Evlilik yoluna girilmiş 5 senelik ilişkim annesi yüzünden bitti. Arife günü babaannemi kaybetmemin üzüntüsü içerisindeyken kayınvalide adayımın neden bayramını kutlamadığım için saygısız ve terbiyesiz ilan edildim. Adayım ise çareyi cenaze merasimini atlatmamı beklemiş, ilk görüştüğümüzde de “Annem senin saygısız ve terbiyesiz olduğunu söylüyor. Evlensen bile saygı ve sevgi duymam, ona göre karar ver.” dedi. “Bu durumda annemi kaybetmemek için senden ayrılmak zorundayım.” deyip acım hala tazeyken gelip bu kadar saçma bir şekilde benden ayrıldı. İyi mi oldu, çok çok iyi oldu. Ancak anlamadığım, neden erkek anneleri böyle? Özel bir amacı var mıdır yoksa bir tek ben mi böyle bir durumdan muzdaribim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aile & Toplum konusunda 4b cevap paylaştı.
5 ayEniştemin annesi de öyleydi ama eniştem annesine kulak asmadı. Çünkü kendi kararlarını alabilen, insanları tanıyabilen olgunlaşmış birisi. Adam olan bunu yapar zaten, seninki ana kuzusu bir adam müsveddesiymiş sadece. Sütten kesilmeden ne yuva kurabilirdi ne de annesinden başka birine sadık kalabilirdi. Aile kurmanın bilincinde olan birisi değil belli ki. Aslında bazı ilişki uzmanları anneci insanların bazı sinyaller verdiğini söylüyor, onları dinlemek lazım. Böyle kaynanaların derdi tam olarak nedir bilmem ama ablamınki durduk yere düşman olup eziklemeye çalıştı ve yetmedi ablamla kavga etmeye çalıştı hamileyken. Hala da zaman zaman bir şeyler deniyor 10 seneyi geçmesine rağmen. Aile mirasını bile reddetti, kız kardeşi de başka kadınları onun gözüne sokmaya çalıştı ablamı aldatsın diye. Ama kimseyi evliliğine karıştırmadı ve yeri geldi bizi ailesi bildi onları reddedip. Doğru seçimi yapman iyi olmuş ama bence şükretmeyi unutma, bu anlattıklarımı sende yaşayabilirdin. Ayrıca başın sağolsun 🤍
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 608 cevap paylaştı.
5 ayBu bozuk kanser hücresi gibi bir şey yaşayan ilk kişi değilsin son kişide olmayacaksın.
Oğul merkezli yetiştirme kültürü: Birçok toplumda erkek çocuklara daha fazla değer veriliyor, ailenin devamı gibi görülüyor. Bu da anne ile oğul arasında güçlü, sınırları bulanık bir bağ oluşturuyor Anne, oğlunu hayatının merkezi yapıyor
Bu bağ zamanla bağımlı bir ilişkiye dönüşürBu yüzden oğulun hayatına giren bir kadun tehdit gibi algılanabiliyor.
Anne oğlu üzerinde kontrol kurar koruma iç güdüsü oğlunun zarar görmesini istemiyorum. Oğlum büyüdü o kadar baktım büyüttüm emek verdim şimdi yerimi başka bir kadın alacak ben ikinci planda kalacağım kontrol kurma isteği kontrol bende olmalı bu bir zaman sonra egoya, saplantıya dönüşüyor. Hastalıklı bir hal alıyor Ben onun annesiyim ikinci planda kalamam.
Asıl kritik nokta lu sorun sadece anne değil, oğulun sınır koyamaması da en büyük etken oğulda anneye alan tanırsa kaynana terörüne dönüşüyor. Bazende Anne yerine kız kardeşlerde oluyor o bizim Erkek kardeşimiz görümce terörü
Kız babalarında da oluyor bazen bu durum o benim biricik kızım burada da kayınbaba terörü oluşuyor. Her iki tarafta diğer tarafında bir annesi babası olduğunu düşünemiyor. Akıl tutulması
Erkeğin yetersizliği en büyük sorun annemi kıramam, kız kardeşlerimi kıramam partneri ikinci plana atma, iki taraf arasında denge kuramama
Yani aslında problem çoğu zaman üçlü dinamik: anne + erkek + partner.
00 Yorumla
Bence anneler erkek çocuklarına çok düşkünler. bir insan oglunu kıskanır mı awq. Bence çocuklarını kıskanıyorlar. Erkekler babalarıyla hiç anlaşamıyor acaba neden? bunu merak ediyorum. Anneleriyle çok iyi anlaşıyorlar çok ilginç. 😀Bence anneleri çocuklarını başka kız ile paylaşmak istemiyor bu yüzden kıskanıyorlar. benim tahminim böyle. bu yüzden gelinlerini sevmiyorlar gıcık oluyorlar.😀 Benim çocugum olsaydı kesinlikle gelinime çok iyi davrancam Asla kötü davranmam. sonuçta oda başkasının bir kızı neden kötü davranayım? Bence ben tam tersi davranırım. Gelinim olsaydı çok iyi davranırım. Düşünsene senin dogurmadıgın bir kızın oluyor.😀😀Benim çocugum degil, ben dogurmadım ama oglumun evlendigi kız , benimde kızım sayılır.
00 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı.
5 ayGenel olarak böyle benim 10 yıllık evlililigim sirf kaynanam yüzünden bitti , erkekler belli bir yaşa gelmiş olsa bile hala annesinin etekleri altından çıkamıyor maalesef 😌 erkek anneleri oğulları ile okadar sıkı bir bağ kuruyor ki her konuda yönetebiliyor çocukta anne kuzusu ise ilişki ya tartışmaya ya da ayrılığa gidiyor, bence ilişkin bitti diye sakın üzülme tam tersi sevin , ilerde evlenip çoluk çocuğa karışınca eşinle değil annesi ile evlenmiş gibi olursun sonunda benim gibi olurdu , bir duruşu olmayan , anasinin etekleri altından çıkamayan erkekten ne köy olur ne kasaba iyi ki bunu yolun başında fark etmişsin senin adına sevindim açıkçası , çünkü ilerde bu durumu yaşamak insanı çok yipratiyor ve üzüyor 🥺
30 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Yaşadığın şey hem büyük bir kayıp hem de üstüne saygısızca bir tavır 💔 Cenaze acısının üstüne böyle suçlanmak insanın içini çok yakar bunu çok iyi anlıyorum.
Erkek anneleri bazen “oğlumu kaptırıyorum” korkusuyla kontrolcü ve müdahaleci olabiliyor 🙄 Bu tamamen onların duygusal olgunlaşamaması. Senin durumunda sorun kesinlikle sende değil. Ayrılman uzun vadede senin ruh sağlığın için büyük şans olmuş ✨🌿11 Yorumla- 5 ay
Aynen doğru söylüyorsun
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
65
Cevap
54Cevap
- Aile & Toplum konusunda 152,3b cevap paylaştı.
u 5 ayerkekler izin verdiği için
90 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 489 cevap paylaştı.
5 ayÇünkü baṣka bir kadınla oğullarını paylaṣamıyorlar. Oğullarına aṣıklar. Kendi eṣlerinden görmediklerini oğullarına yüklüyorlar ama yanlıṣ yapıyorlar. Böyle hiç bi çocuk mutlu olamaz.
Ayrıca bende kayınvalide adayımla maalesef sürtüṣme yaṣadım ve kesinlikle sessiz kalmadım. Sevgilimlede kavga ettim ve bayramınıda kutlamadım. Sevgilim annem neden gelip gitmiyor neden bayramimi kutlamadı demiṣ. Gelip gitmelik bir kadın olsaydıda bende keṣke gelip gitseydim. Bayramını kutlamak istemediğimide sevgilime söyledim. O da biṣey demedi üzerime gelmedi. Haftayada ailecek tanıṣmaya gelecekler.
Ana kuzusu erkeklere hayır ulan. Adam olun biraz. Annenizi seçiyorsanızda - ki nasıl sevgili ve anne arasında kalınabilinir o da ayrı kafa - neyse- annenizin belirli yerine kadar yolunuz var.
Bence senin için çok süper olmuṣ. Tek üzüldüğüm bu herife senelerini heba etmiṣsin. Neyse geç olsun güç olmasın.
