Eşim bana çok kırılmış mıdır?

Arkadaşlar size bişey sormak istiyorum. Özellikle evli erkekler kendilerini bu duruma koyup cevap yazarsa daha iyi olur. Ben bir yıllık evliyim Bitane de oğlum oldu. Eşimle tanıştık iki sene onun maddiyatsızlığını bekleyip öyle evlendim ve bu süre için de eşim hiç para biriktirmedi Arabası vardı düğün için sattım dese de büz düğüne yakın annesi ev aldı kesip para ona gitti deli gibi borç ödüyoruz hep eşime acırdım ama artık acıyamıyorum ne gezmeye gidiyoruz ne bişey nişanlıyken babam izin vermediği için gezemedim herşeyi evliliğe bıraktım şimdi maddi konulardan olmuyo bide eşimin ailesi çok cahiller ben sırf eşime güvenip evlenmiştim fakat eşim son olayda görümcemi tuttu o saman çok yıkıldım kimse çok fedakarlığa değmiyo dedim içimden. Neyse dün bir konu geçti eşim bana pişman mısın evlendiğine dedi şimdiki aklım olsa hiç evlenmezdim çok sıkılıyorum akıllı harcamalar yapsaydın biz şu an bu durumda olmıcakdık dedim eşim de o zaman artık bende pişmanın dicem keşke daha çok gezseydim dicem dedi bende sen yeterince gezdin keşke o kadar gezmeyip kenara atsaydın şimdi beraber gezseydik dedim çok kötü oldu durgunlaştı konuşmamaya başladı gözü doldu sonra ütü yapıp yattı ben gidip sarıldım gönlünü almaya çalıştım uykum var senin le alakalı değil dedi yemin et kırılmadığına dedim etmedi sabaha kadar soğuktu sizce düzelir mi? Söylediğim şey çok mu ağır?
Eşim bana çok kırılmış mıdır?