Arkadaşlar bana biraz fikir verir misiniz?

Şimdi 1 senelik ilişkim var ve kimse kimsenin yediğini içtiğini ödemek zorunda değil die ben hep hesabı ödedim hatta ben hiç buluşmak istemedim bazen bahane uydurdum ve buluşmak istemiyorum dedim gitmedim topu topuna 1 seneye yakın ilişkide 3 4 kez buluştuk oda hesabı hep ben ödedim ben bunu laf etmiyorum asla severek yaparım ama kendisi hiç yanaşmıyor hesap ödemeye gelince yalandan dil ucu ile teklif ediyor ve geri çekiliyor uzak duruyor bende buna sinirleniyorum buluşmayı kestim çünkü buluşmaya gidince yanıma illa para alıp gidiyorum yani mesela yanımda para olmasa anlarım ama ne bilim trakyanin erkekleri hep böyle cimrimi anlamadım ben yani demekki bazen diyorum s... kn yariyormus die şimdi ortak olsa zoruma gitmez bir gün ben ödesem diğer gün o ödese herneyse geride laf etmesin arkamdan die ben ödüyorum yani kendisi canım pizza çekti dedi tamam yiyelim dedim yedik geri utanmadan diyor ya sen ödüyorsun hep birde ben ödeyim diyor hatta geride dedi ben kendiminkini ödeyim dedi bende sinirlendim yani ödemek isteyen insan teklif etmez yapar die düşündüm yani şimdi ilişkimi bitirdim artık kimseyle ilişki yaşamak istemiyorum bir insan sever değer verir ve karşılığını hissetmeyince soğuyor inanın o sebebten yeri gelince şunu yaptım bunu aldım kardeşimin kız arkadaşına 5000 TL borç verdim vs diyordu her neyse sizce ayrılmakta doğrumu yaptım yanlışmi yaptım içim acıyor ama yani tek taraflı uğraş insanı yoruyor bana seni seviyorum desede ben inanmıyorum o sebebten bitirdim evet sizce güzel kararrmi yanlışmi

Sırf hesap için değil en azından arkamdan laf dedirtmedim çok şükür ama insan bir yerde zorlanıyor her zamanda para bulamaz bir insan bende halince buluşmayalim diyordum halince ama olmadı işte
Arkadaşlar bana biraz fikir verir misiniz?