Eşimle sevgilim birbirlerini parçalamış?

Öncelikle konu gerçek ti ye alan gelmesin esimle bir çocuğum var evliyim onu seviyordum ev hanımı kendisi bende polis memuruyum 2 aylığına geçici göreve gittim orada başka bayan bir polisle iliskim oldu neyse bunu esim ogrendi bende cocuk var diye ayrilcam dedim o da ayrilacaksin rezil oluruz 3 umuz de dedi tamam dedim ayrildim neyse esim benden gizli numarasını bulmus aramış issiz bir yer kimse ayırmasın diye o polis de tamam bende seni sevmiyordum iyi olur demiş
neyse agiz burun birbirlerine girmişler ki söylediğine göre tirmaladim her yerini dedi esim de gözü mordu eli ayağı titriyordu sirti falanda kizarmisti baya niye yaptın dedim yuvami yıkacakti hepten umudunu kessin diye dedi ben ne yapayım şimdi
Güncellemeler
9 ay
Keşke böyle olmasaydı iki kadın benim için kavga etti gururum oksandı ama çok üzüldüm esim benimle olacak gönlünü alabilirim ama o kadına üzüldüm keşke hiç iliskiye girmeseydim onunla esimin dediğine göre ağlayarak gitti dedi dilini de ısırdı dedi ben çenesine vurunca kan tukure tüküre gitti dedi çok üzüldüm özür dilesem ne der acaba kızar ama
Güncellemeler
9 ay
Bu arada polis amirligi sınavlarını kaybettim 9 donem olanı Allah cezamı verdi esim 35 yasinda bende 30 yasindayim o polis de 22 daha yeni mezun
Eşimle sevgilim birbirlerini parçalamış?