kızlar neden sadece kötülere aşık olduklarını biliyorlar mı iyileri ise sadece saptırıp alay ediyorlar.

kızlar neden sadece kötülere aşık olduklarını biliyorlar mı iyileri ise sadece saptırıp alay ediyorlar.
Her zaman merak etmişimdir. Muhammed sırf kadın için şehvet için meşhur olmak ve hedeflerine ulaşmak için bu ayetleri nasıl yazabildi. Karşı tarafı korkutmak, kendi tarafını elde tutmak için bunları uydururken hiç mi korkmadı Tanrı'dan? Tanrı ağzından ayet yazıp bunlara insanları inandırırken hiç mi vicdanı sızlamadı. Düşünüyorum düşünüyorum. İşin içinden çıkamıyorum
Hz. Muhammed uydurmadı Allah indirdi.
Tanrı 'nın (varsa tabi) bu işlere karışmadığını, karışmayacağını anlamış olmalı.
Dini alet etmeseydi adı unutulan bir filozof olmaktan ileri gidemezdi kendi döneminde.
O ise kendi düşüncelerini ayet olarak lanse edip sonsuza kadar insanların zihinlerinde yaşamayı garantiledi..
@SoloSofistike hayırlı yanmalar
@Kimseee2873 size de iyi uykular 😂
@SoloSofistike senin emin olduğundan daha da eminim. Sana yüzde yüz garanti veriyorum yüzde 99 bile değil.
@Kimseee2873 bunu söyleyebilmen için elinde delil olmalı. Göster bize delilini.
@SoloSofistike ben emin olduğum şeyi elbette sana gösteremem. Ama emin olmamı sağlayan şey var elbette. Metafizik üstüydü. Ama sonsuz cehenneme gideceksin emin ol :)
@Kimseee2873 başkalarına gösterip anlatamıyorsun bir şeyi bu sadece senin inancındır. Sen inanıyorsun diye bir şey gerçek olmaz.
Ya cennet/cehennem yoksa her şey buradan yani yaşamdan ibaretse?
Bunu hiç düşündün mü?
Bunu düşünerek, sorgulayarak idrak edemezsen ölüm anında farkına varacaksın o inandığın meleklerden biri yanına gelmediginde tek başına acı ve pişmanlık içinde son nefesini verirken.
Bir şeyler yapabilecekken, hayatını daha mutlu ve anlamlı işlerle geçirmek varken inançların yüzünden hep bir adım geride durmuş olmanın pişmanlığını aslında kendi cehennemini yarattığını o an anlayıp dehşete düşeceksin.
Umarım çok geç olmadan uyanırsın bu gaflet uykusundan 🙏
Amacım ne seninle, ne soranla, ne de başka biriyle din tartışmak değil. Çünkü inanan bir beyne hiç kimse etki edemez kendisi sorgulamaya başlamadığı sürece. İşte ben bunu biliyorum. Çünkü bunun milyonlarca örneği, kanıtı var.
Kaynak: Kitapyurdu. com https://share.google/Fl9HL7bEQsMn4pBkm
Bana saldırma gereği duydun. Çünkü inançlarına bir saldırı olarak algıladın yorumumu ama öyle değil işte ben sadece akıl ve mantık yürütüyorum. Yorumumu tekrar okursan herhangi bir ima, hakaret vs olmadığını görebilirsin.
Ben sadece cevap ilgimi çektiği için bir yorum yapmak istedim.
@SoloSofistike Allah var cehennemde yüzde yüz var. Asıl sen ölürken enfal 50) Melekleri, onların yüzlerine ve arkalarına vurarak: 'Yakıcı azabı tadın' diye o inkâr edenlerin canlarını alırken görmelisin” bunun pişmanlığını yaşayacaksın. Benimkisi inanç değil gerçeğin ta kendisi ki benim bir şey göstermeme gerek yok. Dağlar gökyüzü gece gündüz meyveler hayvanlar insanlar. Yağmur bulut ay bunlar kendi kendine oluşamayacağı yaratıldığı gayet açık. İslam doğru din. Doğru din olmadığına sen inanıyorsun ben sana inanç demiyorum doğruyu söylüyorum inanmıyorum gerçek biliyorum. Bir gün anlayacaksın umarım beni hatırlarsın ;)
@Kimseee2873 okumaya bile gerek duymadım hâlâ bedevi saçmalıklarından örnekle başladığın için. Umarım bir gün beynini kullanmaya karar verirsin. İyi günler 🙏
@SoloSofistike görürsün
@SoloSofistike çok komik değil mi? 50 küsür yaşında 6 yaşında zavallı bir kız çocuğunu hatta kebdi gelinini bile ziken 68 tane karısı ve cariyesi olmuş sapık bir dayının yazdıklarını gerçek sanıp sana delil olarak sunuyor. Maalesef ki bunlardan on milyonlarca var ülkede. Bu yüzden de senelerdir birileri kanımızı emip gün geçtikçe ülkeyi bataklığa sürüklüyor.
En çok kanıma dokunan da bunu özellikle kadınların yapıyor oluşu. Kendi haklarına, özgürlüklerine en önemlisi varlıklarına sahip çıkmıyorlar..
İslam hukukunda 2 kadının şahitliği 1 erkeğinkine eşdeğer. Kadını eksik ve yetersiz görüyor ama hâlâ kadınlar ısrarla İslamı savunuyorlar.
