Eşim bana herkese hizmet ettiriyor sürekli akrabalarına?

geldiğim günden beri misafiri bitmiyor arkadaşlarını kalmaya çağırıyor bana sormuyor geldiğini haber etmiyor annesi ablasında kalıyor maaşını onlar alıyor bir ay izne çıktım. Annesini ablası kalması için bize getirecekmiş oglu annesi evde ben dışarı çıkamıyorum sürekli gelene gidene hizmet eve yiyecek zorla alıyor bazen almıyor bana iddia ediyor bazen tartıştırız sen ne işe yarıyorsun eve ne faydan var. kira parasını yarısını veriyorum eve bende bişeyler alıyorum neymiş faturalar on binden geliyor ondan kira parası istiyorum diyor bu zaman kadar hep bend m para bekledi cinsel hayatımız hiç yok ayrı yatıyoruz geleni gideni olduğu için soğuduk sonra hiç beraber yatmadık gidecek yerim olmadığını biliyor 4-5 aldatmıştır yine sokakta kalmamak için sustum en başından elimi tutmua utanıyordu evde akrabalarıyla içerler arada benden hizmet bekler ayrılma kararı aldım katlanamıyorum aç kalıyorum evde yeri geliyor param yok dedim söyledim bana su al ekmek al diyor hala dün düğüne gittik orada kaldım ters bir yer demedi nasıl eve gideceksin taksiyle gittim para vermedi sormadı merak etmedi açmışım diye bile sormuyor ayrılmakta haklıöıuım sevmiyorum artık hatta midem bulanıyor gördükçe beni köle olarak kullanıyor

Eşim bana herkese hizmet ettiriyor sürekli akrabalarına?