00 Yorumla
5 ayBurada ben sorunu annesinde değil de biraz sevgilinde buldum
Erkekler annelerine değer vermeli saygı da kesinlikle kusur etmemeli
Ama senin nasıl biri olduğunu beş yıldır gören kişi sevgilin beş yıl çok uzun bir süre
ayrılmak için bahane gibi geldi biraz da annesi ne isterse o olsun isteyen biri de olabilir
Böyle insanlar dan biraz uzak durmak lazım kendi kararlarını kendi vermeyen birisi çünkü
Akıllı zeki olan bir erkek iki tarafın arasında köprü olur
Sorun çıkaran değil çözüm odaklı olandır
O ise hemen annesinin sözüne itaat etmiş02 Yorumla- 5 ay
Düpedüz ana kuzusu işte.
- 5 ay
Gündelik tabirle evet öyle bahane aramış gibi geldi bana daha çok
Gizli Üye(30-35)5 ayHay ben bunların bir tarafına...
Ben de yıllar önce düğünden vazgeçtim, sebebiyse ana kuzusu olmasıydı. Düğün alışverişindeyken anası olacak geberesice karı hiçbir elbiseyi beğenmedi bana açık saçık muamelesi yapıp oğlunu üstüme saldı, o da bana vurmaya kalktı. Sonra i.. t gibi pişman oldu, barışmak istedi, affetmedim.
Ona karşı hiçbir şey hissetmiyorum ama annesinden hala nefret ediyorum.
Senin de kurtulman iyi olmuş, maşallah 5 sene boyunca da iyi dayanmışsın.
Bence böyleleri kocadan ilgi görmeyince, oğullarına sarıyorlar.12 Yorumla
Cevap sahibi5 ayAy ne b. ktan durumlar valla ya
Allah ana baba kuzusu olan arkadaştan bile korusun bizi
Gizli Üye(25-29)5 ayBu anlatı bana o kadar tanıdık geldi ki... Hemen hemen benzer şekilde benimde 4 senelik bitti, hemde düğüne 1.5 ay kala nişan attim. Bütün mobilya eşya her şey duzulmusken. Erkek annelerinin bu davranışları yüzünden biricik oğulları bekar kalmaya devam etsin yapacak bir şey yok... Sanırım bu yaşa kadar aman annem tamam annem tamam paşam diyerek buyutulen aşırı kiymetlileri biz aniden gelip ellerinden alacağız onlara hoş köpek demicez diye hatta bizim için farklı şeyler yapmayi göze alıyorlar fedakarlik vs. Demekki onlara aliniyorlar diye düşünüyorum.
Hiç takma yolumuza devam.00 YorumlaAile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. Bence burada mesele erkek annesi olmak değil, oğlunun hayatındaki yeri paylaşmayı kabullenememek. Bazı anneler sevgiyi sahiplenmeyle karıştırıyor, bazı erkekler de annesiyle sevdiği kadın arasında net bir duruş sergileyemiyor. O yüzden sorun büyüyüp ilişkiye kadar sızıyor. Senin yaşadığında da asıl eksik sevgi değil, sınır ve karakter olmuş. Böyle bir şeyin erken görülmesi can yaksa da sonradan daha büyük yara açmasını engelliyor.
00 Yorumla
5 ayHer erkek annesi böyle değil ama müdahaleci olanların sebebi genelde aşırı bağlılık ve kontrol ihtiyacı. Yıllarca hayatının merkezine koyduğu oğlunu paylaşmak zor geliyor. Biraz da en iyisini ben bilirim düşüncesi var. Ama sağlıklı olan, sınırları bilip geri çekilebilmek.
00 Yorumla
5 ayaklıma when life gives you tangerines daki park yeong bum ve geum myeong geldi.. ama o kıza karşı böyle bi cumle bile kurmamisti asıl sıkıntı oglanin annesindeydide seninki hiç olmamış iyi ki annesi öyle yapmış da ayrılmışsınız yoksa hayatının hatasını yapacakmışsın üzülme kurtulduğun için sevin
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 417 cevap paylaştı. Çünkü kıskanç. Her kadının içinde olan bu duygu kaynana olduğu gün, gün yüzüne çıkıyor. Yıllardır neden bitmiyor? Çünkü bir çok kadınların içinde kıskançlık yatıyor. Bu gün gördüğün genç kızların bir çoğu gelecekte kötüledikleri kaynanalara dönüşücekler. Kadınların bir çoğu böyledir🤷
00 Yorumla
5 ayBu kadar acı verici deneyimden geçmiş olduğunuzu gerçekten anlıyorum. Bazı erkekler annelerinin onayını aşırı değer verip, sınır çizmek yerine ilişkideki kendi rolünü unutabiliyorlar—bu herkes için geçerli değil ama sınırlar net olmayan ilişkilerde acı verici sonuçlar doğar. Kendi değerinizi bilen ve sizi korumaya hazır birini bulmak sadece zaman sorusu.
