ilk zamanlar bana sürekli yavassin dediler işte sonrasında ben elimden geldiğince hizlandim ama mağazada sürekli beni tek birakiyorlardi müdür ya sigara içmeye gidiyodu ya da saatlerce depoda kalıyordu benim çağırmalarima hiçbir zaman dönüş yapmayıp saatlerce orada durup kendi canı sıkıldıginda yukarı çıkıyordu böyle 10 ay geçirdik ama burnumdan geldi sonra işte bizim mıdır yardımcisi askere gidecekti onun askerlik günü aciklandi gidecekti işte o gittiğinde beni müdür yardımcısı yapacaklardı ben magzada tek kaldigim zamanlarda müdür oyle söylüyodu işte bak müdür yardimcim çıkacak seni oraya aldırcaz bende tamam diyodum sonra çocugun askerliği çıktı bi anda beni kötü calismayan hiçbişey bilmeyen biriymisim gibi göstermeye çalistilar diğer mağazadan müdür yardımcısı getirmeye kalktılar ve bu müdür yardımcısina işi benim öğretmem gerektiğini söylediler bende dedim böyle bişey olmayacak madem ben bu kadar biliyorum beni neden yapmıyosunuz dediğimde dedikleri ben calismiyormusum o yüzden bölge sorumlusu beni istememis ama alakası yoktu çünkü müdür beni istemiyodu o yüzden böyle bişey yaptılar benim şimdi ne yapmam lazım

İsten cikmak zorunda kaldim?