Bilinmez ama o kadar sinir bozucu bir şey ki nasıl desem erkek ve kız olmak çok farklı kızlar da müsamaha gösterilmezken erkeklere toz bile kondurmuyorlar ne kadar bktan
Öğrenilmiş toplumda oluşmuş nesilden nesile geçen boş anlayış
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Annelerde bayan onlara sorun. Annelerinde dediği gibi erkek evin kız elin olur o yüzden daha çok özeniyorlar 😎 Buda zaten değiştirilemeyecek bir durum.
Türk aile yapısına bakmak yeterli. Genelde anneler oğullarını "sen erkeksin, yaparsın edersin, göster şu pipinu amcanlara" diye diye bir canavar yetiştiriyorlar
Karadenizcesiydi sanki o. Oda anlaşılıyor. Ana tema pipisi olanın yüceltilmesi değil mi? Çekim ekleriyle doğru yanlış çekip pipiyi büyütmeyelim şimdi. Maazallah ortam gerginmiş 😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Ayrımcılık yaptıkları için
Bilinmez ama o kadar sinir bozucu bir şey ki nasıl desem erkek ve kız olmak çok farklı kızlar da müsamaha gösterilmezken erkeklere toz bile kondurmuyorlar ne kadar bktan
Erkek çocuk ve kız çocuk ayrımı var maalesef, erkekleri başı boş bırakıp, kızları eve tıkıyorlar. Çok yanlış.
Sonra iş bilmez empati yoksunu canavarlar gelir
Babaları gibi kendini paşa zanneden odunlar olsun diye.
Öğrenilmiş toplumda oluşmuş nesilden nesile geçen boş anlayış
Annelerde bayan onlara sorun. Annelerinde dediği gibi erkek evin kız elin olur o yüzden daha çok özeniyorlar 😎 Buda zaten değiştirilemeyecek bir durum.
Şımarttıkları için zaten herşeyi yapma hakkı buluyorlar.
bir gün sende anne olunca yaparsın bak öyle deme şimdiden :D
Yapmam
hadi bakalım. ev işi yaptır ona biraz büyüyünce
benım annem beni şımartmadi. ama diger erkek kardeşimi şımartti
Maalesef Türk aile yapısından kaynaklı bir problem
Enteresan bir bakış açısı
Kedi olacak halleri yok ya kuzum
benimki yanımda kedi kesiliyor
Kuzu bile yanında olunur
Egoist bayan örneği...
@Luangwa Siz kendi egolarınıza bakın
Neyin egosu varmış bizde?
@Luangwa Bilmem kendine sor vardır birşeyler
Sende yok mu ego?
@Luangwa benim egom kimseyi ilgilendirmez herkes kendine baksın başkalarıda beni ilgilendirmez
bizi şımartan olmadı kanka
Evet gerçekten öyle.
Ne alaka
He ya
Cahil oldukları için
Sacmalik şimartmamasi lazim
Aslanız zaten
Onu bunu bilmem de ben aslanım
😂😂
Ben şımarık değilim.
Zaten özel olarak sana şımarıksın demedim. Genel olarak böyle. İstisnalar kaideyi bozmaz
Genelleme yapacak kadar insan tanıyor musun?
Türk aile yapısına bakmak yeterli. Genelde anneler oğullarını "sen erkeksin, yaparsın edersin, göster şu pipinu amcanlara" diye diye bir canavar yetiştiriyorlar
Somut örnek gösteremediğin sürece bu söylediklerin boş.
Tamam ikile
Pipinu somut örnek değil mi
Pipini olacaktı
Karadenizcesiydi sanki o. Oda anlaşılıyor. Ana tema pipisi olanın yüceltilmesi değil mi? Çekim ekleriyle doğru yanlış çekip pipiyi büyütmeyelim şimdi. Maazallah ortam gerginmiş 😂
Nalaka