00 YorumlaAynısını yaşadım sevgilimin anneannesi ve annesi ikisi beraber ilişkimize çomak soktu ayrilmak istedim ailesi yuzunden kabullenemedi benim erkek arkadaşımın annedil yetişme sebebi baska baska nedenler var ama çıkmak onların elinde ben ayrılacağım dedim kabullenmedi anneannesini annesini karşısına aldi sırf beni savundu diye evden kovulup evlatlıktan reddedilecekti vazgeçmedi annecilikten ciktim diyor emin ol ama güvenip güvenmemek konusunda cok kararsızım seninki tam prensesmis bu arada acin varken boyle birseyip diyip gitmesi cok ayıp seni hic sevmemiş bence annesiyle evlensin birak oyle erkekler herseyi kaybetmeye mahkumdur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)5 ayBaşın saolsun öncelikle
Üç erkek çocuğu annesinden olarak söylüyorum herkes öyle değil kesinlikle
Bende değilim eşimin annesi de değildi
O kadın sen o can acısıyla bayram için arasaydin da başka bisey bulur illa seni ayırırdı oğlundan
Sebebi ya seni sevemedi istemiyor
ya da oğluna aşık bağımlı kim olursa olsun aynı şeyi yapacak00 YorumlaAile & Toplum konusunda 505 cevap paylaştı. Kocasından sevgi görmeyen kadın oğlunda arıyor yanlış bir şekilde. Sanki kendi kocasıymış gibi oğlunun ilişkisinde söz sahibi kesiliyor kıskançlıktan. Kurtulman iyi olmuş. Bu tür uygunsuz anne oğul ilişkisi olanlardan uzak durmak lazım.
10 YorumlaÇoğu sağlıklı ayrışamamış, bilinç dışlarında evlatlarını kocaları ve sahip oldukları malları olarak görüyorlar. (Psikoloğum) senin için çok iyi olmuş, kim bilir ömründen kaç yıl çalacaklardı. Kına yak şükret. Hayatına bak.
11 Yorumla- 5 ay
Bizdede var bu durum
Aşırı derecede iyi olmus evleneceğin eleman da annesine düşkün demekki ve bu ilişkinin ilerleyen evrelerinde çok sıkıntı olacaktı çoğu anne oğul ilişkisi hastalıklı bir ensestliğe dayalı emin olun çoğu kadın oğluna aşık bu bize çok ütopik gelsede gerçekler böyle
21 Yorumla- 5 ay
Kesinlikle doğru bu bilinçaltında var hep
Aile & Toplum konusunda 612 cevap paylaştı. Olay erkekte bitiyor. Annemde olsa bişey diyemez, saygı duydurtmak benim görevim. O erkekte iş yokmuş. Adam olan eşine saygı duyulmasını sağlar, ana kuzuluğuna gerek yok
20 YorumlaAilesi ile ayrışmamış, bu denli bağlı bir erkek ile evlilik yaparsan hem adayın hem ailesi ile evlenmiş olursun. Kök aile oluşturamaz ve evlilik ile alakalı bir çok konuda ailesinin görüşüne göre hareket edecektir.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
5 ayBence sen şükret hatta bağış falan yap adak falan kes. Çünkü böyle anlayışsız bir aileye seni savunamayan bir kocaya gitseydin hayatın daha beter olacaktı
10 Yorumla Oğullarını tapulu malları sanıyorlar da ondan sınır çizmeyi bilmeyen erkek de buna çanak tutuyor. Kurtulduğuna şükret böyle bir aileyle ömür geçmezdi zaten.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 5,5b cevap paylaştı. erkek annişlerinin geneli oğullarına karşı olgunlaşamıyor, onların evlenip sorumluluk alma gerçeğini kabullenemiyorlar. hep bir oğullarını yönetme çabası var üstlerinde
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 818 cevap paylaştı. Genelleme yanlış ama böyle anasının eteğinde yaşayan adamları özellikle gidip seçiyorsnz yanlış adamlara gönül veriyorsunuz harcıyorlar sizi sonra yazık hakkatenn başınn sağolsun bu arada
00 Yorumla
5 ayValla gülüm inan bende anlamıyorum. 1,5 senedir beraberiz bizde ama annesi yüzünden ilişki bir adım öne gidemiyor. Yani paylasamayacaklarsa çocuklarını evden çıkarmasinlar o zaman
00 YorumlaBacım bizde anlamadık benimde kayınvalidem buldu eşime söylemiş mesela kaç kere kendi görücü geldi yapacam diye uğraştı evlendik 5. Aydan karışmaya başladı. herşeyde suçlamaya başladı eşimle oturmam bile sorun oldu oğlunu sıkıştırıyormuşum onunla oturup eşimle oturmaya bile korkar oldum. eşimin işi telefonla mesela esnaf eşim telefonla çok oynuyor birileriyle konuşuyor diye seni çok sıkıştırıyor dedi eşime mesela. halbuki ben aramam mesajlaşırız. çaresi varsa banada söyleyin
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.
