anne kuzusu gibi geliyorlar bana. yok anneyle çekilen resimleri facebooklarda paylaşmak, yok anneyle yorumlarda sevgi gösterileri filan. böyle biri ile birlikte olmak evlenmek filan çok saçma geliyor düşüncesi bile bana. erkek gibi yani erkeksi gelmiyorlar çünkü.
Cevabın nedir?
Kimin ne zaman ölüceği belli olmaz ama iyi bir eşin karın varsa ve annesi sürekli oğlunu kışkırtıyorsa (çok var çünkü hiç bir kızı beğenmeyen ağzıyla kuş tutsa nankörlük eden ara bozucu anneler) oğlunun annesini hiç dinlememesi gerekiyor gerekirse Karısını ailesine karşı savunması gerekiyor o anne yarın öbür gün ölücek ve adam kendi kurduğu ailesiyle birlikte ömrünü geçirecek o kadın "ne yapsa yaranamayan gelin"oğluna hem anne olucak hem eş. Bazı erkekler ailesine gerçekten çok düşkün böyle erkekler evlenmesin otursun ana babasıyla yaşasın
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılitici gelir bana
919 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTeşekkürler
Soran+1 yılgeri zekalılar işte. bir de utanmadan saygıdan filan bahsediyor mallar.
Cevap sahibi+1 yıleheheheu çekemiyorlar
Cevap sahibi+1 yıl@soran bu soruyu günün sorusu yap manyak tutar:)
Soran+1 yılhaklısın :) ama bir sürü salak çıkar yine
Cevap sahibi+1 yıleksilesinler sorun değil benim için
Soran+1 yılküfür filan ediyor mallar. gerçi hata bende onlar insan yerine koyup sinirleniyorm. oturup izliceksin geri zekalılıklarını
Cevap sahibi+1 yılsoran şahıs benim özelime gelir misin rica etsem bir şey diycem
Soran+1 yılçoğu bir havalara girmiş. kasmış filan. yok annelerni mi bırakıcaklarmış bilmem ne. sevmeslermiymiş analarını. sanki ben annenizi bırakın sevmeyin diyorum. :D bu kadar salagı bir arada görmedim valla :))
Soran+1 yıltamam
Cevap sahibi+1 yılBurdan sorunun cevabında bana laf edenlere sesleniyorum ben sizler kadar ezik insan görmedim yüzüme söylemeye korkuyorlar
Cevap sahibi+1 yıl@CmL34 benim için öyle seni mi gerdi?
Cevap sahibi+1 yıl@Pilder yarası olan gocunur kardeşim nerden biliyorsun verip vermediğimi?
Cevap sahibi+1 yılNe kadar cahil ne kadar gerizekalı bir toplum şu yazılanlara bak daha ne denmek istenmiş onu bile anlamamışlar evlenince anlar kızlarımız ne demek istediğimizi :)
+1 yıloğlunu ilk kucağına aldığı andan itibaren ona bakım veren seven, şefkat gösteren, uğruna her şeyini feda ettiği ve her istediğini yapan kişiye olan hayranlıktan ötürü duyulan düşkünlüktür. sevgidir, sevginin organiğidir.
bu erkeğe laf atacak olan kadınlara peşinen bir cevabım olacak. hanımlar unutmayın bir erkek annesine nasıl davranııyorsa, sizede aynı şekilde davranacaktır. sonra efenim bu adam neden böyle oldu, hödük oldu, öküz oldu, bana vurdu falan demeyiniz.255 Yorumla- +1 yıl
beyler adam haklı ama eig seçilmemiş
Aile & Toplum konusunda 881 cevap paylaştı. Kendi ebeveynlerine aşırı derecede bağlı tipler bana da itici geliyor, özellikle erkeklerde. Sonuçta gün gelecek kendi aileni kuracaksın! Halâ önceliği ebeveynlerine verirsen evini ihmal edersin, bu bir gerçek. Ancak seni büyüten senin için fedakarlık yapan insanları da unutamazsın. Bu nedenle ebeveynlerini gerçekten düşünen biri öncelikle kendi ailesine değer vermekle başlamalı.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
40
Cevap
69Cevap
banada eşşek kadar olmuş kızların daha altına yapan çocuk gibi şımarık olması annesiyle çektikleri resimleri facede paylaşmaları artı yorumları hiç bir şey anneden daha kutsal olamaz bir adamın başına olmadık bir iş gelirse karısı terk eder ama annesi terk etmez kadın tekrar bulunur ama anne bir kere bulunur bir dahada bulma şansın yoktur allah büyüktür ya senden bir gün anne olunca inşallah bu söylediklerini yutmak zorunda kalırsın benimde gıcığım var arkdaş evlenince kadının kocasını ailesinden uzaklaştırmaya çlışması ama konu kadının ailesi olunca akan suların durması
10 Yorumla
+1 yılNe alak ya ne alaka? Onu 9 ay karnında taşıyan.. Sancılarını çeken. Tekme atınca sevinen doğuran ve bu taşına kadar bakan bir kadın o.. Annesi.. Napsın sevmesin mi istiyorsun. Nedir bu anne kıskançlığı? Hadi kıskançlık olmasın dielim niye itici geliyor ? Çok ama çok saçma...
