Dün gece olan bir olay. Dün gece eşim bana sarıldı gidip üzerinee hoş şeylerrr giysenee bayram edeyim dedi bende çok uykum var deyip uyudum bu gün bana soğuk yapıyordu. gerçekten çok saçma siz olsanız ne yapardınız
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
O an uyumak istemiş olabilirsiniz. Eşiniz biraz naza çekiyor gibi. Gönlünü illaki alırsınız sıkmayın canınızı.
Yani gerçekten uykun mu vardı yoksa bahane olarak mı söyledin
Oğlundan ayrı babasından ayrı çekiyorum kardeşim oğlu uyutmuyor ki
Ufak mı çocuk daha:) oğlu derken sanki üveymiş gbi bahsettiniz:) bunalmış bir ev hanımı görüyorum sanki
vallahi iki gündür oğlumu üvey oğlum gibi görmek istiyorum çok aşure beni yoruyor hiçbir şey yok yani altı temiz karnı tok sadece kucak için akşama kadar alıyor babası da böyle
😂😂😂 yani ablacm anlıyorum seni yardım etcek kimse yok mu sana🤔 bide kim alştrdı çocuğu kucağ o kadr:))
Babası
Vallahi yani zor durumunz, ew işleri, ymeek, çocuk bakımı gecede koca bakımı🙄🙄🙄
İhshs. Bir güzellik yap adama. Ummadığı şekilde giyin. O saniye unutur. Özlemiş seni belli
Haksız değilim o haksız
Tamam da. Naza çekiyor. Senden bişi bekliyor işte. Çaktırmadan bilmeden olmuş gibi giyin.
He
Yaaa. Ama yeni bişi olsun var mı öyle şey aklında
Gönlünü al bu gece. Nasıl yapacağını bilirsin herhalde 😂
Annesinde kaldı bu gece
Yarın gelir herhalde. Yarına hazırlık yap. Ağda falan. Belki değişik şeyler düşünebilirsin. Şaşırtmak hoşuna gidebilir
Ağdaya ihtiyacım yok lazerliyim zaten ama haklı iken haksız duruma düşüyorun
Kocan için alttan alabilirsin bence. Hevesi kırılmış, üzülmüş gönlünü alıver. İlerde başka bir zamn da o alttan alır. Hayat müşterek. Evlilikte yatakta mutlu olmak çok önemli bu arada
Vallahi sıkıldım
İşte bu kötüye işaret bence. Bu konuda iki tarafında heyecanlı olması gerek. Uzun zamandır mı evlisiniz?
Hayır o konuda zaten hep heyecanlıyım çok da iyi bir hayatımız vardao konuda ben şuna kızıyorum ota boka bağırıyor
Hassas anına denk gelmişsin bence alırsın gönlünü :)
büyüdüğün zaman bunların boş şeyler olduğunu anlayacaksın
Umarım
Günler torbaya mı girdi dün olmaz bugün olur yani olabilir. Bunda kırılacak ne var
Yani
Üzüldüm adına
bir bahane uret kotu oldum de gelsin direk eve guzel giyin alirsin gonlunu
Ya bahane üretmeye gerek yok uykum olabilir ben de Bir insanım
Oyle tabi ama o an o farkli anlamis olabilir olsun bir bahane uret gelsin gonlunu yap snra oturun bir konusun kendini kotu hisdetigin o an gercekten basinin agridigini anlat
Suratına bakmayı düşünmüyorum ha
Ufak bir mesele sadece kaynana gitmesi cok sacma
Onun için gitmedi ki kayınvalidem hasta diye git ti
Ama konusarak duzelebilirsiniz yoksa ufak sorunlari cok buyutursunuz
Anladim
Bugün güzel giyin zsn yanına git
Annesinde kaldı bu gece
Bir daha asla giyinme ona
Gerçekten
Bu kadar basit şeyin lafı yapılır mı? Dün olmazsa bugün olur azıcık sabırlı olmak lazim
Ayn
Halden anlamak lazım günler bitmedi ya
De ya adwm
Ama her gün olmaz böyle
Kirilcak ne var ya of
De emç
Gönlünü bu gece al o zaman
Annesinde kaldı bu gece
Yuh o kadar mı
Oha ya
Yok be annesğ hasta o yüzdsn kaldı
Sonrada neden aldatti dersiniz
Simdi kocam benle bir gece sevişmedi diye benimde onu aldatma hakkım var mı peki
Ben aldatmaya karsiyim ama bazen insan istemesebile karşıdaki sırf istiyor diye bazı şeylerden ferekat etmeli karşılıklı saygı sevgi olmalı ki kırgınlık soğukluk olmasin
Her zaman zaten bunu yapıyoruz ama bu dün ben çok uykusuzum oğlum siz hastaydı ve hep onunla ilgilendim için uyuyamadım bazen insan anlayışlı olmalı değil mi
Tabiki anlayis olmalı dedimya eger bir taraf alttan alsa olgunluk gosterse herseycok guzel olur ama bizler hiç sabretmiyoruz hemen olsun diyoruz bir gecede olmasa ne olurki özler bir gün sonra belki daha güzel olur
Hep boyle yapiyomusun
durumu duzelttin mi bari
Hakli adam.
Değil uykum var
E uykun olabilir ne var bunda yani 1 saat geç uyusan ölür müsün? Bütün gün evdesin zaten.
Ne biliyorsun lan bütün gün evde olduğu
Değil mısın? Ne iş yapıyorsun?
Yani orda olmalı hoş şeyler giy demezdim
olur öyle şeyler gönlünü alirsin
Onu mutlu et o zaman