5 ayBenim annem de erkek kardeşime müdahale etmeye çalışıyor zorbalıyorum kadını 😂. Bilmiyorum yaa, onlara karşı aşırrı korumacılar haklılar aslında erkekler hiç büyümüyor ki 😄
00 Yorumla
5 ayyaptığı çok acımasız ve küstahça acın varken üstüne bide terkedilmen demekki hayırlısı değilms Allah sana gerçek yüzünü göstertti Şükür et anakuzusu olan erkeklede olmaz benim sevgilimde öyle gibi 1.5 senelik ilişkimiz var sürekli erkek arkadaşımi sıkıştırıyor evlenmek için ben daha erken olduğunu düşünüyorum bide utanmadan benden için o kız olmazsa başka kız bul evlen diyormuş sürekli sıkıştırmasıni anlamadım amacı ne kendine hizmetçi arıyor sanırım
00 Yorumla
5 ayZararın neresinden dönülürse kardır
Farklı ülkeye oğlunun peşinden geldi ben bir kenara kaldım varsa yoksa annesi oldu bende aldığım yere geri bıraktım “boşandık” nişanlıyken anlamıştım olmayacağını sevdiğim için şansımı zorladım olan bir tanecik oğluma oldu00 Yorumla
5 ayAnneler oğullarını sever bunun için gelininden bile kıskanırlar. Paylaşamazlar. Bir de Tek erkekse geçmiş olsun...
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayayy bırak allasen. İyi ki bitmiş. Keşke böyle bir kaynanam olsaydı günde 3 öğün laf soksaydım stres atsaydım 😅 ona benım gıbı eli maşalı dili iğneli İllallah ettirecek bır gelın haktır. 😂 ezdırme kendını boylelerıne. Koy g…rahvan gitsin.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
5 ayBazı erkek anneleri gelini kuması görüyor oğlunuda küçük kocası görüyor başka türlü bu kadar saçma sapan kıskançlıkların sebebi olamaz
11 Yorumla- 5 ay
Birebir doğru
- Aile & Toplum konusunda 921 cevap paylaştı.
5 ayErgen olan erkeklerin hepsi öyle. Kaldı ki kumandası anasında olan erkek asla kocalık yapamıyor.
20 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 4b cevap paylaştı.
5 ayÇünkü süt çocuğu gibi bakiyorlar adam 30 yaşına geliyor anadan babadan habersiz neredeyse cise gidemiyor
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 435 cevap paylaştı. Sadece bu değildir mesele başka birikmişlerde vardır boş ver iyi olmuş inş en kötü gelini alır o kaynanaya
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 345 cevap paylaştı. Evet iyi olmuş. Saygısız bir kadın asla huzur vermez. Kadınlar hissediyor birbirini tanıyor. Çocukta annesini dinleyerek doğru bir karar vermiş
00 YorumlaMesele annesi değil az daha evleneceğin adamın olgunlaşmamış ve zayıf karaktere sahip olması. Nasıl bi sadaka verdin ki bu ayrılık oldu
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 473 cevap paylaştı.
5 ayBu ne böyle ya az çnce ne okudum ben harbi nasıl bir yaşam kalitesi içerisinde nefes alıyorlar ya tövbe tövbee
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
5 ayAllahın sevgili kuluymuşsun ki nişan olmamış bitmiş 5sene içinde ailesiyle tanışmadınmıda 5. Senede oldu böyle.
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 854 cevap paylaştı.
5 ayKadın oğlunun üzerinde baya kontrol sahibi herhalde oğlunu kendi beğendiği bir kıza isteyecek ondan böyle müdahaleciler
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)5 ay- Bunun kadınlar tarafıda var. Dayımın olgu 40 yaşında Rahmetli oldu. 3 kız evladı var bir daha 6 aylıkti. Dayımim tek çocuğuydu. O gelin olacak kadın annesininde desteği ile 3 sendedir dayıma torunlarını göstermiyor.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 791 cevap paylaştı.
5 ayErkek anneleri evet düşkün oluyor oğluna ama gerektiği yerde susması lazım herşeye karışmak iyi değil bu bide erkeğin kendinden kaynaklı bişey
00 Yorumla
5 ayBu iş nasib işi eğer annesi izin vermiyor değil Rabbım izin vermiyor kaderimizde ikinizin evlenmesi yokmuş.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bu kadar dusuncesizlikk bazı kadınların oğulları oğul değil eş gibi maalesef ayrım yapamıyorlar
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 885 cevap paylaştı. Geçirmiş olduğun 5 yıla yazık olmuş. boş ver evlenmeden bitmiş senin için daha iyi olmuş.
10 Yorumla
5 ayBütün anneler müdahaleci erkek veya kadın hepsi hanım ağa mübarek
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)5 ayAmna koyarim ben boyle kaynanin. Sktrsn gitsin boş ver bunun yoklugu varligindan iyidir be kizim. Yarin evelsi gun cocuklarina evine herseyine karisir bu simdi boyle ise. Sevgilinde agzini acip annesine soyleseydi soyleyecegini ondada hata var bisver sktrp giden gitsin erkek mi yok sanki.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 947 cevap paylaştı.
5 ayÇok yanlış bir durum bu insanla olmazmış böyle olması senin için daha hayırlı olmuş bence
00 Yorumla Oğullarına düşkün oldukları için ve bildiklerine güvendikleri için
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 831 cevap paylaştı.
5 ayBuda yapılacak şey değil insanlikmi bu simdi
00 Yorumla
5 ayÇünkü hata yapacak sanıyorlar hem cinslerini bildiklerini sanıyorlar 😀
00 YorumlaBöyle biriyle evlenmeden kurtulduğun için kurban kes
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 695 cevap paylaştı.
5 ayAnnemin 5 tane oğlu var hiç müdahale görmedim şükür
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 796 cevap paylaştı. S*kt*r et sen onu benim annem öyle değil gel biz tanşalm 🥹😊🌹
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 807 cevap paylaştı.
5 ayErkeklerin genel bir problemi genelde annelerinden boşanmamaktan kaynaklanıyor
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 3,9b cevap paylaştı.
s 5 ayAllah kurtarmış. Adam olsalar zaten böyle demezlerdi
00 Yorumla
5 ayAnlama erkek iste boş ver bazilari erkek ana kuzusu oluyor cidden
00 Yorumla
5 ay10 yildir ailemle gorusmuyorum. O cocugu anlamam mumkun degil. Ben sevmissem kimse umurumda olmaz sevdigimi bas taci ederim
30 YorumlaYani bu konuda ne diyim erkek adam tabii kendisini sevecek saygı duyacak da hayatına girecek kadına da saygı duymalı bu konuda desteklemeli
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)5 aySorun sende yavrum evlilik öncesi 5 yıllık ilişki mi olur nerede bir andaval mıknatıs gibi çekip buluyorsunuz Sonra da gelip buraya dert sıçıyorsunuz
00 Yorumla
5 ayÖncelikle başın sağ olsun…Allah sabır versin. İnan böyle olması çok iyi olmuş erkenden gerçek yüzlerini görmüşsün. O yas sürecinde annesi bir kere olsun aradı mı ki seni? Asıl terbiyesizlik bu.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayAy iyimi ayrildiniz ben ayrilmadik evlendik neler neler yasadim yasiyorum
00 Yorumla
5 ayBenim de eski sevgilimin abisi çok katıydı bizi onaylamıyordu. Liseliydik. Cocugun eski sevgilisi benimle sevgiliyken hamileymis. Beni kabul etmediler 17 yaşındaki kardeşi kucağına bebek verdi
00 Yorumla- Devamını Gör (59)
Devamını Gör(104)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem