Şimdi 1 senelik ilişkim var ve kimse kimsenin yediğini içtiğini ödemek zorunda değil die ben hep hesabı ödedim hatta ben hiç buluşmak istemedim bazen bahane uydurdum ve buluşmak istemiyorum dedim gitmedim topu topuna 1 seneye yakın ilişkide 3 4 kez buluştuk oda hesabı hep ben ödedim ben bunu laf etmiyorum asla severek yaparım ama kendisi hiç yanaşmıyor hesap ödemeye gelince yalandan dil ucu ile teklif ediyor ve geri çekiliyor uzak duruyor bende buna sinirleniyorum buluşmayı kestim çünkü buluşmaya gidince yanıma illa para alıp gidiyorum yani mesela yanımda para olmasa anlarım ama ne bilim trakyanin erkekleri hep böyle cimrimi anlamadım ben yani demekki bazen diyorum s... kn yariyormus die şimdi ortak olsa zoruma gitmez bir gün ben ödesem diğer gün o ödese herneyse geride laf etmesin arkamdan die ben ödüyorum yani kendisi canım pizza çekti dedi tamam yiyelim dedim yedik geri utanmadan diyor ya sen ödüyorsun hep birde ben ödeyim diyor hatta geride dedi ben kendiminkini ödeyim dedi bende sinirlendim yani ödemek isteyen insan teklif etmez yapar die düşündüm yani şimdi ilişkimi bitirdim artık kimseyle ilişki yaşamak istemiyorum bir insan sever değer verir ve karşılığını hissetmeyince soğuyor inanın o sebebten yeri gelince şunu yaptım bunu aldım kardeşimin kız arkadaşına 5000 TL borç verdim vs diyordu her neyse sizce ayrılmakta doğrumu yaptım yanlışmi yaptım içim acıyor ama yani tek taraflı uğraş insanı yoruyor bana seni seviyorum desede ben inanmıyorum o sebebten bitirdim evet sizce güzel kararrmi yanlışmi
Sırf hesap için değil en azından arkamdan laf dedirtmedim çok şükür ama insan bir yerde zorlanıyor her zamanda para bulamaz bir insan bende halince buluşmayalim diyordum halince ama olmadı işte
Sırf hesap için değil en azından arkamdan laf dedirtmedim çok şükür ama insan bir yerde zorlanıyor her zamanda para bulamaz bir insan bende halince buluşmayalim diyordum halince ama olmadı işte
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
İyi yapmışsın. Seni maddi olarak kullanmaya çalışan biri. Boş insan, öyle olanlardan hiç bir şey bekleme. Bir kadının üzerinden yiyip içenler beni fevkalade irite ediyor. Erkek dediğin vakur olur, yanında duran kadına para harcatmaz. Edep vardır nezâket denen bir şey var. Paran yoksa buluşmaya çıkma arkadaş. Geri dönerde sen kabul edersen her yönü ile kendi ayağına sıkmış olacaksın.
İnan benim bir huyum var sildiğim soğuduğum insanı hayatima alamıyorum geri aşk meşk hikaye onurlu insan gerçekten mantığı ile hareket eder die düşünüyorum yani gerçekten para avcısı değilim yani bir ban bir o yapsa gene eywallah derim ama böyle olmaz dediğiniz gibi para harcamak istemiyorsan ya da yoksa buluşmayacaksin net
Ayrıca yorumunuz çok güzeldi teşekkür ederim size
Ben, bir sen öde bir ben ödeyede karşıyım. Ne olursa olsun hesabı ödeyecek kişi bellidir, erkek. Net. Şöyle bir şey var, evden çıkarken telaş olur unutkanlık olur, olur ya insanlık halidir dünya halidir o an durum izah edilir karşı taraf ödeyebilir. Birdahaki buluşmaya gelmeden öncede yemekte ödenen ya da başka bir şeyde harcanan paranın bir tık üstünde karşı cinse bir hediye alınır jest yapılır. Onure edilir bağlar sıkılaştırılır dahada pekiştirir. Erkek, çıktığı birlikte olduğu kadını sağmaya kalkmayacak. Erkek şu düşüncede olacak her zaman, ileride eşim hatunum olacak gözü ile bakacak, ailem gözü ile görecek. Adamlık budur. Sana yapılan işe düpedüz madamlık. Neyseki zamanında kumaşın kalitesini görmüşsün.
Rica ederim. Bende teşekkür ederim. Selametle. 🖐
İşte benimde demek isteğim buydu lafı ağzımdan aldınız helal olsun vallaha aynen çünkü insan aklı ile harekete ederse her zaman yarı yolda kalmaktan kurtulur Allah'ın izniyle TEŞEKKÜR ederim SELAMETLE 👍
Hesap ödemeyen erkek gay dır
*
Kesinlikle öyle
Hakikaten öyle. Ayıptır yani.
Ben vallaha parasında değilim ama insan bir içten gelerek der bu seferde ben yapayım ayıp olmasın
Kesinlikle.
Evet yorumunuz için çok teşekkür ederim içimi rahatlattı
Rica ederim
Ayrıl
Öyle yaptım vallaha
Oh mis gibi kaç yasında sevglb
27 benimle yaşıt
O ne öyle çocuk gibi ya
Vallaah sen ondan olgunsun helal sana 😂😂😂
her şey yaş dediğimde inanmıyo kızlar ama inanırlar elbet bi gün :)
Senin kıymetini bilmeyen kız maldır açık ve net
Teşekkür ederim hanım efendi ama insanlara bu kadar takılmayın gerçekten gereksiz birisi çok belliiiii
Kesinlikle zaten bende sildiğim insanı birdaha hayatıma alamıyorum huyum bu
Senin sevgilin var mı kardeşim aman oku boş ver sevgilinin canı cehenneme
Yok sevgilim yok ben benim yasımdakilerle takılmayı sevmiyorum cocuksu davranıyolar benden büyüklerde yaşımı öğrenince konuşmuyo ama konuştuklarımla uzun konusuyoruz yani uyum sağlıyorum
En güzeli alma hayatına
Aslında daha erken biraz beklesen 😂
Yaşım 20 oldu elbet bazı şeyler istiyo canımız 😂 kafa dengi birisin bu aradaa
Sende ergen kızlarla olma ama bak 20 lik. kizlarla ol 21
, ulan 😂😂😂😂😂
Ya 20 21 sarmıyo
Böyle 26 27 en güzeli 😂😂 ahahaha
Onlardami ergen
La havle ula neydecen 27 senden erken yaşlanır onlar 😂😂😂😂
Bişey olmaz en azından yaslanınca aldatmaz 😂 senin yaşlar iyi ya olgun ve güzel
Ahahah 😂😂😂😂😂😂 Allah'ım bir kendimi deli sanardim snsjs
Ahahahshshsh güzel anlaştık bence seninle😂
😂😂😂😂😂 ben vallaha hiç kimseyle anlaşamıyorumm sen beni dinle eninde sonunda kendinden küçük kızla evleneceksin hah
Senle evlenirsek ya güzel anlaşıyoruz😂
Aman sjsjjjsj ben geçimsizim 😂😂😂
Geçinirizzz😂😂😂 boy kaç senin
170 ajajaja
Ben 1.84😂😂😂
Özelemigeçsek😂
😂😂