Diğer Sogudum dedi sonra bitti dedi sonra hesap sordu hakaret etti bogazima yapıştı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Böyle birine ne yapmali Güncellemeler10 ay Ben hiç aramiyorum oda arayıp özür bile dilemedi Güncellemeler10 ay Şimdi bitti demi yani hayatında biri varsa uzak dur dedi bunların üstüne Sogudum dedi sonra bitti dedi sonra hesap sordu hakaret etti bogazima yapıştı? Cevapla Hesap Soruları Beğen Paylaş Takip Et
AŞKLA1ADAM Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 10 ay Diğer konusunda 1b cevap paylaştı. Kadın olmak gerçekten zor Başaramadığıniz tek şey (boş ver) 0 7 Yorumla Soran 10 ay Başaramazsınız derken Yorumla AŞKLA1ADAM 10 ay Düzgün okursanız ne demek istedimi anlayacaksiniz Yorumla Soran 10 ay Çok pardon Yorumla AŞKLA1ADAM 10 ay Sorun yok hanımefendi Dikkatinizi ve odaginizi Kendinizin mutluluğu için kullanırsanız hayat daha çekilebilir bi hal alacaktır saygilar Yorumla Soran 10 ay Tskler Yorumla AŞKLA1ADAM 10 ay Rica ederim Yorumla Soran 10 ay Bi üstte yorum yazan asama bak Yorumla
roleplaygumball Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 10 ay İyi yapmış sizin gibiler bunları yaşamalısınız 0 7 Yorumla Soran 10 ay Neden bu kadar öfken Yorumla roleplaygumball 10 ay Sizin gibi kızlar hakkediyor Yorumla Soran 10 ay Senin gibi erkekler de bizi haketmiyr Yorumla roleplaygumball 10 ay Senin değerin mi var da böyle bir söz kullanabiliyorsun senin hiçbir şeye hakkın yok sen sürekli aşağılanıp hakaret edilmeye mahkumsun Yorumla Soran 10 ay Ne diyon ya bi git Yorumla roleplaygumball 10 ay Ağrına gidiyor zavallı anlasan zaten hayatındaki adamı anlardın Yorumla roleplaygumball 10 ay Ama nerdeeeeeeeee sen de o kendini bilecek değer yok ki zavallı Yorumla
kadınyokdertyok Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 10 ay Diğer konusunda 6b cevap paylaştı. kaç ondan başka enayi bul 0 0 Yorumla
Kampçı_ Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 10 ay Diğer konusunda 985 cevap paylaştı. Ayrılacaksın 0 10 Yorumla Soran 10 ay Ayrıldım özür dilemedi Yorumla Kampçı_ 10 ay Bide özür mü bekliyorsun Yorumla Soran 10 ay Kasar dedi Yorumla Kampçı_ 10 ay Ne yaptın ki Yorumla Soran 10 ay O tek gitti tatile beni arsdi gel dedi aonradan ama bende gtmedim başka kız arkadala gittm Yorumla Kampçı_ 10 ay bir şey mi yaşadın tatilde Yorumla Soran 10 ay Yoo yerinde ettim Yorumla Kampçı_ 10 ay Ayeıl ozaman takma Yorumla Soran 10 ay Tm ama qrarmi Yorumla Kampçı_ 10 ay Kaşınma daha fazla istersen Yorumla
EemreE34 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 10 ay Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Dovelim 0 2 Yorumla Soran 10 ay Sagol Yorumla EemreE34 10 ay Rica ederim Yorumla
u _-Dream-_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 10 ay Diğer konusunda 6,4b cevap paylaştı. Tokatı yapıştır 0 2 Yorumla Soran 10 ay Cirmaladim Yorumla u _-Dream-_ 10 ay Ellerine sağlık Yorumla
Hüseyin46050 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 96% 10 ay Diğer konusunda 335 cevap paylaştı. Toksiklik 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Kadın olmak gerçekten zor
Başaramadığıniz tek şey (boş ver)
Başaramazsınız derken
Düzgün okursanız ne demek istedimi anlayacaksiniz
Çok pardon
Sorun yok hanımefendi
Dikkatinizi ve odaginizi
Kendinizin mutluluğu için kullanırsanız hayat daha çekilebilir bi hal alacaktır saygilar
Tskler
Rica ederim
Bi üstte yorum yazan asama bak
İyi yapmış sizin gibiler bunları yaşamalısınız
Neden bu kadar öfken
Sizin gibi kızlar hakkediyor
Senin gibi erkekler de bizi haketmiyr
Senin değerin mi var da böyle bir söz kullanabiliyorsun senin hiçbir şeye hakkın yok sen sürekli aşağılanıp hakaret edilmeye mahkumsun
Ne diyon ya bi git
Ağrına gidiyor zavallı anlasan zaten hayatındaki adamı anlardın
Ama nerdeeeeeeeee sen de o kendini bilecek değer yok ki zavallı
kaç ondan başka enayi bul
S k t r et gitsinn
Ayrılacaksın
Ayrıldım özür dilemedi
Bide özür mü bekliyorsun
Kasar dedi
Ne yaptın ki
O tek gitti tatile beni arsdi gel dedi aonradan ama bende gtmedim başka kız arkadala gittm
bir şey mi yaşadın tatilde
Yoo yerinde ettim
Ayeıl ozaman takma
Tm ama qrarmi
Kaşınma daha fazla istersen
Dovelim
Sagol
Rica ederim
Tokatı yapıştır
Cirmaladim
Ellerine sağlık
Toksiklik