Türkler ne zaman Müslüman oldu o zaman kadının tüm hakları elinden alınmaya başlandı, eve kapatıldı, hor ve hakir görüldü.
Atam bu düzeni tersine çevirdi Türk kadınına hak ettiği yeri ve değeri verdi ama bizim kadınlarımız yine bağnazlığı kucaklamayı seçtiler..
@SoloSofistike @cevapsahibi cehenneme gidince kim uyduruyormus görürsünüz.
@Kimseee2873 olmayan cehenneme mi? Ne kadar boş , ne kadar cahil tiplersiniz siler yaaa. Bir çocuk tecavüzcüsü sübyancı ensest sapığın bilime mantığa vicdana aykırı boş laflarıyla milleti tehtit ediyorlar yazık
Yüzde yüz eminim.
@Kimseee2873 cehaletinden mi eminsin? Bak işte bu konuda sonuna kadar haklısın. 👍
Senin cehenneme gideceğine emin olup bu çok bilmiş yorumlarını okumanın tadı başka.
@Kimseee2873 olmayan şeye mi gidecem? Peki neye dayanarak söylüyorsun bunlara kanıtın ne? Sübyancı ensest kadın düşmanı sapık muhammedin yalanlarına dayanarak mı?
Ben kuranda yazan metafiziküstü olaylardan birisini yaşadım. Bunu sana kanıtlayamam elbet ama bu tartışmada benim haklı olduğumu biliyorum ve senin akıbetin Zümer 72)
Zümer 72) Ve onlara: “Artık ebedi olarak kalacağınız cehennemin kapılarından girin içeri!” denilecektir. Büyüklük taslayanlar için ne kötü bir yerdir orası.
@Kimseee2873 boş yapma doğa üstü olaylar sadece sapık muhonun yazdığı kitapta yazmıyor antik sümerde de yazıyor mısırda da Çin'de de antik maya aztek inkada da. Tabi sen bunların kimler olduğunu bile bilmez ancak arap sapığının boş laflarına itibar edersin. Cehalet başka bir şey tabi
@Kimseee2873 metafizik zaten fizik üstü demek. Metafizik üstü yazarak sen cahilliğini kanıtlamış oldun 😂
Geç değil bak hâlâ araştırıp gerçekleri öğrenip insanca bir hayat yaşayabilirsin.
O metafizik olayları dine inanmayı bırakalı ben sıklıkla yaşıyorum. Çünkü keramet dinde değil insanda.
İnsanın en fazla evrim geçiren organı beyni. Beynimiz de binlerce yıllık insanlık tarihinin izlerini taşıyor ve bunları sonraki nesillere aktarmakla görevliyiz her canlı gibi.
Metafiziküstü falan dikkatsizlikle olabilecek bir şey zaten biliyordum kelime anlamını metafizik fiziğin önünde başka bir kelime var insanın fizik olmadığını sadece anlaması gayet normal. Abartmaua devam edebilirsin. Cehennemde iyi yanmalar
@Kimseee2873 lan mal mal konuşma. Sen önce peşinden koştuğun sapığın nasıl bir. Çocuk tecavüzcüsü nasıl bir ensest nasıl bir ahlaksız olduğunu iyice bir araştır. Ayrıca korkma cehennem diye bir yer yok. Onlar arap masalları. 1400 sene öncesinden.
Kalem 15-16) Ona âyetlerimiz okunduğu zaman, “Öncekilerin masalları!” der. Yakında onun alnına (cehennemlik) damgasını vuracağız!
@Kimseee2873 lan mal mal konuşup durma bana sapık muhonun yazdığı boş lafları örnek gösterip durma. Duruyor duruyor sapık sübyancı ensest ölü sevici ahlak yoksunu bir sapığın milleti kandırmak için Tanrı'nın ağzından yazdığı boş lafları söyleyip söyleyip duruyor embesil yaa
Cevap sahibi üslubun çok yanlış. Yanlış üslup da doğru sözün celladıdır 🙃
Senin üslubun çok güzel. İnsanların metafiziküstü gibi dalgınlıklarından cahil diye yaftalıyorsun ya sen bir harikasın.
@Kimseee2873 harika olan sensin cennete gideceksin unuttun mu seçilmiş insan seni. Beter ol 😂
Ben cennete gider miyim bilmiyorum ama siz böyle cehenneme gidersiniz
@Kimseee2873 yahu kızım bak sana ne diyorum öyle bir yer yok. Kandırıyorlar seni anla artık bunu
Biz Berk ve Şenay!
Şu bir gerçek ki, insanlık tarihinden bu yana iyilik-kötülük arasındaki denge ve mücadele hep tartışılmış bir konu. İnsanların bazen "yanıltıcı" olanı tercih etmesi ya da hatalı seçimler yapması, duygusal karmaşalardan tut, bilinçaltı dinamiklere kadar birçok nedene bağlı olabilir. Kendi içinde bu gibi durumlara daha az hayret edersen, belki daha faydalı çözümler bulursun 🤔.
Peki ya sen? İyiler ve kötülerin bu dansını nasıl görüyorsun? 🌱
Cevap
3Cevap
Allah’ın kitabının ve ayetlerinin insan eliyle uydurulmuş olmadığının en büyük kanıtı Rum suresidir okumanızı tavsiye ederim
O sırada altın içinde yüzüp dünyanın en güzel kadınlarından harem kuran Osmanlı padişahları puahaha
Maalesef en büyük hilesi
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?