Özgürlük çılaklık değildir diyen her bir insan beyinsiz mi?

Evet hemde beyinsizliğik şurda dursun tek hücreli canlı olduklarını düşünüyorum amip bile bu insanlardan daha zekidir. Fikrin nüfusun büyük bir çoğunluğu İslam dinine inanıyor. Bırakın da özgürlük hakkında ateistler konuşsun. Hele hele bunları kadınlar yapıyor teşhircilik özgürlük değil diyo 😂 . Peki ne özgürlük mesela hani muhtemelen İslam'a inanıyor kadın olduğun için mahkemede yarım şahit sayılmak mı özgürlük? Yani bu dine inanıyorsan bu olayı da onaylıyorsundur. Erkek kardeşinden daha az miras payı almak mı özgürlük? Kapanma ayetinde kölelerinize iyi davranın yazar. İslam dininde kölelik vardır. Yani sen koskoca Allahsın Çok mu zor köyünü yasaklıyorum demek kim ne diyebilir ki ne yapabilir ki. Acaba bu kitabın kurallarını uyduran kişiler insan mıydık ki köleliğe güçlerini yetemeyeceğini düşünüp onlara iyi davranın tarzında cümleler kullanıyor? Ne dersiniz. Allah köleliği yasaklamamış daha çok meşhurlaştırmış onları iyi davranan demiş. Neyin özgürlüğü bu içinde kölelik olan bir dinin içinde neyin özgürlüğü olabilir? Sen böyle bir dine inanıp özgürlük hakkında nasıl bir fikir sahibi olabilirsin? Ben böyle insanların özgürlüğünün ö harfine mi bile ağzına almamaları gerektiğini düşünüyorum aldırtmayacaksınız. Bırakın da özgürlük hakkında erotizm ve ateizm fikir belirtsin. Özgürlük sizin alanınız değil.
Özgürlük çılaklık değildir diyen her bir insan beyinsiz mi?