Anneci erkekler itici midir?

Anneci erkekler evlenmesin lütfen. Elin kızına yazık anasıyla mutlu mesut yasasan
Anneci erkeklerin itici olup olmadığı, kişisel tercihlere ve bireysel deneyimlere bağlıdır. Herkesin tercihleri ve beklentileri farklıdır, bu nedenle bir kişinin anneci özelliklere sahip erkekleri itici bulması mümkün olabilirken, başka bir kişi bu özellikleri çekici bulabilir. Genel olarak, anneci erkekler, empati, anlayış ve duyarlılık gibi özelliklere sahip olmalarıyla tanınır. Bu, birçok insan için cazip bir özellik olabilir çünkü duygusal bağlantı, yakınlık ve anlayışa dayalı ilişkiler insanlar arasında olumlu bir etki yaratabilir. Ancak, bazı kişiler için bu özellikler aşırıya kaçabilir ve itici gelebilir. Sonuç olarak, herkesin farklı tercihleri olduğu unutulmamalıdır. Bazı insanlar anneci erkekleri itici bulabilirken, diğerleri bu özellikleri cazip bulabilir. Önemli olan, kişinin kendisi için doğru ve sağlıklı bir ilişkiyi belirlemesidir.
Burada önemli olan şey dengedir. Ben hayatıma bir kadın aldıysam önceliği kendisine veririm. Tabi ki annem başımın tacıdır her zaman. Fakat artık benim kendi hayatım vardır. Onun buna müdahale etmesine. Hele hele eşime eziyet etmesine asla izin vermem. Hem eşim hem annem duracağı yeri bilmesi gerekiyor.
evlendikten sonra erkeğin ilk ailesi çekirdek ailesidir. annecilik çok büyük problem aileler için.
Eğer bir erkek annesine değer vermiyor ve kaba davranıyorsa hiç ilişki kurmam ancak annesi sorunlu bir insansa ve bana kötü davrandığı halde annesini uyarmıyor ve mesafe koymuyorsa o adamla da olmam. Yani bu anlaşılmaz ve karışık bir durum değil. Tanışırken ikisini ayırt etmeye dikkat etmek lazım.
Cevap
54Cevap
Erkeğin parası yoksa annesi çıkarır verir. Erkeğin parası yoksa çoğu kadın ilişkiden soğur. Anneler, babalar bir tanedir. Hatta görüyoruz burada çoğu kişi, erkek arkadaşım benden para istedi, çok itici değil mi? Ayrılsam mı acaba diyorlar. Ama hiç öyle diyen erkek görmedim. Ailemden örnek vereyim. Ablam neredeyse karşılıksız bir şey yapmıyor. Yemek siparişi mi verdi hemen ibanımı atıyorum şu kadar parayı yolla diyor. Bense hiç takmam yeminle. O an param varsa alır geçerim. 2 kişiye yetecek param yoksa kendime de almam. Yani siz kadın milletinin dini imanı para olmuş yemin ederim. Ne diyim Allah hepimize sağlıklı düşünebilme yetisi versin. Çok tuhaf çağdayız gerçekten.
Erkek olarak annenizle eşiniz arasndaki ilişkiyi iyi kuramiyorsanz o sizin beceriksizligniz. Bnde kendimden örnek verim o zaman eşimin o kadr zor zamanlarnda hep bn yanında oldum ne ablaları ne de annesi hcbiri olmadı. Ameliyat oldu o kadr annesi para verdi iyileşir iyileşmez o parayı geri istedi neymiş yemek takımı alacakms adam kaç aylardr çalışmadı maaş da alması insan bi düşünür bunlar ne ile geçinir die ama öyle bsi düşünmedi verdg parayı iyilesr iyileşmez geri istedi demekki neymiş her anne ya da her aile bir olmuyormuş. Ana kuzusu olanlarn hcbiri çekilmiyor ki evlenmesin zaten elin kızını çekilmez kiliyorsunz başka bsi değil
Ha bu arada yukarıda söylediklerimin hepsi doğru canım. Biz böyle değiliz diye örnek versen de istisnalar kaideyi bozmuyor. Ana kuzuları evlenmesin diyorsun, ana kuzularının çok da s*kinde yani senin söylediklerin. Evlenecekler. Olmadı boşanırlar yani bu kadar basit. Bu işler arz taleptir. Hani kriterler vardır ya işte 1.90 olsun şöyle olsun veya olmasın. O kriterlerin içine siz kızlar ana kuzusu olmasını da eklersiniz olur biter. Ona göre adam bulursunuz. Kusura bakma ama karı kızı memnun etmek için de annemi üzmem ben. Hadi kal sağlıcakla.
