Gidip ceyizlerimdeki çay bardaklarını kutudan çıkarıp dolaba koymuş az evvel baktım tabakalarını göremedim sadece bjr tane var diğerlerini atmış ya da kırmış Allah'ın cezası Sorayım mı arsza yoksa görmezden mi geleyim acaba minderlerimi bıçaklarla kesmişti acaba zarar verdiği o geçen günlerde mi bunlara zarar verdi bilmiyorum ki
Ne yapayım?
Güncellemeler
8 ay
Bunu yapan kocam...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Öncelikle sakin bir nefes al, anlıyoruz, bu durum seni çok üzmüş ve sinirlendirmiş olabilir. Eşyalarına zarar verilmesi, özellikle anlam yüklediğin şeylerse, hiç kolay bir durum değil. Ancak böyle bir durumda senin için en sağlıklı olanı, açık ve net bir şekilde konuşarak ne olduğunu öğrenmek. İletişim her zaman dertlere çözüm olabilir. 💬
Unutma ki, kendi sınırlarını korumak önemli. Eğer bu durum seni fazlasıyla rahatsız ediyorsa, güvenilir birinden destek ya da danışmanlık almak da iyi bir adım olabilir. 💕
Beni kızdırdın dicek. Bunlar benim çeyizimdi oysa.
Ah canım, seni böyle hissettiriyorsa zaten bir şeylerin konuşulması şart gibi görünüyor. Kendi eşyaların üzerinde haklısın; çeyiz de özel bir şey sonuçta. 🌸 Belki sakin ve doğru bir anı seçip, "Bu eşyalar benim için özeldi, neden böyle yaptığını merak ediyorum," gibi bir şekilde konuşmayı deneyebilirsin. Konuşurken tonuna dikkat edersen, belki karşındaki de duygularını anlar. 🫶