1029 Yorumla
Soran+1 yıltanımadıgm erkekleri mi annelerinden kıskanıcam. diyorum ki ERKEKSİ gelmiyorlar ANNE KUZUları gibi geliyorlar. anlama özürlüsü deglsin dimi
- +1 yıl
Kes sesini bana atar yapma.. Ben orda ne dedi. Ondan sonra diyelim kıskanmıyo demedim mi? Snlattığımı anlayamamıssın sen canım 😉
- +1 yıl
Atarliii
- +1 yıl
Aynen ole evde kalmistir muhtemelen gordugubresimleride kiskaniyordur
- +1 yıl
Ergenlikten ciktigimdan giremezsin tabide adabaiyla cevap verenlere nasil cevap verdigini gordugumuzden ole yaptik
- +1 yıl
Sen kime diyosın nedemek istiyosun anlamadım?
@sezginkara - +1 yıl
Sorana
Soran+1 yılahaha
- +1 yıl
Ne gülüyorsun kızım çok mu hoşuna gitti? Yorumlara baktımda soruna senin fikrine göre karşı gelenleri hep terslemişssşn burada bana felsefe yapma gelipte..
@sezginkara tamam 😊 - +1 yıl
Hem sikayet etttim onun cevaplarini kaldirilmis birazi anlamamis olman normal 😊
Soran+1 yılsenin işin gücün yok mu ya. git başka paylaşımlarda mavilre yaranmaya çalış
- +1 yıl
Ha tamam 😃 ben de noluyo diyorum
- +1 yıl
Bu kız evde kalma korkusuyla bas basa degilse bende neyim
- +1 yıl
Ole iste biraz garip gorundu onun yorumlari kaldirilinca 😀
@Umursamaz-gnc katiliyorum :D
Soran+1 yılsize son sözlerim olsun : www.kizlarsoruyor.com/.../q2544544-bir-paylasimi-okuyunca-beyninizle-yorum-yapmayi-beceriyor-musunuz
- +1 yıl
Et bizde satasma amaci yok incelenindiginde gorunur
- +1 yıl
Et canım benim seni tutan yok 😃 haha çok guldum ya
@umursamaz-gnc - +1 yıl
Kanka bide herkesi -liyo bende usenmeden+1ledim 😂😂 @Hkgnvjmvg
Soran+1 yılsezgin ergeni sen üşenmeyip benim artı ladıklarımı da eksiledin. benden bir farkın yok o zaman.
- +1 yıl
Sagol kanki
@Hkgnvjmvg - +1 yıl
Doktoraya dogru emin adilmlarla ilerliyo
@Hkgnvjmvg - +1 yıl
Çıkmıştım ben neler olmuş neler 😃 @sezginkara ve diğerleriii 😊
Soran+1 yılhehe bir sen eksiktin
- +1 yıl
Sus kız sen kaç yaşındasın acaba merak ettim 😃
- +1 yıl
Mevzu dahada uzadi aslinda 😁
- +1 yıl
Nasıl 😃 açık konuşun pleasee 😃 @sezginkara
- +1 yıl
birbirimize girdil burada ama soranın yorumları kaldırırdı :D
+1 yılBence sen daha iticisin. Insanca ifade et kendini sonra burdakileri yargila.
Ayrica annesini sevmeyen ona bagli olmayan bir erkekten beni sevmesini bekleyemem. Annesine saygisi olmayaan erkekle isim olmaz...80 YorumlaBenim oğlumun bana karşı ayrı davranmasını isterim. Çünkü ben onun annesiyim. Yani karşımdaki insana bunu yapmamasını istemek bencilliktir. Bende anne olacağım yani. O zaman çocukum kızlara güzel gözükçem diye bana mı düşkün olmayacak :( ne istersek onu buluruz.
10 Yorumla
+1 yılBanada bir erkeğin aşkım canım cicim yapması cıvık cıvık aşk böcüğü hareketlerine girmesi uyuz edici geliyo erkek arkadasın seninle böyle olunca erkeksi gelebilmeye devam ediyoda anasına düşkün olunca mı erkeksi olmuyo peehh
41 Yorumla
Soran+1 yılyoo aşırı o şekilde davranan erkekler de iticidir
Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Annesine saygi duymasi guzeldir. Ama herseyini annesine anlatan en ufak seyi yetistiren annesine soran ondan habersiz adim atmayan erkek iyyy yani uzak dursun
20 Yorumla
+1 yılbeni doğuran onca zorluğa rağmen en iyi şekilde yetiştiren bana herşeyin en doğrusunu öğreten ve sayısız birçok şey öğreten annemdir , eğer onu sevmek ona düşkün olmak iticilikse evet iticiyim ana kuzusuyum ve yakıştırdığınız diğer sıfatlarım..! ve bununla gurur duyuyorum
00 Yorumla
+1 yılburaya yorum yazan bayanların kaç tanesi anne? ve bu soruyu soranda bir anne mi acaba? valla istediğiniz kadar itebilirsiniz bizi sıkıntı yok...40 tane kadın değiştiririm ama başka ana bulamam..
30 Yorumla
+1 yılAnne de bir kadın. Bir kadını kıskanman hoş değil. Anne seven erkek vicdanlı olur. Yalnız şöyle bir gerçek var.
"10 erkek 2 odalı evde yaşar, 2 kadın 10 odalı evde yaşayamaz"...60 YorumlaDüşkünlük itici değilde seni ailene aileni sana karıştırıyorsa sorundur yoksa ailevi olmak iyidir. ailesinin beyniyle düşünmesinde canımı yesin isterse tm oda anasıyla çektigi fotoyla dolu olsun yeterki özgür akıllı olsun yönetilmesin
00 YorumlaSende anne olucaksin bu soylediklerin cok sacma geldi bana acikcasi
32 Yorumla
Soran+1 yılbak gördün mü sana saçma gelmiş. şimdi sana saçma gelmesini ben saçma bulsam burada mantık olur mu? olmaz. işte bana da aynı o şekilde itici geliyorlar. kadınsı geliyorlar
1 Kız var diye anasından babasından vazgeçen erkektende hayır gelmez zaten..
Eğer bulursanız böylelerini tepe tepe kullanın..
Bankada vadeli hesaba yatırın isterseniz :)30 Yorumla
+1 yılhttps://i.hizliresim.com/4L1EgY.jpg anne diyosun ANNE?
60 Yorumla
+1 yılerkek dediğin evlenene kadar ailesine evlendikten sonra karısına düşkün olmalı bence evlenince de ailesne düşkün olan erkek ana kuzusudur (annenize saygısız olun demiyorum olayı yanlış değerlendirmeyin)
10 Yorumla
+1 yılBence itici olan kisinin hayatindaki insanlara hakkiyla davranmamasi... sonucta anne de aile de kiz olsun erkek olsun hepimizin hayatinda onemli bir yerde...
00 YorumlaSiz ne saçma sapan insanlarsiniz ya. Ailesine annesine düşkün olan adam ileride eşine çocuklarına evinede düşkün olur
70 Yorumla
+1 yıltabikide ailesine duskun olmali ama bence bunun bir sınırı var ve evet bu sınırı asanlar gerçekten çok itici
30 Yorumla
+1 yılİtici gelirse gelsin fark etmez bizi bebekken koruyan bakan büyüten Annemiz sevgililer değil Anne bir tane olur sevgili istediğin kadar ben annem için canımı veririm yakar yikarim
31 Yorumla
Soran+1 yıltamam
Aile & Toplum konusunda 6b cevap paylaştı. 60 Yorumlaveysel karani iticimi sırf annesine yakınlığından dolayı peygamber cübbesini hz ömerle ona göndermiş hiç bir kadın annenin yerini alamaz
41 YorumlaAile & Toplum konusunda 305 cevap paylaştı. Senin gibi aile anne sevgisinden yoksun yaşasaydık fikrine katılırdık.
50 Yorumla
+1 yılŞimdi kişinin kendini abuk subuk şekillere girerek, yarı çıplak resimleri çekinip koyması ayıp olmuyorda annesi ile çekindiği fotoğrafı koymasımı ayıp oluyor. Gerçi ben hepsine karşıyım ya neyse
12 Yorumla
Soran+1 yılabuk sabuk yarı çıplak resimler igrenc oluyor. annesiyle aşırı sulu bir ilişki ise itici
- +1 yıl
Ben sadecyim böyle
Ana kuzusu annesinin her sözünü dinleyen sözünden dışarı çıkmayan kişi ama bunun anneyle fotoğraf çektirmekşe sevgi sözcüklerinde bulunmakla ne alakası var yarın bir gün seninde oğlun olsa sana bu davranışları gösterse iticimi olacak yani..
20 YorumlaAileni kaybettiğinde anlarsın kıymetini. Keşke dersin o kadar fotoğraf çekilseymişimde anılarımız, güzel karelerimiz kalsaymış
10 Yorumla
+1 yılAnasını seven eşinide sever. Bence itici gelmesin..
33 Yorumla
Soran+1 yılgenel olarak kadınlar için iticidi gelirsnz
- +1 yıl
:D Ben annemi seveyim de el kızı itici desin :))
Soran+1 yılok !
+1 yılBen aileme düşkün birisi olmasam da bana itici gelmiyor
Daha çok yetiştirmeye ve ailenin konuşma tarzına bağlı birşey olduğunu düşünüyorum00 Yorumla
+1 yılBende ana kuzusuyum güzel bir sey bence ana kuzusu biri sevdiği kadını annesine benzettiği için onla olur yani annesine verdiği sevgiyi sizede verebilir
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 743 cevap paylaştı.
+1 yılAnasına Hayrı olmayanın sana da hayrı olmaz.. :) Annesiyle Karısı arasında denge kuramayanda erkek değildir
11 Yorumla
Soran+1 yılhayrı olmasıyla ne alakası var konun? çocuk gibi anne kuzusu olarak görünmesin orda burada dedik.
+1 yılannesini sevebilir ama kuzusu olmasın mümkünse itici olur.
20 Yorumla
+1 yılkızım neyin kafasını yaşıyorsun sen? bana da gönder 2 paket
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAşırı anne düşkünlüğünden hoşlanmam. Katılmayan katılmaz ama ben senin gibi düşünüyorum.
10 Yorumla
+1 yılAna kuzusu gibi değilde, annesini koruyup kollayanlar normal. Zaten ne geliyorsa bu gelinlerin başından geliyo
40 YorumlaAnne sevgisini abartmamalı bence kayınvalide olayı zorluyor
10 Yorumla
+1 yılaileyi bilmem ama anasına düşkün erkek görmedim-duymadım-bilmiyorum :S
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Annesine babasina saygisi olmayanin kimseye saygisi olmaz.
00 YorumlaAnnesine ailesine bağlı olmayan insan sonradan gelen size hiçhiç bağlı olmaz. Çok yanlış düşünüyorsunuz
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılitici falan değil annesine ve ailesine nasıl davrandığına bakıcaksın asıl biriyle tanıştığın zaman. Aile olabilme kapasitesini bununla ölçerim. Ana kuzusu da değildir bence saygıdan gelir o.
00 Yorumlaneden itici geliyormuş ki.. Anne diye bir kavramdan bahsediyorsun. sokaktan geçen herhangi bir kişiden değil
30 Yorumla
+1 yıliticiyim evet:) bu yaşa kadar büyüttüler yaşadıkları kadar daha yaşamıyacaklar öncelik ailem olurdu ya da nasıl davranılırsa bende karşı tarafa öyle davranırdım.
00 YorumlaSana ilerde oğlun ilgi sevgi göstermesse bajsettiğin gibi aynı şekilde, senin hoşuna gider mi?
00 YorumlaEvlendikten sonrada locam ailesime bagli degil beni umursamiyor diye zirliyorsumiz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnnesini sevsin saysin ama her dediginide uygulamasin
10 Yorumlasenin gibi düşünen kadınlar her zaman itici gelmiştir..
11 Yorumla
Soran+1 yılkarşılık işte
Annesine verdiği değeri ona gösterdiği özeni tüm kadınlarımıza gösterseler itici gelmezler aslında ;) :))
00 Yorumlabugun hic dinledinmi haberde OzgeCanin katili serefsiz Annesine hainmis karisinida dovermis kizida yakip oldurdu. Annesini seven erkekten asla zarar gelmez kiskanclik yapmazsan
00 Yorumla
+1 yılAllah başına ana kuzusu koca versin de tükürdüğünü yalayasın :)
40 YorumlaBana cok sevınli gelıyo hatta annesine düşkün olmasını isterım
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılşimdi sen böyle dedin ya... Allah sana has ve has katkısız tammmm bir anakuzusu vercek. Allahım bazı insanlar tam behindert.
24 Yorumla
Soran+1 yılverdi merak etme. ben de çok uzatmadan başımdan ettim
Cevap sahibi+1 yılHahahahah sen daha dur. Karşına senin gibi gelin çıktığında görmek var seni :D
- +1 yıl
bence o sana tekmeyi basmış gibi duruyor :D
+1 yılBak bir soz vardir esinin sana nasil davranacagini merak ediyorsan annesine nasil davrandigina bak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsiz pic gibi erkek isterseniz evlendigjnizdede kocaniz evde değil baska kadinin koynuna girince keske ailesine bagli adam. gibi adam alaydim dersiniz
20 YorumlaAnnesini seviyor diye itici oluyor annesine ilgi gösterince erkek gibi olmuyor. Canım siz "cool" kavramını çok yanlış anlamışsınız.
627 Yorumla- +1 yıl
Kanka bunlar evde kalma korkusu 😂
Soran+1 yılaynen öyle yapın. zevklere karışmak kimseye düşmez.
- +1 yıl
www.kizlarsoruyor.com/.../q2535572-ben-buraya-kadar-dayandim-siz-nekadar-dayanirsiniz
bakin bide buraya direk kufur iste kultur egitim seviyesizligini gosteroyo
Soran+1 yıltamam. hadi iyi geceler. gidin başkasıyla uğraşn bir zahmet.
- +1 yıl
Kesinlikle evde kalma korkusu kankaa ahsjsks :D bir kere annesini seven seni de sever :D böyle düşünüyorum ben :D
- +1 yıl
Yani seni De annesi gibi sevdiğini düşünsene :D
- +1 yıl
Haklisin
- +1 yıl
Haklisindiye heline dedim yanliz 😁😁
Soran+1 yılmadem bildirime bogucakmısnz beni madem katlanıcakmışm gibi siz uslubu aşıyorsanız ben size hak ettignz gibi davranmicak kadar salak deglm
- +1 yıl
Hicte ole gorunmuyo ama
Soran+1 yılsen cehennem olup kapayacak mısın çeneni? Hkgnvjmvg yoksa ben de seni mi bildirim yagmuruna tutayım?
- +1 yıl
Kulturegitim seviyesi yok
- +1 yıl
Sagol kanki😂
- +1 yıl
Bicaklamis
- +1 yıl
Sennedersen o kanka 😂
Soran+1 yılaynen defolp gidip birbrinze bulaşn başka yerde.
Aile & Toplum konusunda 355 cevap paylaştı. sizde babanızı sevmeyin babasını seven kız iti geliyor..
12 Yorumla
Soran+1 yılneden kız gibi degl de erkek gibi mi geliyor :D laf mı soktun guya
Allah şifa versin kardeşim. Bu düşünce yapısıyla fazla yaşamazsın^^
30 Yorumla
+1 yılSana erkeksi lazım Döven, söven yumrugu vurdumu oturtan 3,5 gün sonra cesedinle fotoğraf paylaşan.
40 YorumlaBu yüzden itici geliyorsam , varsın itici olayım. Anneme canım fedaaaa...
00 Yorumladeğiller bence sen nasıl annene düşkünsen onlar o kadar annelerine düşkünler.
10 YorumlaYa Yanlıl Yere Yazdım Aslında Özürt Dilerim Görüş Paylaşaccaktım da Benim Yaram Yok Ben Aileme Düşkünüm Zaten :)
01 YorumlaNeden olsun ki aile degil mi boyle senin gibi dusunen bir karim ya da sevgilim olsa hemen ayrilirim asil sen iticisin BENCE.!
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl2 kaşarın gözünde düşecek diye annesinden utanan erkeğe adam demem ben :)
41 Yorumla- +1 yıl
1 gerizekalının lafıyla annesinden utanmayı bırakan insanlar nerdesiniz? ;)
BİRGÜN SENİN OĞLUN OLURSA EĞER ONUN KIZ ARKADAŞIDA SANA AYNI ŞEYLERİ DÜŞÜNECEK canım , HERŞEY SIRAYLA YAŞANIR. NE DÜŞÜNÜRSEN BAŞINA O GELİR, SEN AİLENE DEĞER VERMİYORSUN GALİBA?:)
00 Yorumla- Devamını Gör (49)
Devamını Gör(94)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem