Arkadaşlar ne olur bana yardımcı olun fikir verebilir misiniz?

Ya fazla açıklayıcı yazmadım için, anlamadınız. Bugüne kadar tüm arkadaşlarım benim çok eğlenceli iyi olduğumu söylerler. Ama çok büyük bir aması var aşırı büyük bir ama bu konuda yardımınızı istiyorum ne yapabilirim?
.
.
.
.
Bütün arkadaşlarımı yazmayacağım herkesi genel olarak zaten bunun yüzünden kaybettim. Ben çok takıntılı bir kızım geçirdiğim trafik kazası nedeniyle böyle oldu. En son arkadaşım Damla beni çok sıkıyorsun diye benle iki hafta küs kalmıştı. Sonra barıştık ☮ hatta erkek arkadaşı ile arası bozulmuş benden yardım bile istedi. Neyse sonra ben en kısa zamanda görüşelim diye mesaj attım görüşürüz Canım yazdı ama düm akşam Nasılsın kuzum yazdım mavi tık oldu cevap vermedi. 1 haftadır hikâye paylaşmıyor WhatsApptan benim 24 saattir attığım hikayeleri görmüyor ben onum WhatsApptan durumunu Merhaba ben WhatsApp kullanıyorum yazısı bile bende gözükmüyor. Ama mesaj atabiliyorum resmi görünüyor. Hatta numarasını silip tekrar kaydettim hala resmi kaybolmadı engellese kaybolur demi? Şimdi ben seni çok özledim medajı atsan kızar mı acaba.
Arkadaşlar ne olur bana yardımcı olun fikir verebilir misiniz?