Anneyi sevmek ayrı anneci olmak ayrı, yorumları okumadım ama bu ayrımı yapamayanlar olduysa diye diyorum. Ailesini seven, saygılı erkek ne kadar çekiciyse, anneci erkek o kadar itici. Cidden anneci erkek evlenmesin, annesinin koynunda devam etsin hayatına
Hanımlar Annesine ya da kız kardeşine nasıl davranıyorsa bir erkek en geç üç beş seneye sizede aynı davaranacaktır
anasını bacısını önmesemeyen bir erkek sizimi önemseyecek cidden buna inanıyormusunuz hayret
Ve bir aile kutsallığını özümsemiş bir erkekten bir aile bağı kurmasını beklemeyin
ha anacı bacıcı gitsin derseniz sıkıntı yok
Ha sizin için anasını bacısını azarlayan dışlayan hor gören bir erkek gelecekte dövdümü aldattımı hakaret ettimi vs vs dert yanmayın anlatabildim mi.
harbi psikopat bu türk kızları. şuraya iyi yorum yazsam teşekkürler iyi geceler der gönderirsiniz ama sövüp geçirmeme rağmen hala yazıyorsun. ee güzel yavrum bunlar size müstehak olmaz mı işte? Hadi cevap verme de git kocanla ilgilen. Yokluğunu hissettirme. Hissederse tekrar anneciğine gider falan.
Oskii usta iyilikten maraz doğar adlı söylemin anlatımını gördük gerçek hayatta bu kadar kendini bulunmaz Hint kumaşı zannedenler in bir çoğunu üçüncü sayfa haberlerinde bu yüzden izliyoruz boş ver bir musibet bin nasihattan evladır bu tip karakterlere birşeyleri anlatmak beyhude çabadan ibarettir ne yazık ki bazıları olayın gerçekliğini yaşamadan anlayamıyor gerçekleşip naçar kaldıklarında anlıyorlar lakin iş işten çoktan geçmiş oluyor burada sana bana saydıranları erkek çocuk annesi olduklarında görmek isterdim o zaman da böyle atıp tutarlarmıydı değilmi neyse her insan kendine yakışanı yapar kalite asla tesadüf değildir burada ki cevapları insanların kalitesini ortaya koyar saygılarımla.
@Yalnizyolcu güzel yorumun için teşekkürler. Burada sana bana saydıranları erkek çocuk annesi olduklarında görmek isterdim demişsin ya bence bunlar hiç anne olmasın. Bu malların yüzünden çocuklar büyüyünce hırsız oluyor, * oluyor, tacizci oluyor. Bunlar özgürlükçü çünkü. Kültürümüz bu özgürlük söylemi altında o kadar yozlaştırıldı ki olur da bir kız belki bu yorumumu görür okur diye de şu videoyu ekleyim :
youtube.com/shorts/loMWwuvKn7k?feature=share
@Yalnizyolcu mesela bir o videodaki kadının düşünce yapısına bak bide bu yorumlardaki kardeşim karıların düşünce yapısına bak. Düşünce yapısı belli yaşa gelince çok zor değişir. Değişti sanabilirsin ama en ufak tetiklenmede tekrar gün yüzüne çıkabilir. O yüzden bunlar mümkünse evlat sahibi olmasın.
Bu açıklık değil çıplaklık var videosunu atmamdaki sebep şudur: Evlilikler erkeklerin anneci olmasından dolayı bitmiyor. Çok nadir olan bişey o. Biten evlilikler kadınların bekarlıktaki gibi hayat yaşamak istemelerinden dolayı bitmekte. Adam kadına söz geçiremiyor ya şaka gibi. Kocası ama geçiremiyor sözünü. İslamımıza göre kadın namusunu korumalı, beyinin sözünü de dinlemeli. Beyi de hatununu rahat ettirmeli. Ama dönüp bakıyorum da 180 derece değişmiş artık yaptıklarımız. Denk geldiğim çağın mk harbiden.
Jsena eski Türkçede bir söylem vardır kızım sana söylüyorum gelinim sen anla lakin sizin gibi vasat insanlar ancak cevap veremez güler istersen git biraz insan psikolojisi üzerine oku araştır kendini kültür ve birikimini geliştir öyle gel biz buradayız Allah ömür vefa ettikçe
Ayrıca istediğim kişiyle kendi aramda konuşurum ve istediğim kişi ile istediğim kişiye eğer hak ediyorsa laf da sokarım. Siz karılar gıybet ve laf sokma bu konularda elinize su dökemeyiz hiç merak etme. Ayrıca karşılıklı bir şekilde konuşup anlaşmadan bahsetmişsin. Hayrola duygusal boşluğa düştün de konuşmaya erkek mi arıyorsun? Maalesef canım biz senle konuşmak istemiyoruz.
Hani istemediğin bir erkek arar, durmadan yazar seni taciz eder ya ha işte şu an sen de öylesin. Yazdıkça iğreniyom senden. Sadece kızlara özgü bir şey değil bu. Aynı şeyi biz de hissediyoz size. Bak ne güzel psikoloh musun neymişsin hadi git birilerini iyileştir. Seni bu videoyla uğurluyorum dkdkdkdkdkddkkddkkd
https://youtu.be/HcgKSAUN8nY
Benim eşim anneci değil ama annesi çok oğlum oğlumcu. Bu durum beni sinir ediyor. Gece 2-3 farketmez aradı. Nasılsın iyi misin vs diye saçma sapan. Korkuyoa uyanırdık telefon çalınca. Sonra eşim annesini uyardı da kesti. Şimdi de aradığında kapatmak bilmiyor mesela, eşim konuşsa sabaha kadar konuşur kadın
gece iş üstünde olsa idiniz daha güzel olurdu aradığı zaman :)
😂😂 sabah sabah nerden aklına geldi bu eleştiri bizim toplumda her evde bu var.
Senin değerini bilsin yeterli birde saygı olsun da gerisi bos
@ahmet_goktas ya çalışan insanlarız gecenin o saatinde aranır mı sabah erkenden kalkıp işe gidecez düşüncesizlik yani bak sinirlendim yine
Her saat ararlar hele ki şarj bitene hadar vır vır ohoho vakit geçmez o vakit
Allah yardımcın olsun çok saçmaymış
Annem beni gece arasa hayırdır anne kim öldu diye açarım telefonu
@Sanal_Adam bizde zaten öyle olduk birine bişey oldu kesin dedik. Diyor ki oğlum nasılsın sesin kötu geliyor iyi misin? E saat 3 uyuyorduk belki ondandir. O da zaten sabah annesini arayip uyardi artik öyle aramiyor şükür
Ne değişik insanlar var ya
Hiçbir kadını sevmem annem de dahil olmak üzere
Ben anneme sadece hayatta olduğu için hürmet gösteriyorum. Sevilecek biri değil, ölürse insan boşluğa düşer. O yüzden
Kadınlara hiçbir konuda güvenilmez, sevildigine emin olan kadın bir anda gider
Eşini bulup ailenden ayrıldıktan sonra tabii ki aileyi reddet demiyorum ama artık kendi aileni kurduğun için anneci olmayı bırakman lazım. Kimi nereye ne şekilde koyacağını bilmemek toplumun genel sorunu sanırım
Bir anne kuzusu iki kılıbık olanların nesli tükensin üremesin bunlar
seni ilgilendirmez
Sürekli annesinin ağzına bakan, annesinin sözünden çıkmayan, karısıyla annesi arasındaki dengeyi oturtamayan bir erkekle Elon Musk olsa evlenmemek gerekir. Psikolojik olarak tüketir valla.
Kuzenim böyle birisi, malı mülkü, mesleği her şeyi çok iyi ama evliliği 7-8 ay sürdü. Bu karakterde biriyle evlilik sürdürmek imkansıza yakın. Yorumlarda annesini sevmekle annesine biat etmek arasındaki farkı anlamamışlar, olur öyle.
Bak bunun dengesi önemli ama eşimde olsa annemde olsa birbirlerine saygılı olmalılar yoksa birbirlerine karşı saygısızlıkta her iki tarafı uyarırım saygısızlığa tahammülüm yok hiç bir şekilde, ama annem önce gelir evlendiğim kadından
Annesini ssvmesi güzel bir şey ama abartılı derecede ve eşini yok sayacak şekildeyse kalsın almayalım.
