çocuk gelişimi bölümünde okuyorum ve ilk defa bgn staja gidicem ama ne yapacağımı blmiyorum korkuorum diyebilirim açıkçası. bu konu hakkında bilgisi olan birisi yardımcı olursa sevinirim
Cevabın nedir?
Hic heycanlanmayin ben lisede staj yapiyorum Şu an 2 donemdeyiz gün sayiyorum bitmesi icin nefret ettim bolumumdende stajdanda okadar buyuk heveslerle gelmistimki eglenirim cocuklarla falan diye hic firsat vermiyolar surekli getir gotur isleri hocalara cay getr gotur cocuklari tuvalete getir gotur biktimmm bitmesini bekliyorum stajin sizi insan yerine hic koymuyolar bide sabahla ogle grubuna giriyorum onlar birkere giriyolar ona ragmen yoruluyo hocalar biz iki gruba giriyoz bide ayak islerin yapiyoz ona ragmen bir dk oturmamiza firsat vermiyolar yani sende hic heycanlanma hic heycanlancak bisey yok
43 Yorumla- +1 yıl
Giris cikis saatleri nasil
- +1 yıl
@Denizlal3 hakkını helal etme hiçbir zaman bencede
+1 yılBu soruyla dalga geçen bizden değildir.
İlk staj gününden korkma ilk gün acemiliği olur hatta ilk haftaların acemiliği. Zaten orada san ayardımcı oalcaklar.Sen orada birşeyler öğrenmek için gidiyorsun zaten.Kasma kendini.40 Yorumla
ben senin kiyle aynı olmasada 2 yıl staj yaptım sakın heye canlanma herşey düşündüğünden daha kolay geçicektir bende ilk stajımda heyecanlıydım ama ben daha ilk staj da şef olmuş tun 2.stajdada aynı yere gittim çok daha iyi oldu merak etme yanı heycana gerek yok relax ol
11 Yorumla- +1 yıl
Giris cikis saatleri nasildi
+1 yılKorkacak bir şey yok, sadece yabancı ve tanımadığın bir ortama girecek olmanın stresi ve baskısı var üstünde. Rahat ol, bunları düşünme. Bir kaç güne alışırsın elbet ortama ve iş koşullarına. Bu mesleği seviyorsan hatta eğleneceksindir büyük ihtimalle :)
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
12Cevap
Stajyerler genellikle ayak işlerini, getir götür işlerini yaparlar. Çoğu zaman bilgisayar başında msn yaparlar. Ama belli bir noktadan sonra sıkılıp asli işini yapmak istersin, bir çok kişi için bu mümkün olmaz. Sen çocuk gelişimi bölümünde olduğun için zaten gittiğin yerde çocuk vardır; birini verirler bakarsın ona:)
10 Yorumla
+1 yılMuhtelemen kreşte başlıyorsundur. Kreş öğretmenlerine yardım ediceksin. Onların yükünü hafifleticeksin. Başlangıç olarak çocukların üzerini değiştirmek ve onları oyalamakla başlayacaksındır.
00 Yorumla
+1 yılkorkma kardeşim yemezler adamı onlarda insan. Sen kendin gibi git saygısızlık etme yeter.
15 Yorumla
Soran+1 yılsaygısızlık etmem ama çocukları sevmiyorum :)
- +1 yıl
onlarda seni sevmez anlaşırsınız işte. Yaw sen niye okudun bu bölümü madem :D
Soran+1 yılhep annem yüzündeen! :D ağlayıp bağrmadıkları sürece sorun yok :P
- +1 yıl
anneni yolla o zaman :) çocuklar piskopat oluyor alışırsın hepsini programlayıp başkasının üstüne salabiliyosun. binevi virüs gibi araştırmanı öneririm. kaynak: wikipedi
Soran+1 yıl:D
staja başldğn dklardan itibren herşey kendliğinden oluyor ben staja başladğkdan 15 dk snra ortma ayak uydurmştm ble:D sakin ol ve çalışanlarla aranı iyi tut ilerde çalışırken en çok onlara işin düşecek
00 Yorumla
+1 yılbir nevi öğretmenlik stajı mı yani ne oluyor bilemedim
12 Yorumla
Soran+1 yılhıhı evet öyle
- +1 yıl
valla bende gittim o staja ama tabi bizim ki lise düzeyindeydi yani öyle heyecan yapacak bi durum yok drek sana ınıfıda bırakmıyorlar ilk sene hocayla beraber giriyorsun derse arkaya geçip oturuyorsun :) tabi bu çocuk gelişimi için biraz farklı olabilir :)
geçmiş olsun şimdiden. stajer en angarya işleri yapan elemandır.
21 Yorumla
Soran+1 yıl:S
kendiliğinden gelişiyor olaylar zaten sen sadece git seni yönlendiriyorlar
00 Yorumlasakin ol beybi alt tarafı staj herkes yapıyo bunu tarihte ilk değilsin yani sorun yok
00 YorumlaGit ve hepsine gününü göster evlat.Sen yaparsın, sen büyüksün
50 YorumlaYa arkadaşlar bu çocuk gelişimi staj gunleri kaç gun cogunlukla hangi gunler oluyo okullar başlar başlamazmı direk staja gıdılıyo bilgi verırmısınız
00 YorumlaBn de gidiyorum staja hiç korkulcak bişy yok bence hatta daha eğlenceli mükemmel bence haftada 3 gün gidiyorum harika bir şekilde eğleniyoruz
10 YorumlaKendıne güven birazya Dünyanın sonu değil.
Dik dur.00 YorumlaSinirlerine hakim ol kafi =)
03 Yorumla
Soran+1 yılbenmi hakm olucam hiç sanmıyrm :D
Soran+1 yıl:D yok kıyamam zatende :D
Hiç birşey yapmana gerek yok. sadece izle
00 Yorumla
+1 yılbaşka türlü mesleğini nasıl öğreneceksin?
30 Yorumlaseneye staj da napıyoruz :)
00 Yorumlasakin ol gerisi gelir
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSakin ol sadece
10 Yorumlaçocuk geliştir.
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri