Eşimi çok kırdım?

Atama bekleyen öğretmenim maddi olarak eşimden geçiniyorum 9 aylık evliyiz normalde bana kart bırakır oradan para alışveriş vs işlerimi görürüm geçen ay fazla harcadım hiçbir şey demedi demezde zaten ama ben rahatsız oldum bu ay babamdan para istedim 3 hafta öncesiydi eşim bunu dün gece babamla olan mesajlarımı görmüş benim haberim yoktu sabah kalktık kahvaltı yaptık hiç konuşmadı soru soruyorum tek cevap veriyor devamı yok evden çıkarken sarılmadı dedim bir şeyi unuttun bugün iyi değilsin hayır unutmadım ama sen baba evinle koca evini unutuyorsun beni eziyorsun eşin babandan önce gelmeli benim için sen öylesin ama aynısı senin için değilmiş dedi çıktı gitti gün boyu hiç aramadı mesajda yazmadı gece nöbeti var sabah gelicek 2 saat önce nasılsın yazdım hasta var yoğunum yazdı kolay gelsin sabah görüşürüz tatlım yazdım görüldü attı cevap vermedi ben bu kadar tepki vereceğini bilseydim istemezdim para sabah geldiğinde ciddi şekilde konuşacağım özür diliyeceğim o mutsuz diye ben iki katı mutsuzum içimi dökmek istedim

Eşimi çok kırdım?