Babam ve annem bu yüzden boşandı. Babam aşırı derecede annesini tutuyordu ve korkuyordu ondan. Annemi ailesinden koruyamadı.
Bence de
apla sen bu giyim tarzınla kendini iyi koru taciz etmesinler maazallah sonra erkeklerin adamlığını eleştirirsin
Pardon? Kadın dilediği gibi giyinebilir sanane?
Herkes bakar valla yollu da derler böyle kadınlara
Ben senin karakterine düşüncene neler derim biliyor musun?
De çoğu kişi benim gibi düşünüyor şu kadını sokakda bu giyim tarzıyla gören insanlar namussuz edepsiz der
Bende anneciyim,
İşime gelirse ya da kafama yatarsa belki bir ihtimal evlenirim, yoksa evlenmem. Bu saatten sonra elin kızını mı pişpişleyelim küçük bir çıkar için 😃😃
kimse evlenemesin
kadınların dırdırı
şirretlikleri çekilcek gibi değil ortadoğuda
kadınlar tam vampir!
günaydın!
Ailesine değer vermeli elbet ama kendi hayatı üzerindeki kararları kendi veremeyecek boyutta bir bağımlılık, düşkünlük durumu varsa itici kesinlikle.
Ne olursa olsun sevdiğin iki kişiyi kıyas yapılmamalı, eş de yerini bilmeli anne de. İkisinin de yeri tabiki çok ayrıdır.
Sevgili ile ilişkiye basladiysak artık sen annenin önüne geçer sevgili bir numara olur cunki günümüzü birlikte geçireceğiz valide ile degil
Sizin oğlunuzun sizi sevmesi neden bu kadar garip anlamadım.
Tabii ki annesini sevsin bu benim hoşuma gider ama yeri geldi mi bana karşı koruyamayacak kadar değil
Senin erkek çocuğun olursa aynısını demiyeceğine yemin edebilirim ama kanıtlayamam
Olacak ve sen gelinini sevmeyeceksin bu döngüdür şaşmaz😂
Ah be şeyda hanım 😂
Canın sağolsun 😂😂😂
Konu ile ilgili bi kapanış yapmak istiyorum her kadın tek olmak ister bu bir gerçek.. annenin en sevdiği şey oğludur oğlununda annesidir düşkün olmayan vardır bilemem ama benim fikrim net bi tercih yapmaktan yana olur ya da hiç tercih yapmamaktan... Parasız erkeği bile sadece annesi sever... Saygılarımla
İşte o sevgi bir gün bitiyor bana da seni çok seviyorum bitiyorum diyen oldu eee en ufak sorunda soğuk yapıp bahane arıyorlardı... Cicim ayları biter öyle böyle
Tek ben değil bu herkeste böyle sevgi diye dediğimiz şey alışkanlık aslında.. bi kadını erkek de karşılıksız sevmez iki cinsin ilişkisini karşılıklı çıkar canlı tutar..
Kadın güzelse sevilir - çirkinse parası vardır sevilir
Erkek yakışıklıysa sevilir- çirkinse parası vardır sevilir
ya da iki tarafında bunlardan bağımsız olarak birbirine duygusal muhtaçlığı vardır o da elbet birgün yokluktan biter
alışkanlığa dönüşür sevgi sonsuz değildir bunu demek istedim benim denk gelmem meselesi değil milyonlarca insan görüyoruz
😂😂😂 hayat bir alışveriş gibidir kimse karşılıksız sevgi vermez illa birşeyin olacak
Senin için öyle olmayabilir karşıdaki seni varsa güzelliğin için sever 😂😂
Sana kalsak hiçbişey bilmioruz🤣🤣
Aşırı egolusun bence
Bu konu bitmez Allah yakınlarına sabır versin😂😂
Nolur yapma yiter yabancı değiliz serdar 😂
Hahhaha maşallah iyi çene var zaten adamı erkenden yollarsın valla
Küçük hanım hakkını biliyor 😂
Ben ne anneciyim ne babacıyım
Ben karımı el üstünde tutarım 😊
Anne baba önemlidir saygı da gösteririm ama
Karımla her an birlikteyken yediğimiz içtiğimiz bir iken onu savunmamak olmaz dimi ama 😊
🤣🤣🤣 ahahahah dur kız çok ağır konuştun 😅 ortalık karışır
Çok haklısın, bunun üstüne daha ne denir ki 😊
En İyi Cevap